Hr. Králové – Plzeň 2:2 (kon.) | Příbram – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Ostrava – Brno 1:0 (kon.)
konec
FK Příbram
1:0 (1:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 07.03.2016, 13:00 • Energon Arena (umělý trávník), Příbram • Juniorská liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Fotbalisté 1.FK Příbrami si na úvod jarní části Juniorské ligy nemohli přát snadnější los, když ve druhém domácím zápase po zimní přestávce přivítají na svém hřišti po posledním Znojmu předposlední SK Dynamo České Budějovice. Zápasem z rezervního hřiště Energon Areny Vás provede Tomáš Reiner.
     
    1.FK Příbram:

    Mladíky z Příbrami čeká proti Českým Budějovicím na jaře druhý domácí zápas, ve kterém budou chtít navázat na vysokou výhru 6:0 proti Znojmu. Skvělým výkonem se proti Znojmu blýskla nová posila prvního týmu Jan Vošahlík, který vstřelil dva góly, závěr utkání ovšem patřil Patrikovi Brandnerovi, jenž vstřelil po přestávce čistý hattrick. Po domácím utkání vyrazili fotbalisté z Příbrami na hřiště Bohemians 1905, odkud si odvezli porážku 2:0 a nyní ji budou chtít odčinit.
     
    SK Dynamo České Budějovice:

    České Budějovice vstoupily do jarní části Juniorské ligy také vítězně, když v domácím prostředí porazili 2:0 posledního přemožitele Příbrami, tedy Bohemians 1905. Svěřenci trenéra Pavola Paseckého tak navázali na výhru z posledního zápasu podzimní části, ve kterém zvítězili 4:0 na hřišti posledního Znojma a ukončili sérii pěti porážek v řadě. Dynamo se aktuálně veze na vítězné dráze, když vyhrálo dva zápasy v řadě.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Švenger – Laňka, Pašalič, Hájek, Štípek, Kilián, Brandner, Hlinka (C), Suchan, Karaklajič, Moravec.
    Náhradníci: Šedivý, Červeňák, Bělohlávek, Kurtiašvili, Matoušek. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Havel, Tomášek (C), Funda, Janoch – Hrachovec, Křiváček, Řezáč, Bálek, Kadula – Pasecký.
    Náhradníci: Hajdušek, Tušer, Jenne, Vít. Trenér: Pavol Švantner.

    Rozhodčí: Pavel Orel. Asistenti: Petr Blažej, David Hock.
     
    Hráči obou týmů dokončili rozcvičení a už se čeká jen na příchod rozhodčích. Utkání začne za okamžik.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Pavel Orel dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali domácí fotbalisté 1.FK Příbrami.
     
    2
    Adam Hájek chtěl dlouhým diagonálním pasem přenést hru doprava, jeho dlouhý pas ale našel pouze obránce Dynama, který si míč v pohodě zpracoval a rozehrál.
     
    3
    Jiří Funda rozehrál na pravé straně hřiště první rohový kop Dynama v zápase a na přední tyč poslal přízemní střílený centr, ten ale trefil pouze prvního hráče Příbrami, který míč odkopl pravačkou do bezpečí.
     
    4
    Michal Řezáč si řekl na pravém křídle v blízkosti šestnáctky pohybem o přihrávku, kterou mu adresoval Jiří Funda, jenže nepřesně a fotbalisté Příbrami mohli v klidu rozehrát.
     
    5
    Štěpán Hlinka se na levém křídle dobře vyhnul u půlící čáry Václavovi Hrachovcovi, vzápětí si ale kvůli ucpanému prostoru směrem vpřed pomohl zpětnou přihrávkou.
     
    6
    Domácí Příbram se snaží aplikovat svůj tradiční nátlakový fotbal a vytvořit si hned od úvodních minut zápasu převahu, zatím se jim to ale na rozdíl od střetnutí proti Znojmu nedaří.
     
    7
    Jiří Funda si na levém křídle dobře pustil přihrávku svého spoluhráče do pohybu a vzápětí byl faulován. Dynamo poté poslalo do šestnáctky vysoký míč, který na přední tyči odhlavičkoval do bezpečí jeden z obránců Příbrami.
     
