Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.) | Boston – Washington 1:2 (po pr.)
Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 6:0 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 2:3 (kon.) | Arizona – Florida 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:6 (0:2, 1:2, 0:2)
Pittsburgh Penguins
Neděle 06.03.2016, 23:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Přeji Vám vydařený vstup do nového týdne. (01:45:55)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 15 856 diváků!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Jevgenij Malkin (PIT) 2+0
    2. Bryan Rust (PIT) 1+2
    3. Nick Bonino (PIT) 1+1
    Pittsburgh Penguins zvítězil na ledě New Jersey Devils jednoznačně 6:1 a získal důležité dva body do boje o play-off!

     
    Je dobojováno! Pittsburgh vítězí na ledě New Jersey jednoznačně 6:1 a připisuje si cenné dva body v boji o postup do play-off! V první třetině otevřel v přesilové hře skóre Jevgenij Malkin! O pár sekund později se před Kinkaida protáhl Matt Cullen a zvýšil na 2:0! Tříbrankový náskok vystřelil Pittsburghu Nick Bonino! Jedinou branku New Jersey vsítil před polovinou utkání bekhendovým blafákem Kyle Palmieri! Poté už zase úřadovali Tučňáci. Ještě před koncem druhé třetiny přidal svou druhou branku v utkání Jevgenij Malkin! V závěrečné periodě se ještě prosadil Bryan Rust a tři minuty před koncem dodal skóre definitivní podobu Scott Wilson!
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Murray ještě musel dávat pozor na nahození z levého křídla. Hostující brankář jen zkontroloval trajektorii kotouče. Pittsburgh může začít slavit.
     
    59:12
    Cullen nahodil kotouč do rohu útočné třetiny a odjel střídat podobně jako jeho spoluhráči. Ani jeden z týmů už se nikam nežene.
     
    58:40
    Ruutu se v otočce natáhl po odraženém kotouči a bekhendem chtěl překvapit brankáře Penguins. Murray si pohlídal škvíru mezi betony.
     
    58:07
    Murray raději postrčil kotouč hokejkou do bezpečného prostoru. Tučňáci poté vyhodili kotouč přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Penguins.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:06
    Tootoo zavezl kotouč za modrou čáru. Pohybem si o puk do jízdy říkal Severson, avšak Tootoo u hrazení o kotouč přišel. Hosté bez problémů dohrávají utkání.
    56:05 Scott WILSON - 1:6
     
    56:05
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh přidává další gól! Tučňáci se prosadili až po skončení přesilové hry! Krásnou akci zakončil SCOTT WILSON, jež obdržel od Crosbyho přihrávku před odkrytou klec New Jersey a se zakončením neměl problém. Asistence: Sidney Crosby, Bryan Rust.
     
    55:33
    Larsson se prodral k odraženému kotouči a výhozem o mantinel jej poslal přes všechny čáry. Také Pittsburghu se už přesilová hra chýlí ke konci.
     
    55:01
    Jevgenij Malkin mohl zkompletovat hattrick! Ruský útočník ve službách Pittsburghu pálil osamocený z mezikruží, jenže zápěstím minul horní roh branky!
     
    54:18
    Kessel, Kunitz a Malkin bojovali o puk v útočném pásmu. Obranná čtveřice se po kotouči vrhla se vší obětavostí a dokázala jej vystrnadit mimo třetinu.
     
    54:00
    Přesilovou hru si zahrají také hokejisté Pittsburghu! Dvě minuty za držení protihráče odpyká na trestné lavici Merrill.
     
    53:00
    Hosté v plném počtu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. Palmieri (Boucher) – 10. Malkin (Crosby, Letang), 10. Cullen, 22. Bonino (Rust, Kühnhackl), 36. Malkin (Kessel), 47. Rust (Schultz, Bonino), 57. Wilson (Crosby, Rust)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Danis) – Greene (C), Larsson, Moore, Severson, Merrill, Schlemko – Blandisi, Henrique (A), Smith-Pelly – Ruutu, Zajac (A), Palmieri – Farnham, Kalinin, Gionta – Boucher, Kennedy, Tootoo
    Pittsburgh Penguins: Murray (Fleury) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), Wilson – Kessel, Malkin (A), Kunitz (A) – Rust, Bonino. Kühnhackl – Sheary, Cullen, Sestito

    Rozhodčí: Lee, Joannette – McElman, MacPherson

    Diváci: 15 856
    bahis siteleri