Královské Vinohrady – Chodov 2:14 (kon.) | Bohemians – Litvínov 9:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Ostrava 10:3 (kon.)
Vítkovice – Sparta 8:2 (kon.) | Bulldogs – Pardubice 13:10 (kon.) | Otrokovice – Tatran 4:3 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
13:10 (5:1, 3:4, 5:5)
Sokoli Pardubice
Neděle 28.02.2016, 17:00 • MSH Vodova Brno • Livesport Superliga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z dnešního utkání vše. Jsem rád, že jste sledovali dnešní online přenos, a přeji příjemný zbytek neděle. Nezapomeňte sledovat také náš přenos z Výběru soupeřů, který již brzy odstartuje. Zatím na shledanou! (19:03:07)
     
    V souběžně hraném utkání překvapivě podlehl třetí Tatran Střešovice otrokovickým Panthers 4:3. Bulldogs se tak bodově srovnali právě s Tatranem a díky lepším vzájemným zápasům poskočili na třetí místo tabulky a budou mít možnost volby soupeře pro čtvrtfinále.
     
    Přestřelka končí za stavu 13:10 pro domácí Bulldogs Brno. Přestože měli Brňané s Východočechy obrovské problémy, vedení nakonec udrželi a mohou slavit na závěr základní části Tipsport Superligy tříbodový zisk.
     
    Konec zápasu.
     
    59:04
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:30
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    DAVID COUFAL trefuje prázdnou branku Pardubic a pravděpodobně rozhoduje o dnešním brněnském vítězství. Asistence: Jakub Mendrek.
     
    57:47
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Výhoda hráče navíc je znát. Na pouhý dvougólový rozdíl snížil IVO TEICHMAN, jehož pokus prošel hladce do sítě. Čeká nás dramatický konec střetnutí. Asistence: Martin Zozulák.
     
    56:54
    Pardubice zkouší variantu se šesti hráči v poli. Sokol se koncentruje, aby neudělal ani nejmenší chybičku.
     
    55:58
    Z útočného rohu se s míčkem vytočil Mendrek, jenže odraz po jeho přihrávce vyhnal Bulldogs zpět ke Kuhnovi.
     
    55:26
    Kuhn střelu z úhlu pokryl. Následný protiútok končí nepřesným výstřelem Bulldogs mimo hřiště.
     
    54:45
    Sokol se tlačil do další šance, ale při snaze dostat se skrz brněnský val využil nepovolených prostředků.
     
    53:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Celá akce se nápadně podobala minulé pardubické trefě. Tentokrát však z voleje zavěsil FILIP KRIGOVSKÝ. Mohou hosté ještě dohnat tříbrankovou ztrátu? Asistence: Michal Janeček.
     
    53:02
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ukázková nahrávka napříč útočnou půlkou doputovala k MARTINU ZOZULÁKOVI, jenž z první prověřil pozornost Filipa Kuhna. Strážci Bulldogs prošel míček kolem ruky až do sítě. Asistence: Jakub Burian.
     
    51:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Sokol vsadil na jednoduchost, což se mu vrací v podobě sedmého gólu. Radek Formánek přihrával z vlastní poloviny až před Kuhna, kde míček dohnal MARTIN JUNEK. Ten následně s lehkostí přehodil brněnského brankáře. Asistence: Radek Formánek.
     
    51:34
    Střela Bulldogs šla příliš vysoko. Rozehrávku z rohu mají k dispozici hosté.
     
    48:53
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Brňané si připisují další pěknou kombinační souhru. Přesný pas Václava Černého poslal RADEK KRAJCIGR přesně vedle tyčky, kam brankář vložil nohu příliš pozdě. Asistence: Václav Černoch.
     
    48:18
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Úplně sám stál napravo od branky JIŘÍ JUHAŇÁK, proti němuž se Tvrdý snažil o jakýkoliv zákrok marně. Juhaňák v pohodě trefuje nestřežený prostředek brány. Asistence: David Coufal.
     
    47:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Martin Zozulák se objevil v zajímavém prostoru pro střelu, místo palby ale zvolil nahrávku mezi nohy bránícího hráče. Míček nakonec získal IVO TEICHMAN a uspěl. Asistence: Martin Zozulák.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 3. Kladivo (Voltner), 10. Mendrek (Coufal), 11. Černoch (Jeski), 15. Koutný (Krajcigr), 19. Černoch (Koutný), 21. Bauer (Krajcigr), 21. Coufal (Mendrek), 29. Koutný (Krajcigr), 42. Žižka (Kadlec), 45. Juhaňák (Mendrek), 49. Juhaňák (Coufal), 49. Krajcigr (Černoch), 59. Coufal (Mendrek) – 19. Zozulák (Burian), 24. Chmelař (Janeček), 31. Němeček (Formánek), 33. LIsa (Junek), 40. Zozulák (Burian), 48. Teichman (Zozulák), 52. Junek (Formánek), 54. Zozulák (Burian), 54. Krigovský (Janeček), 58. Teichman (Zozulák)


    Bulldogs Brno: Kuhn (Kejík) – Hauser, Brom, Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Černoch, Voltner, Mendrek, Bauer, Hronek, Kladivo, Krajcigr, Žižka, Jakůbek
    Sokoli Pardubice: Levínský (31. Tvrdý) – Oubrecht, Janeček, Brychta, Zozulák, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Burian, Chmelař, Ďopan, Němeček, Krigovský, Formánek

    Rozhodčí: Lukáš Svrček, Radim Waliczko

    Diváci: 279
    bahis siteleri