Kladno – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:5 (kon.) | Havířov – HK MD Šumperk 2:3 (po pr.)
HC Plzeň – Slavia 2:3 (1:2 po s.n.) | Olomouc – Vsetín 3:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 3:5 (kon.)
Ústí n/L – Písek 1:9 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 9:3 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 4:1 (kon.)
Kometa Brno – Žďár n/S 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
9:3 (2:0, 2:1, 5:2)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 03.03.2016, 17:30 • Světlá nad Sázavou • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava dokonale ovládla zápas ve Světlé nad Sázavou, kde porazila Motor České Budějovice 9:3, se s Vámi loučí a hezký večer přeje Tomáš Lysý (23:03:10)
     
    Třetí třetina přinesla hned sedm gólů. Jmenovitě Dukla nejprve třemi góly zvyšovala na 7:1, trefil se Vítězslav Brož, Martin Zadražil a Daniel Piskač. Právě poslední jmenovaný byl jediným hráčem, který se dnes mohl cítit jako doma, neboť je kmenovým hráčem Světlé nad Sázavou a v Dukle hostuje. Hosté poté snížili Matějem Tomanem, ovšem červenožlutí odpověděli hned dvěma góly, trefil se Adam Najman a Miroslav Juda. Na konečných 9:3 upravil závěrečnou trefou Matěj Toman.
     
    Konec zápasu.
     
    57:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zatímco v prvních dvou třetinách jsme viděli pět gólů, nyní již rovných sedm. Třetí gól Motoru střílí MATĚJ TOMAN a znovu tak trošku koriguje pořádný náklad, který si hosté odvezou zpět na jih Čech. Asistence: Filip Houdek.
     
    57:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Neskutečná demolice Motoru v podání Jihlavy. Červenožlutí dávají již devátý gól, prosazuje se MIROSLAV JUDA (10+14), jenž střílí jubilejní desátý gól sezony. Asistence: Jan Úlovec (20+18).
     
    56:43
    Přesilová hra také pro Duklu. Filip Novák podrazil soupeře a jde na dvě minuty ven.

    Na vyloučení: 3-4,
     
    55:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si bere šestigólové vedení zpět. Po třech dnešních asistencích se poprvé prosazuje ADAM NAJMAN (19+23), kterému přihrával Tomáš Vala (23+30), jenž má dnes bilanci gólu a již čtyř asistencí.
     
    53:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovou hru využívají. MATĚJ TOMAN kosmeticky koriguje z pohledu Motoru hodně nepříznivé skóre. Asistence: Matyáš Grossmann.
     
    52:42
    Ale ne na dlouho, jelikož Jan Trávník (JIH) dostává dvě minuty za hrubost.

    Na vyloučení: 3-3.
     
    52:26
    Jihlava je v plném počtu.
     
    50:26
    Po delším čase vidíme vyloučení. Vítězslav Brož (JIH) jde na dvě minuty ven za napadení.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    48:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Kmenový hráč Světlé nad Sázavou – tedy jediný opravdu domácí hráč dnešního zápasu – DANIEL PISKAČ (1+8) , který je v Jihlavě na hostování, pokračuje v demolici Motoru. Střílí sedmý gól Dukly a vůbec svůj první v sezoně! Třetí asistenci a čtvrtý bod si dnes připisuje Tomáš Vala (23+29).
     
    47:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    MARTIN ZADRAŽIL (3+1) dal do tohoto zápasu v 21 utkáních jednu branku, nyní se popisuje již podruhé. Bez asistence.
     
    43:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dává soupeři "bůra". Pátým úspěšným střelcem Jihlavy je VÍTĚZSLAV BROŽ (6+6). Tohle už vypadá na slušný náklad, který si Motor odveze domů. Asistence: Adam Najman (18+23), Tomáš Vala (23+28).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:02.
     
    Druhá třetina je u konce. Hosté nejprve vstřelili zásluhou Ondřeje Vaculíka kontaktní gól, v posledních pěti minutách se prosadil Jan Úlovec s Martinem Zadražilem a Dukla tak vede již 4:1. S troškou nadsázky, možná by měli hrát Jihlavští na stadionu ve Světlé nad Sázavou častěji. Z pěti možných pokusů v této sezoně Motor ani jednou neporazili, nyní jsou třem bodům hodně blízko.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    36:30
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde na stadioně ve Světlé nad Sázavou do třígólového trháku. MARTIN ZADRAŽIL (2+1) zvyšuje minutu a padesát vteřin po gólu Jana Úlovce, který nyní opět nahrával, na 4:1. Asistence: Jan Úlovec (20+17).

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 10. Filip (Vala, Najman), 11. Vala (Úlovec), 35. Úlovec (Najman), 37. Zadražil (Úlovec), 44. Brož (Najman, Vala), 48. Zadražil, 49. Piskač (Vala), 56. Najman (Vala), 58. Juda (Úlovec) – 26. Vaculík (Škola, Houdek), 54. Toman (Grossmann), 58. Toman (Houdek)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí – Piskač, Barák, Juda, Trávník, Mareček, Marek – Brož, Vala, Zadražil, Úlovec, Kardoš, Najman, Filip. Trenér: Petr Svoboda
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Průšák) – Procházka, Dekret, Škola, Doktor, Štěcha, Novák – Grossmann, Čížek, Houdek, Egert, Toman, Vaculík, Šuhaj, Fríd, Brousek. Trenér: Roman Heindl

    Rozhodčí: Pilný – Krejčí, Kuřítko
    thejrc.org