    8
    Jindřich Kaluda se na pravé straně šestnáctky ocitl ve slibné střelecké pozici, jenže promeškal ideální okamžik pro střelu a jeho následný pokus byl zablokován poté, co se mu pod nohy ve skluzu dobře vrhl jeden z hráčů domácí Příbrami.
     
    9
    Elman Pašalič si zpracoval míč v blízkosti šestnáctky a poté poslal do pokutového území z levé strany jemný centr, domácí se ale po něm do zakončení nedostali a Patrikovi Brandnerovi byl navíc odpískán útočný faul.
     
    10
    Patrik Brandner v posledním domácím zápase vstřelil proti Znojmu hattrick a určitě i dnes by se velice rád prosadil. Příbram se ale zatím nedostala ani k jedné střele na bránu. Jednou už to domácí zpoza šestnáctky zkusili, jejich přízemní střela ale zamířila o pořádný kus vedle pravé tyče.
     
    11
    Lukáš Bálek zůstal v blízkosti středového kruhu ležet na levém křídle a hlavní rozhodčí Pavel Orel hru přerušil.
     
    12
    Fotbalisté Příbrami středem hřiště vyrazili do rychlého protiútoku a Denis Laňka se v blízkosti rohového praporku snažil dostat na levém křídle k centru, skvělým skluzem ho ale zastavil jeden z hráčů Dynama, který navíc konstruktivně rozehrál.
     
    13
    Václav Hrachovec se ocitl uprostřed šestnáctky v blízkosti malého vápna v obrovské šanci, když z otočky vypálil pěkně pravačkou a jeho následná střela těsně minula pravý horní roh brány! Nechybělo mnoho a Dynamo mohlo vést 1:0.
    13. Hrachovec se dostal ve vápně k zakončení, jeho rána z otočky ale o malý kousek minula horní růžek domácí branky!
     
    14
    V Příbrami se hraje pohledný ofenzivní fotbal, jediné, co tomu chybí, jsou přesné střely a samozřejmě góly. Hra se ale přelévá ze strany na stranu a nikdo se nesnaží betonovat.
     
    15
    U Příbrami ani hrát nějakého „zaďoura“ není možné, vzhledem ke hře jakou se po celou sezónu prezentuje. Tedy útočným fotbalem a přesnou kombinační hrou.
     
    16
    Fotbalisté Příbrami umí skvěle bránit, o tom žádná. A někdy navíc pořádně tvrdě, zároveň ovšem čistě.
     
    17
    Příbram si během posledních okamžiků zápasu vytvořila územní převahu a obléhá šestnáctky hostujících hráčů Dynama, kteří se nyní zatáhli do vlastního pokutového území.
     
    18
    Jakub Moravec zkusil vypálit zpoza šestnáctky, jeho střela se mu ale svezla po nártu a s přispěním teče jednoho z obránců Dynama zamířila daleko vedle pravého horního rohu brány.
     
    19
    Sám Jakub Moravec se vzápětí ujal rozehrávky rohového kopu, po kterém se sice Příbram do zakončení nedostala, vzápětí ale domácí poslali do šestnáctky z pravé strany nebezpečný přízemní centr, který na přední tyči skvěle tečoval Patrik Brandner a usměrnil ho na bránu, brankář Lukáš Coufal byl ale připraven!
    19. Brandner se pokusil před brankou tečovat přízemní centr z pravé strany, brankář hostí byl ale na tuto variantu dobře připraven a míč v pohodě lapil.
     
    20
    První poločas se nám za malou chvíli přehoupne do své druhé poloviny a zatím marně čekáme na úvodní gól. Příbram je směrem vpřed aktivnější, jenže až na jednu výjimku její střely zamířily mimo.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Křiváček (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    21
    Denis Laňka si všiml, že brankář Lukáš Coufal stojí v blízkosti značky pro pokutový kop a střelou téměř z poloviny hřiště se ho pokusil přehodit, jeho následný vysoký oblouk ale zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    22
    Dynamo se během posledních minut ocitá pod velkým tlakem, zatím se mu ale daří odolávat a brankář Lukáš Coufal je bez práce.
     
    23
    Fotbalisté Příbrami vyrazili na pravém křídle do rychlého protiútoku, které hosté ještě před půlící čárou zastavili taktickým faulem. Žlutou kartu však Pavel Orel neudělil.
     
