Egretta Bílovice n. S. – Baník Ostrava 3:5 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Volfířov 5:2 (kon.) | Třinec – SMR PLUS Zlín 10:2 (kon.)
Hodonín – Vyškov 3:3 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
10:2 (4:2)
SMR PLUS Zlín
Pátek 26.02.2016, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 2. Futsal liga východ • 19. kolo
     
    Věřím, že jste si dnešní online přenos užili stejně jako já. Ten další se z třinecké haly STaRS uskuteční v pátek 25. března, kdy domácí hráči hostí brněnské Vlky.

    Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (21:37:33)
     
    Skončilo utkání, které ve druhém poločase nabídlo kromě futsalové krásy i zábavu. O tu se staral především Vojtěch Csikán, který se snažil vyhecovat chladné publikem a nutno říct, že se mu to povedlo. Přestože čtyři góly zaznamenal i Josef Cieslar, Vojtěch Csikán je jednoznačným hrdinou zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    39:55
    Tvrdá střela brankáře Kreželoka málem skončila v bráně, zlínský gólman se štěstím lapil balón konečky prstů.
     
    38:08
    Juhás byl zcela sám před Kreželokem, vsadil na střelu po zemi, ta však byla nepřesná a minula levou tyč třinecké branky.
     
    37:25
    Na palubovce se objevují i náhradníci Adam Kotas s Danielem Očadlíkem.
     
    36:41
    Cieslar chtěl vykoledovat faul na soupeři, jenže na něj pouze naskočil, což mu rozhodčí nesežrali.
     
    35:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Samek přihrál JOSEFU CIESLAROVI u vlastního rohu, Cieslar podél postranní čáry prokličkoval přes soupeře a krásnou střelou o pravou tyč vstřelil jubilejní desátou branku svého týmu! Asistence: Miroslav Samek – 10:2.
     
    34:03
    Přečíslení dva na jednoho, Csikán hledal přihrávkou Buryana, bohužel tentokrát jeho myšlenka na uvolnění spoluhráče nebyla zrealizovaná.
     
    32:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace domácích, kterou zahájil brankář Kreželok, následně Buryan nahrál před bránu DAVIDU KANTOROVI a ten nadvakrát protlačil balón přes brankáře Mikela za brankovou čáru! Asistence: Filip Buryan – 9:2.
     
    31:29
    Po přihrávce Cieslara zakončoval ve skluzu Opluštil, ale střelou těsně nad zemí trefil jen tyč!
     
    30:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po přihrávce Barona byl JOSEF CIESLAR sám na hranici brankoviště před gólmanem a střelou ke vzdálenější tyči završil svůj hattrick! Asistence: Lukáš Baron – 8:2.
     
    29:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Przyczko vysunul do úniku DAVIDA KANTORA, třinecký hráč si počkal, až gólman Mikel rozkročí nohy a pak mu nasadil ukázkové jesličky a zaznamenal sedmou branku svého týmu. Asistence: Filip Przyczko – 7:2.
     
    28:20
    Fantastické nůžky předvedl VOJTĚCH CSIKÁN, který svým kouskem probral třinecké diváky. Ti teď reagují na každý jeho kontakt s balónem!
     
    27:39
    Hostující hráči protestují proti výrokům rozhodčích, ten jim s klidnou tváří vysvětluje svůj oprávněný verdikt.
     
    26:16
    Juhás se napřáhl z nějakých 15 metrů ke střele a trefil levou tyč třinecké branky.
     
    25:43
    Diváci v hale mají o zábavu postaráno. Nejprve po gólu Csikána jeden z domácích hráčů prohlásil: "Toho už dneska nenajdem," aby vzápětí po čtvrtém číselném signálu z úst třineckého Cieslara zareagoval slovy: "Běž do pr... s těmi čísly." Zlín je deptán nejen fyzicky, ale i psychicky.
     
    25:27
    Zcela sám před brankou byl Przyczko, jenže z otočky trestuhodně netrefil zlínskou branku!
     
    24:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH CSIKÁN je dnes hrdinou zápasu! Střelou z pravého rohu překvapil brankáře Mikela a vstřelil svou čtvrtou branku – 6:2.

    Igor Mainka

    Branky: 5. Cieslar (Baron), 13. Csikán (Kantor), 14. Cieslar (Baron), 17. Csikán (Buryan), 21. Csikán, 25. Csikán, 30. Kantor (Przyczko), 31. Cieslar (Baron), 33. Kantor (Buryan), 36. Cieslar (Samek) – 9. Juhás (Křepelka), 19. Haloda (Kovář)

    Karty:   24. Kovář (SMR)


    SKP Ocel Třinec: Kreželok (Sikora) – Baron, Opluštil, Samek, Cieslar, Buryan, Przyczko, Kantor, Kalfas, Csikán, Očadlík, Kotas.
    SMR PLUS Zlín: Mikel – Juhás, Pantálek, Slobodian, Křepelka, Kovář, Huťka, Haloda.

    Rozhodčí: Klečacký – Tomeš
    thejrc.org