Olomouc – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Zlín – Chomutov 2:3 (0:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
Jihlava – Slavia 5:4 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:3 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 5:2 (kon.)
Třinec – Sparta 2:5 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 2:3 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
4:3 (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0)
Mountfield HK
Sobota 05.03.2016, 12:30 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To snad ani není možné. Bruslařský klub vyhrál buly, hosté se jen koukali na to, jak jede sám na bránu LUKÁŠ MOTLOCH, který vstřelil hattrick a zakončil opět do horní části hradecké branky. Gólman hostí ani nezasáhl. Asistence: Milan Průšek.
     
    53:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Boleslavští v posledních chvílích přestali hrát a nechali v tom opět brankáře Dominika Groha samotného. Z velkého závaru před bránou dotlačil kotouč mezi tři tyče JAKUB ORSÁG. Asistence: Patrik Miškář.
     
    49:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ačkoliv byli hradečtí po většinu třetího dějství aktivnější a častěji stříleli na branku, do brejku se dostal Vojtěch Němec, který přihrál zpoza brány puk na volného PATRIKA RYPARA, který z bezprostřední blízkosti brankoviště zakončil mezi tři tyče, a překvapil tak gólmana, který nestihl zareagovat. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    23:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Skvělá práce LUKÁŠE MOTLOCHA v útočném pásmu, který se sice nejdřív neprosadil, jenže se neunáhlil, zkusil to znovu, protože brankář nezvládl přikrýt kotouč a přerušit hru. Navíc se Štěpán Kouba ani nestihl přemístit, takže měl boleslavský kanonýr dostatek prostoru a času, aby zvedl puk a poslal jej do pravé části odkryté branky. Asistence: Zdeněk Borovec.
     
    19:14
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ MOTLOCH opět potvrzuje svou letošní formu, protože vstřelil důležitý gól do šatny. Boleslavský útočník si najel do levého kruhu, kde našel skulinku v levém horním rohu Veselého branky, kam kotouč za pomoci tyče zamířil. Asistence: Milan Průšek.
     
    04:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté rychle navyšují své vedení. Hradečtí se dostali znovu jako nůž po másle do pásma, kde vymíchal brankáře Jakub Orság. Dominik Groh sice puk vyrazil, jenže pro PATRIKA MIŠKÁŘE už nepředstavovalo zakončení do odkryté branky sebemenší problém. Asistence: Jakub Orság.
     
    03:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield ujel do přečíslení, na jehož konci stála opravdu krásná kombinace. Jan Michálek naservíroval puk osamocenému JAN MICHÁLEK, který ukázkově našel volnou skulinku u pravé tyče. Brankář neměl moc šancí zakročit. Asistence: František Hnik, Radek Pilař.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 20. Motloch (Průšek), 24. Motloch (Borovec), 50. Rypar (Němec), 61. Motloch (Průšek) – 4. Michálek (Hnik, Pilař), 5. Miškář (Orság), 54. Orság (Miškář)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Haas) – Mattis, Tůma, Žalud, Marček, Červinský, Prokop – Průšek, Pätoprstý, Rypar, Kerda, Borovec (C), Planý, Němec, Sedmík (A), Motloch
    Mountfield HK: Veselý (21. Kouba) – Brádler, Lier, Košař, Bureš, Havránek, Hronek – Malík, Hnik, Miškář (A), Šimůnek, Drašnar, Michálek, Havelec, Matouš, Chalupa, Orság, Gančarčík (A), Pilař (C)

    Rozhodčí: Hrubý – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 72
    ocianews.com