    24
    Příbram tahá většinu svých akcí po pravém křídle a na vzdálenější levé tyči se dostal k hlavičce Denis Laňka, jeho pokus ale vůbec nezamířil na bránu a míč navíc zůstal ve hře.
     
    25
    Jan Suchan předváděl na levé straně šestnáctky jednu přešlapovačku za druhou a poté se snažil prodrat do zakončení přes trojici protihráčů, to si ovšem ukousl příliš velké sousto a o míč přišel.
     
    27
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN SUCHAN střílí gól a posílá Příbram do zaslouženého vedení!! Když to nevyšlo napoprvé, zkusil to Jan Suchan na pravé straně šestnáctky po odraženém míči po přízemním centru z pravého křídla podruhé a přízemní střelou zamířil přesně k pravé tyči. Lukáš Coufal se za míčem jen ohlédl.
    27. Jan SUCHAN - 1:0
     
    27
    Nechybělo mnoho a Dynamo mohlo přispěchat s rychlou odpovědí, střela jednoho z hostujících hráčů z levé strany šestnáctky ale zamířila těsně vedle levého horní rohu.
     
    28
    Jeden z hráčů zůstal ležet v pokutovém území Dynama a hlavní rozhodčí Pavel Orel hru po pár sekundách přerušil.
     
    28
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Tomášek, přichází Tušer.
     
    29
    Brankář Milan Švenger musel s odkopem do brány chvíli počkat, nyní už ale poslal míč zpět do hry a zápas může pokračovat.
     
    30
    David Kilián odvedl v obraně dobrou práci, když zastavil akci Dynama taženou po levém křídle a navíc pro svůj tým vybojoval autové vhazování. Skvělá práce.
     
    31
    Za zápasu uplynulo úvodních třicet minut a domácí fotbalisté Příbrami se již jednou dokázali prosadit. Bývalá Marila vede nad Dynamem České Budějovice zásluhou Jana Suchana 1:0.
     
    32
    Elman Pašalič se na levém křídle u rohového praporku snažil vymotat z obležení dvou protihráčů, a přestože se mu to nepodařilo, vybojoval pro svůj tým alespoň autové vhazování, což bylo v daném okamžiku absolutní maximum.
     
    33
    Jakub Moravec to podruhé zkusil zpoza šestnáctky, jeho následná střela se mu ale opět svezla po nártu a zamířila vedle pravé tyče. Lukáš Coufal plachtil vzduchem zbytečně.
     
    34
    Dynamo vybojovalo ve středu útočné poloviny standardní situaci a jeden z jeho hráčů se ze střední vzdálenosti rozhodl pro přímou a prudkou střelou na bránu, ta ovšem zamířila pouze do míst, kde stál připravený Milan Švenger.
     
    35
    Michal Řezáč odvedl uprostřed hřiště u levé postranní čáry skvělou práci, když čistým skluzem zastavil protiútok domácích fotbalistů a navíc pro svůj tým vybojoval autové vhazování.
     
    36
    Elman Pašalič vypálil zpoza šestnáctky z nepřipravené pozice a jeho následná střela podle toho také dopadla, když zamířila do oblak.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Hájek (1.FK Příbram).
     
    38
    Denis Laňka našel v pokutovém území krásnou kolmou přihrávkou Jana Suchana, který se vyhnul ofsajdové pasti a ocitl se tváří v tvář brankářovi Lukášovi Coufalovi, ten ale jeho následnou přízemní střelu fantastickým zákrokem vyrazil!
    38. Suchan sám proti brankáři Coufalovi neuspěl, domácí tak i nadále vedou rozdílem jediné branky!
     
    39
    Patrik Brandner byl zřejmě tím hráčem, který tvrdě vypálil z pravé strany pokutového území do bližšího pravého horního rohu brány, Lukáš Coufal tam byl ale včas a jeho prudkou ránou z první vyrazil do bezpečí!
     
    40
    Patrik Brandner společně s Janem Suchanem často pálí, gól se ale zatím podařilo vstřelit pouze jednomu z nich, a to druhému jmenovanému.
     
