Palermo – Bologna 0:0 (kon.) | Carpi FC – Atalanta BC 1:1 (kon.) | Sampdoria – Frosinone 2:0 (kon.)
Chievo – Janov 1:0 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Juventus – Inter 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (0:0)
Inter Milán
Neděle 28.02.2016, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní šlágr 27. kola je u konce! Juventus FC zvládl domácí utkání s Interem Milán, a po vítězství 2:0 se dokázal udržet v čele tabulky!

    Do dnešního zápasu vstoupil velmi aktivně domácí Juventus, který měl hned v páté minutě vekou šanci. Hernanes však trefil pouze břevno! Hned o tři minuty později zahrozil Mandžukić, který však ve velké šanci ještě hledal Dybalu... Následně se hra uklidnila, a na větší šanci jsme čekali marně.

    Hned na začátku druhého poločasu se však prosadil Juventus! Ve vlastním vápně zaváhal D´Ambrosio, který našel přesně Leonarda Bonucciho, a ten napálil míč do sítě. Inter byl neškodný, a hlavně v koncovce byl hodně nepřesný. V 84. minutě navíc proměnil nařízený pokutový kop Álvaro Morata, který pojistil vítězství svého celku!

    To je z mé strany vše,, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:46:44)
    Na dnešním zápas panovala skvělá atmosféra

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Stará dáma vyrazila v samotném závěru do protiútoku, který táhl po levé straně střídající Sturaro. Na italského záložník si počkal Murillo, který dobře načasovaným skluzem dostal míč do zámezí.
     
    90+3
    Inter mohl postupovat do dalšího zajímavého protiútoku, jenže přihrávka Ljajiće na Édera prostě nevyšla, a míč skončil u Daniele Ruganiho.
     
    90+2
    Milánský celek vybojoval rohový kop, kterého se ujal právě Ljajić. Jeho následný centr však nebyl nikterak neebzpečný, a obrana Juventusu si poradila.
    90+1. Velká šance Interu nakonec gólem neskončila
     
    90+1
    Velká šance Interu! Adem Ljajić se dostal na hranici vápna k míči, a následnou přihrávkou našel Édera, jehož pohotová rána nebyla špatná, avšak Buffon dokázal zasáhnout!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem šest minut nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Leonardo Bonucci si zjevně přivodil nějaké menší zranění, a musel být ošetřen. Vypadá to však, že by měl pokračovat ve hře, a dnešní utkání dokončit!
     
    89
    Milánský celek vybojoval zajímavou strandardní situaci, které se ujal Éder. Italský útočník vyslal ostrou, přízemní střelu, kterou však dokázal Buffon vyrazit. Zkušený italský brankář si následně poradil i s dorážkou Mirandy!
     
    87
    Následného rohového kopu se ujal střídající Sturaro, kterému se však centr vůbec nepovedl, a míč doplachtil do rukavic brankáře Samira Handanoviče!
     
    86
    Juventus však nenechává nic náhodě, a je i nadále aktivní! Paul Pogba poslal na levou stranu dlouhou přihrávku na Moratu, nicméně v souboji byl o něco dříve Miranda, který poslal míč na rohový kop.
     
    85
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Éder.
    84. Álvaro MORATA - 2:0
     
    84
    Juventus právě vstřelil branku!
    A Stará dáma se výrazně přibližuje dnešnímu vítězství! Ke značce pokutového kopu se postavil ÁLVARO MORATA, který penaltu bezpečně proměnil, a udělal i velkou radost Pavlu Nedvědovi, který dnešní utkání sleduje na tribuně!
    84. Nedovolený zákrok Mirandy na Álvara Moratu
     
    84
    Álvaro Morata nejdříve svedl souboj s Mirandou ve vápně, po kterém skončili oba na zemi. Hostující stoper se však následně naštval, a ostře zajel do Moraty, a nemůže následovat nic jiného než penalta!

    Jan Havlovic

    Branky: 47. Bonucci, 84. Morata (pen.)

    Karty:   39. Lichtsteiner (JUV), 45. Hernanes (JUV), 59. S. Khedira (JUV) – 57. Jesus (INM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 8:0. Fauly: 12:17.
    Juventus FC: Buffon – Barzagli, Bonucci, Chiellini (36. Rugani) – Lichtsteiner, S. Khedira (78. Sturaro), Hernanes, P. Pogba, Sandro – Mandžukić, Dybala (82. Morata).
    Náhradníci: Neto, Rubinho – Zaza, Morata, Cuadrado, Lemina, Padoin, Asamoah, Rugani, Sturaro, Evra, Pereyra.

    Inter Milán: Handanovič – Murillo, Miranda, Jesus – D'Ambrosio, Melo, Medel (56. Ljajić), Kondogbia, Telles (73. Perišič) – Icardi (85. Éder), Palacio.
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jovetić, Biabiany, Santon, Ljajić, Éder, Gnoukouri, Perišič, Nagatomo, Manaj.

    Rozhodčí: Gianluca Rocchi – Manganelli, Padovan (vš. Itálie)
    bahis siteleri