Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:1 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Sparta – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Piráti Chomutov
Pátek 04.03.2016, 18:20 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Nicholas JOHNSON - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! NICHOLAS JOHNSON (22+8) se prosazuje ze středního pásma, když parádně trefil prázdnou klec! Asistence: Ondřej Kratěna (8+22) a Petr Kadlec (3+21).
     
    59:42
    Chomutov to zkouší v šesti!
     
    59:41
    Velká šance hostí málem zmrazila plzeňskou halu! Machovský ránu Mrázka zastavuje vyrážečkou.
     
    54:37
    Další zvláštní faul nyní pískají sudí domácím hokejistům, tvrdý hit předvedl David Sklenička (PLZ) a inkasuje dvě minuta za vražení na hrazení.
     
    50:57
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Kämpf – 2 min., nedovolené bránění).
     
    46:58
    Kristián Kudroč (PLZ) je nyní k velké nevoli plzeňské střídačky i fanoušků vyloučen na pět minuty a do konce utkání za napadení. Inu, tento trest je přinejmenším velice přísný, Kudroč dohrál Chloubu u mantinelu, ale zdálo se, že jde o čistý hit. Trest odpyká Roman Přikryl.
    44:28 Mário BLIŽŇÁK - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    44:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda dlouho po přesilové hře kroužila v rozích útočného pásma a nakonec je z toho gól! Jeřábek přihrál úplně přesně na hokejku MÁRIA BLIŽŇÁKA (12+9), který se trefil neomylně a indiáni znovu vedou! Asistence: Jakub Jeřábek (4+29).
     
    42:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., podražení).
     
    38:40
    Ale velkou šanci měli opět domácí borci! Kubalík nahodil puk před branku, ale Lev s Indrákem ho nedokázali procpat do sítě.
     
    37:25
    Branislav Kubka mohl zaznamenat svůj první gól v letošní sezóně! Domácí bek ujel z trestné lavice a trefil Strmeňovu vyrážečku.
     
    35:19
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Branislav Kubka – 2 min., podražení).
     
    34:34
    Úchvatná akce Jeřábka a Indráka. Prvně jmenovaný našel útočníka před bankou Strmeně, Miroslav Indrák však napálil jen beton hostujícího gólmana.
    33:32 Nicolas HLAVA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    33:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno, Chomutov se dočkal branky! NICOLAS HLAVA (1+0) střílí svůj první gól mezi muži. K mladému útočníkovi se mezi kruhy odrazil kotouč a útočník Pirátů ho neomylně poslal pod břevno. Matěj Machovský proti této střele neměl nárok. Asistence: David Kaše (1+1) a Jakub Chrpa (1+1).
     
    32:34
    Po přihrávce Jeřábka měl dobrou šanci Tomáš Svoboda, byl už však přece jenom ve velkém úhlu a Strmeně nedokázal prostřelit.
     
    30:39
    Další velká šance Plzně! Indrák skvěle našel před brankou Kubalíka, ale ten nedokázal usměrnit kotouč do sítě.
     
    28:35
    Velká šance třetí plzeňské lajny! Miroslav Preisinger se krásně proháčkoval až před branku, poté však nedokázal pořádně zakončit, protože byl až příliš blízko u Strmeně.
     
    26:40
    Velkou šanci na skórování měl Antonín Dušek, ale Machovský udržel plzeňské vedení!
    26:22 Petr KADLEC - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A zničehonic je na světě první branka dnešního utkání, prosadili se domácí indiáni! Po sérii odrazů se kotouč dostal až na modrou čáru a PETR KADLEC (3+20) ho nahodil na branku. Gólman Strmeň nic neviděl a touš končí až za jeho zády, domácí hala bouří! Asistence: Roman Přikryl (1+1) a Michal Poletín (4+2).
     
    19:16
    Nicholas Johnson trefuje tyč hostující branky!
     
    19:04
    Obrovská šance Plzně! Ryan Hollweg se po pravé straně protáhl až před chomutovskou klec, poté však kotouč příliš nabral a ten skončil až v ochranné síti.
     
    15:10
    Zajímavé šance Plzně! Nejdříve pálil Kubalík, poté to zkoušel i Jeřábek a dorážející Poletín. Strmeň všechny pokusy pochytal!
     
    13:29
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Kämpf – 2 min., podražení).
     
    01:00
    Do té se domácí útočník s číslem 30 nakonec i dostal, ale byl příliš blízko u Strmeně a nedokázal zakončit. Následná rána šla vedle.
    Marken.cz

    Jan Picka

    Branky a nahrávky: 27. Kadlec (Přikryl, Poletín), 45. Bližňák (Jeřábek), 60. Johnson (Kratěna, Kadlec) – 34. Hlava (Kaše, Chrpa)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Jeřábek "A", Kadlec "A", Kvasnička, Kubka, Kudroč, Sklenička, Špaček – Johnson, Bližňák, Kratěna "A" – Kubalík, Lev, Indrák – Svoboda, Preisinger, Hrňa – Poletín, Přikryl, Hollweg. Trenér: Michal Straka.
    Piráti Chomutov: Strmeň (Kristan) – Skinner "A“, Rutta, Mrázek, Harant, Tejnor, Šidlík, Pereťagin, Trefný – Hřebejk "C“, Dušek, Květoň – Sklenář, Kämpf, Račuk – Chrpa, Kaše, Hlava – Veselý, Chlouba, Ölvecký. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Jelínek, Pešek

    Diváci: 6049
    thejrc.org