Rio Ave – Estoril 1:3 (kon.)
konec
Rio Ave FC
1:3 (0:1)
GD Estoril Praia
Pondělí 07.03.2016, 21:00 • Estádio do Rio Ave Futebol Clube, Vila de Conde (kapacita: 12.815 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Neskutečné utkání je u konce, tři body si z něj odnáší hosté. Portugalská liga má opravdu co nabídnout. Dnes jsme mohli vidět výhru outsidera, ačkoliv většinu zápasu byl pod tlakem, dvě krásné branky z brejku, penaltu, mnoho žlutých i červenou kartu. Zkrátka reklama na fotbal. Ode mě je to dnes vše, děkuji za sledování. (22:57:47)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Další veledůležitý zákrok Kieszeka! V samotném závěru se vytáhl proti střele Rodericka, kterou vyboxoval před sebe. Nejspíše by zvládl i dorážku, k té ale kvůli ofsajdu nedošlo.
     
    90+3
    Domácí stále pokračovali v akci, tu ale zastavil hvizdem rozhodčí. Postiga totiž ve vápně podrazil Tavarese, hosté mohou v klidu rozehrát.
     
    90+2
    Toto mělo být proměněno! Edimar Fraga se protáhl mezi obránci a trochu na dlouhou nohu vypálil, Kieszek si s jeho střelou poradil.
     
    90+2
    Hosté jsou ale v závěru aktivní, zároveň si ale dávají se vším řádně na čas. Rozehrávka rohového kopu dobrou půl minutku zabrala.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje čtyři minuty. S ohledem na to, co se událo, mohl klidně nastavit i více. Každopádně domácí se nyní mohou ještě o něco pokusit, času už jim ale moc nezbývá.
     
    90
    Hosté nyní ale velmi šikovně drží balon na polovině na domácího celku, nikam se s ním neženou, pomalu vhazují jeden aut za druhým. Toto jim vyhovuje, čas jim krásně ubíhá.
     
    89
    Michael si u postranní čáry na polovině hřiště počíhal na Fragu pořádným hitem rameno na rameno, byl k tomu ale o poznání rozeběhnutější. Samozřejmě je mu odpískán faul.
     
    88
    Nakonec z toho ale byl jen přetažený centr, který se sice podařilo vrátit do ohně před branku, tak ho ale nikdo z domácích hráčů nedokázal zpracovat.
     
    87
    Domácí mají balon ve své moci a snaží se dostat kupředu, dlouhé nákopy jim ale nevyšly. Esiti pak ale zahrál při zpracování rukou, a tak je z toho zajímavá standardní situace.
     
    86
    Pedrinho byl nyní při napadání až moc aktivní, soupeře podrazil. Byl mu odpískán faul, soupeř tak ušetřil mnoho cenných vteřin.
     
    85
    Nyní ale přišel jen centr do vápna, na který si v pohodě vyskočil brankář Kieszek a schoval ho do své náruče, následně rozehrává dlouhým výkopem.
     
    84
    Dočkáme se ještě v posledních minutách nějakého senzačního obratu? Domácí jsou opravdu při chuti, diváci je tlačí, hrají proti oslabenému soupeři, možností je dost.
     
    83
    Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Mattheus, přichází Diakhite.
    81. Hélder POSTIGA - 1:3
     
    81
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    Domácí opravdu střílí branku! Téměř od rohového praporku přišel krásný nadýchaný centr do vápna, kde si vyskočil HÉLDER POSTIGA, který balon hlavou uklidil do branky!
     
    81
    Krovinović se odhodlal ke střele, ta ale končí mimo branku, domácí ale stále pokračují v náporu.

    Tomáš Hála

    Branky: 81. Postiga – 26. Mattheus, 50. Mattheus, 57. Bonatini (pen.)

    Karty:   56. Edimar Fraga (AVE) – 45. Gerso Fernandes (ETR), 60. Diego Carlos (ETR), 68. Taira (ETR)   79. Carlos (ETR)


    Rio Ave FC: Cássio – Pedrinho, Edimar Fraga, Marcelo, Roderick, Renan Bressan (46. Krovinović), Tarantini, Wakaso (66. Pedro Moreira), Kayembe (46. Héldon), Hélder Postiga, Yazalde
    Náhradníci: Guedes, Vilas Boas, Ukra, Pedro Moreira, Krovinović, Héldon, Rui Vieira

    GD Estoril Praia: Kieszek – Anderson Luis, Yohan Tavares, Diego Carlos, Babanco, Afonso Taira, Mattheus (83. Diakhite), Esiti, Mendy (72. Michael), Gerso Fernandes (69. Diogo Amado), Léo Bonatini
    Náhradníci: Georgemy, Michael, Diakhite, Diogo Amado, Pedro Botelho, Felipe Augusto, Matheuzinho

    Rozhodčí: Antunes – Ribeiro, Brás
    bahis siteleri