    41
    Jan Suchan mohl vstřelit druhý gól, když ze značky pokutového kopu mířil přesně pod břevno, právě horní tyč mu ale zabránila ve skórování, když se od ní míč odrazil na brankovou čáru a poté zpět do hry! Brankář Lukáš Coufal a celé Dynamo teď měli obrovské štěstí.
    41. Suchan trefuje z prostoru penalty břevno Coufalovy svatyně!
     
    42
    Denis Laňka byl zřejmě trošku atakován v blízkosti šestnáctky, ale podle mě to bylo na volný přímý kop trochu málo, ale hlavní rozhodčí Pavel Orel byl ovšem jiného názoru.
     
    43
    Jan Suchan se postavil k rozehrání volného přímého kopu a snažil se zamířit technickou střelou pravého horního rohu brány, jeho následná střela ale byla nepřesná a zamířila nad.
     
    44
    Patrik Brandner se ocitl po přízemním centru svého spoluhráče z pravého křídla na přední tyči v obrovské šanci, jeho střela z obrovské blízkosti ale orazítkovala brankovou konstrukci!
    44. Brandner ve velké šanci po centru z pravé strany trefuje pouze levou tyč hostující branky!
     
    45
    Fotbalisté Příbrami teď na pravé straně šestnáctky motali jednoho hráče Dynama za druhým, a to včetně brankáře, jenže to s kličkami zbytečně přehnali a do zakončení se nedostali.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí Pavel Orel nastavil nad rámec prvního poločasu jednu minutu, která se právě naplnila, a už se v něm nic stane.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Dynamo vstoupilo do venkovního utkání na umělém hřišti poměrně dobře a zhruba úvodních patnáct minut bylo Příbrami vyrovnaným soupeřem, navíc si vytvořilo ve třinácté minutě obrovskou příležitost, když v blízkosti malého pokutového území těsně minul pohotovou střelou z otočky vzdálenější pravý horní roh Václav Hrachovec. Poté to ale začalo. Fotbalisté z hornického města rozjeli obrovský kolotoč, ze kterého se musela hráčům Českých Budějovic točit hlava. Jan Suchan se během prvního poločasu dostal k několika střelám a ve 26. minutě poslal Příbram do vedení, když se k němu po přízemním centru z pravého křídla odrazil míč a z pravé strany šestnáctky zamířil přesně k bližší tyči. Jan Suchan poté mohl vstřelit hattrick, jenže jeho střelu ze značky pokutového kopu zastavila horní tyč, od které se míč odrazil na brankovou čáru a zpět do hry, a po kolmé přihrávce Denise Laňky neuspěl tváří v tvář Lukášovi Coufalovi. Aby toho nebylo málo, těsně před přestávkou po přízemním centru z pravé strany orazítkoval z blízkosti bližší pravou tyč Patrik Brandner, který nemohl uvěřit tomu, že jeho střela neskočila gólem. Skóre po prvním poločase. 1.FK Příbram 1 SK Dynamo České Budějovice 0.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:07.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Dynamo zahájilo druhý poločas, ve kterém se bude snažit zastavit ofenzivní smršť Příbrami, která věřme bude pokračovat i po přestávce.
     
    47
    Na druhou stranu kdyby Dynamo rozpoutalo ofenzivní kolotoč a třeba zápas otočilo, žádný nezaujatý příznivec fotbalu by se určitě nezlobil, moc bych s tím ale nepočítal.
     
    48
    Příbram si hned od úvodních minut druhého poločasu vytváří územní převahu a do pokutového území Dynama poslalo v rychlém sledu dva dobré centry, žádný z domácích fotbalistů se ale ani po jednom z nich do zakončení nedostal.
     
    49
    Nikola Karaklajič na pravém křídle dobře vytáhl míč zpětnou přihrávkou na Davida Štípka, který parádním centrem našel na vzdálenější levé tyči Patrika Brandnera, tomu ale dnes není přáno a jeho pohotová střela pravačkou zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    49. Štípek našel přesným centrem na zadní tyči volného Brandnera, ale ani jeho další pokus v brance nekončí a míč míří vedle pravé tyče!
     
    50
    Příbram vybojovala na pravém křídle po sraženém přízemním centru rohový kop, ani druhý centr od rohového praporku ale v podání domácích fotbalistů nic nepřinesl a na přední tyči byl odvrácen.
     
