Ural – Dynamo 1:1 (kon.) | Machačkala – Perm 0:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:1 (0:1)
FK Amkar Perm
Pondělí 07.03.2016, 15:00Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Anži Machačkala v domácím prostředí nepodala špatný výkon, nicméně s Amkarem Perm prohála 0:1!

    Do dnešního zápasu vstoupil lépe hostující Perm, který se dostal do vedení hned ve třetí minutě, kdy se s velkým štěstím dokázal prosadit Georgi Peev. Hra byla následně velmi vyrovnaná, avšak na nějaké velké šance jsme čekali marně ...

    Ani ve druhém poločase jsme nesledovali ofenzivní koncert. Domácí Abdulov zahrozil střelou ze střední vzdálenosti, avšak Selichov zasáhl! Následně střílel ze střední vzdálenosti také Ebecilio, avšak Selichov i v tomto případě zasáhl.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:55:35)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Exekuce standardní situace se ujal Maximov, který poslal ostrý centr před branku, avšak obrana Permu míč dokázala odkopnout!
     
    90+3
    Už se opět hraje, nicméně Machačkale již příliš času nezbývá! Ve středu hřiště navíc fauloval opět Džikija, a Anži má k dispozici standardní situaci.
     
    90+2
    Hostující Džikija velmi ostře dohrál ve středu hřiště Maximova, nicméně při skluzu si zjevně sám ublížil, a momentálně je ošetřován!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Machačkala měla k dispozici standardní situaci, která se však nepovedla ideálně rozehrát, a Perm mířil do protiútoku. Prudnikov dostal přihrávku za obranu, avšak si míč příliš píchl před sebe, a první u něj byl Jurčenko!
     
    89
    Exekuce rohového kopu se ujal Maximov, jehož nebezpečný centr se snesl do středu pokutového území. Následně se však míče zmocnil Zanev, který míč odkopl.
     
    88
    Machačkala vedla svůj útok po pravé straně, a Abdulavov se pokoušel prodrat do pokutového území. Přes Bělorukova sice neprošel, nicméně alespoň vybojoval rohový kop!
     
    87
    Na levé straně komibnoval obránce Jonathan Mensah, který se pokoušel prodrat do pokutového území. Míč mu však následně utekl, a domácí bek fauloval.
     
    86
    Machačkala pokračovala v kombinaci na útočné polovině, nicméně předávka mezi Abdulavovem a Berishou nevyšla, míč se dostal k Zajcevovi, který jej odkopl na polovinu soupeře.
     
    84
    Obránce Jonathan Mensah se pokoušel uvolnit na levé straně, jenže narazil na Šavajeva, který se dostal k míči, a postupoval vpřed. Střídající hráč však následně nepřešel přes Laziće, a u míče jsou opět domácí.
     
    83
    Skvělou práci ve středu hřiště odvedl Berisha, který se krásně uvolnit ze souboj s Jovičićem, a postupoval vpřed. Následně našel Abdulavova, ten však o míč rázem přišel.
     
    82
    Anži Machačkala stupňuje svůj tlak, nicméně Perm zatím zvládá závěr zápasu opravdu skvěle, a svého soupeře pouští pouze k střelám ze střední vzdálenosti.
     
    81
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Pavel Komolov, přichází Alichan Šavajev.
     
    80
    Domácí Majewski si udělal prostor před pokutovým územím, a vyslal povedenou přízemní střelu. Brankář Selichov byl však na zemi včas, a střelu lapil!
     
    78
    Machačkala je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se v závěru srovnat stav. Obrana Permu však v dnešním zápasu pracuje velmi dobře!
     
    77
    Aktivní Boli je v dnešním utkání hodně nebezpečný! Domácí záložník nejdříve na hranici vápna prostrčil míč na Berishu, ten však neprošel. Následně se dostal ke střele sám Bolí, avšak jeho pokus vyrazil Selichov!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Peev

    Karty:   30. Boli (MCK) – 64. Balanovič (AMP)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:13.
    Anži Machačkala: D. Jurčenko – Majewski, Lazić, Tagirbekov, Žirov, Jonathan Mensah – Maximov, Ebecilio, Boli, Chadarcev (60. B. Berisha) – Abdulavov.
    Náhradníci: Šafinskij, Dženetov – Gadžibekov, Agalarov, B. Berisha, Moutari, Gasanov, Musalov, Gazimagomedov, Dibirgadžijev.

    FK Amkar Perm: Selichov – Butko, Zajcev, Bělorukov, Zanev – Gol, Ogude (10. Džikija) – Komolov (81. Šavajev), Peev (73. Jovičić), Balanovič – Prudnikov.
    Náhradníci: Gerus, Chomič – Anene, Gigołajew, Džikija, Idowu, Šavajev, Čerenčikov, Jovičić, Salugin, Miščenko.
    thejrc.org