Č.Budějovice – Dolný Kubín 1:4 (kon.) | Vídeň – Zlín sledge 0:6 (kon.) | Karlovy Vary – SHK Mustangové 3:1 (kon.)
Litvínov – HC Sparta Praha Sledge 0:18 (kon.)
konec
SKV Sharks Karlovy Vary
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 27.02.2016, 16:00 • Zimní stadion Ostrov. • Česká para hokejová liga • 17. kolo
Partner:
     
    27:06
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nakonec se hosté přece jenom dočkali a snižují na 3:1. PAVEL KUBEŠ měl dost prostoru mezi kruhy na přesné zamíření, Mach neměl nárok. Asistence: Marek Michalec, Pavel Doležal.
     
    23:11
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Pardubice propadly v obraně, nezachytily karlovarský protiútok a inkasují na 3:0. Po ose Hrbek – Schneider se puk dostal k rozjetému KARLU WÁGNEROVI, před kterým se otevřel prostor pro zakončení o horní tyč. Domácí navíc měli ponechanou výhodu, signalizovaný trest se tedy neuloží. Asistence: Marek Schneider, Miroslav Hrbek.
     
    13:16
    Žraloci právě vstřelili branku!
    A domácí v rychlém sledu přidávají trefu na 2:0! Přečíslení dvou najednoho ideálně provedli nahrávající Nejedlý a zakončující KAREL WÁGNER. Asistence: Luboš Nejedlý.
     
    12:26
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Karlovarští otevírají skóre, ačkoliv se akce vyvíjela zdánlivě nevinně. Po buly před Machem vysunul Hrbek do útoku JIŘÍHO BERGERA, který sice byl Richardem Buhrem těsně bráněn a tlačen mimo střelecký úhel. Nakonec se karlovarský kapitán dnešního zápasu rozhodl pro střelu z levého kruhu a z úhlu prostřelil Bočka! Asistence: Miroslav Hrbek.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 13. Berger (Hrbek), 14. Wágner (Nejedlý), 24. Wágner (Schneider, Hrbek) – 28. Kubeš (Michalec, Doležal)


    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Nejedlý, Wágner, Forgo, Berger, Janko, Karafiát, Kovářík, Haas, Schneider
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Štěpják, Kvoch, J. Kubeš, P. Kubeš, R. Buhr, Kolek, Hýbner, Michalec, Horníček, V. Buhr, Doležal, Kořínek, Chudomský

    Rozhodčí: Suchý, Armstark

    Diváci: 38
    bahis siteleri