    51
    Lukáš Coufal se ocitl v nedbalkách, když vyběhl za hranici pokutového území proti nebezpečně skákavému míči, nakonec ale situaci zvládl vyřešit a razantním odkopem ho poslal před jedním z hráčů Příbrami za postranní čáru.
     
    52
    Michal Řezáč teď zahodil stoprocentní šanci, když se na vzdálenější pravé tyči ocitl po přízemním centru z levého křídla úplně sám a střelou do prázdné brány mohl vyrovnat, jenže jeho následná střela zamířila vysoko nad!
    52. Michal Řezáč měl na kopačce vyrovnání, to by však nesměl v obrovské příležitosti domácí branku vysoko překopnout!
     
    53
    České Budějovice mohly z ničeho nic vyrovnat, jenže stejně jako v prvním poločase svou jedinou dosavadní obrovskou příležitost zahodily.
     
    54
    Jan Suchan vypálil zpoza šestnáctky a přízemní střelou mířil na bránu, jenže jeho následný pokus byl zablokován a brankář Lukáš Coufal si pro míč v pohodě došel.
     
    55
    Ve druhém poločase se zatím nehraje tak tvrdě jako v tom druhém a hlavní rozhodčí doposud udělil pouze jednu žlutou kartu.
     
    56
    Jan Suchan na pravé straně šestnáctky vypálil z ostrého úhlu a brankář Lukáš Coufal nedokázal jeho přízemní střelu krotit! Míč poté mířil do prázdné brány, jenže Dynamo na brankové čáře zachránil jeden z obránců, který ho odkopl do bezpečí.
     
    57
    Denis Laňka napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné pohotové střele, která mířila přesně do levého horního rohu brány, nakonec se ale do horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    58
    Příbram si během pouhých dvou minut vytvořila dvě obrovské šance, na druhý gól ale zatím příznivci domácího týmu čekají marně.
     
    59
    David Štípek dostal na pravém křídle krásný míč do běhu a poté poslal do šestnáctky nebezpečný centr, který si na vzdálenější levé tyči málem srazil do vlastní brány jeden z hráčů Dynama, míč ale nakonec zamířil mimo a hosté ho odkopli do bezpečí!
    59.
     
    60
    Je za námi téměř hodina hry, po které fotbalisté Příbrami vedou nad hostujícím Dynamem z Českých Budějovic stále 1:0.
     
    61
    Jindřich Kadula pěkně vypálil zpoza šestnáctky a jeho střela pravačkou mířila k bližší levé tyči, brankář Milan Švenger ale vytáhl pěkný zákrok a nadvakrát míč dokázal zachytit!
    61. Kadula vypálil zpoza šestnáctky, Švenger byl však připraven a míč ukryl do svých rukavic.
     
    62
    Dynamo si po přestávce vytvořilo dvě slibné šance, zatím ale marně čeká na gól, který by za současného stavu znamenal vyrovnání a cenný bod.
     
    63
    Jeden z fotbalistů Příbrami se ocitl na levé straně pokutového území ve slibné střelecké pozici a po zákroku Lukáše Coufala jeho přízemní střela zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    63.
     
    64
    Domácí hráči vzápětí na pravé straně hřiště rozehráli rohový kop a k odvrácenému míči se dostal na hranici šestnáctky David Štípek, který zkusil pohotově vypálit levačkou, jeho pokus ale zamířil nad.
     
    65
    Dynamo se ve druhém poločase snaží více útočit a na v jeho obraně vznikají okénka, do kterých mohou fotbalisté Příbrami po rychlých protiútocích pronikat.
     
    66
    David Štípek dostal krásnou přihrávku do běhu a na levé straně šestnáctky se ocitl tváří v tvář Lukášovi Coufalovi, přízemní střelou ho ale propálit nedokázal, stejně jako v prvním poločase v obdobné pozici Jan Suchan!
    66. Štípek dostal balon do běhu, jenže sám proti Coufalovi neuspěl!
     
    66
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Janoch, přichází Vít.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Hrachovec (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    68
    Dynamo se snaží útočit, což je velice sympatické a nezaujatý fanoušek si jistě přeje, aby se mu podařilo vyrovnat.
     
    69
    Petr Pasecký chtěl kolmou přihrávkou vysunout do úniku Jindřicha Kadulu, jeho pas ale vystihl jeden z obránců Příbrami.
     
    70
    Jindřich Kadula se ocitl uvnitř pokutového území ve skvělé šanci, jeho následná střela ale byla sražena těsně vedle levého horního rohu brány!
    70. Kadula se ocitl v dobré pozici před domácí brankou, jeho ránu ale dokázali domácí hráči srazit mimo svou klec!
     
    71
    Bohužel jsem nepostřehl, kdo to byl, ale fotbalisté Dynama zahodili další velkou šanci! České Budějovice rozehrály na levé straně hřiště rohový kop a po následném přetaženém centru na vzdálenější pravou tyč se jeden z hostujících hráčů dostal k hlavičce o zem, která těsně minula vzdálenější levý horní roh brány!
    71. Po následném rohovém kopu se hosté dostali k nebezpečné hlavičce, ta však o kousek míjí příbramskou branku!
     
    72
    Příbram sice útočí a snaží se vyrážet do rychlých protiútoků, ty ale zatím pojišťující gól nepřinesly a Dynamo je nyní na hřišti lepším týmem.
     
    73
    Je to sice jen kdyby, kdyby ale Dynamo využilo alespoň dvě z jeho obrovských šancí, mohl být stav utkání dávno otočený.
     
    74
    David Štípek chtěl diagonální vysoký pas v blízkosti šestnáctky na pravé straně sklepnout na některého ze svých spoluhráčů, to mu ale nevyšlo a pro volný míč si doběhl brankář Lukáš Coufal.
     
    75
    Ve druhém poločase oba týmy hrají pohledný útočný fotbal, kterému jen chybí nějaký ten vstřelený gól.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Řezáč (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    76
    Dynamo během posledních minut skvěle brání a navíc vyráží do nebezpečných akcí, které několikrát zaváněly vyrovnávacím gólem.
     
    76
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Křiváček, přichází Jenne.
     
    77
    Jindřich Kaluda mohl krásnou přízemní diagonální střelou vyrovnat, jeho následný pokus ale zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče! To bylo hodně těsné.
    77. Kaludova povedená přízemní střela jen těsně minula zadní tyč domácí branky!
     
    77
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Laňka, přichází Kurtiašvili.
     
    79
    Petr Pasecký se ocitl v pokutovém území v obrovské šanci a přízemní střelou se mu podařilo překonat vybíhajícího brankáře Milana Švengera, jenže pomezní rozhodčí odmával ofsajd a gól nebyl uznán!
    79. Pasecký sice dokázal dostat míč pod Švengerem do domácí sítě, jenže stalo se tak z ofsajdového postavení a gól tedy uznán není!
     
    80
    Dynamo je teď na koni a snaží se vyrovnat. Mám-li být upřímný, tak si hosté vstřelit gól zaslouží a pokud se jim to nepodaří, tak mohou fotbalisté Příbrami mluvit o obrovském štěstí.
     
    81
    Kapitán Štěpán Hlinka zůstal ležet na hrací ploše u pravé postranní čáry a jeden z hráčů Dynama mu poskytl pomoc poté, co ho v levé noze postihla křeč.
     
    82
    Štěpán Hlinka už je zpět na nohou a zápas může pokračovat. Samotný závěr zápasu bude s největší pravděpodobností hodně dramatický. Dynamo stále prohrává o gól a jediná přesná střela ho dělí od cenného bodu.
     
    83
    Když vezmeme v potaz výkon hostujících hráčů pouze ve druhém poločase, tak nerozumím tomu, proč jsou předposlední.
     
    84
    I když jeden důvod bych našel, pokud Dynamo v každém zápase zahodí několik obrovských šancí, tak se zkrátka nemůže divit, že je v tabulce Juniorské ligy tam, kde je, tedy na předposledním místě před Znojmem.
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Hlinka, přichází Červeňák.
     
    86
    Ze hřiště odešel kapitán Štěpán Hlinka, který toho má plné zuby, a místo něj přišel na hřiště čerstvý Patrik Červeňák.
     
    87
    Nikola Karaklajič krásnou kolmou přihrávkou mezi dvěma protihráči uvolnil v šestnáctce Jana Suchana, který se na její pravé straně ocitl podruhé v zápase tváří v tvář Lukášovi Coufalovi, ale ani na druhý pokus ho propálit nedokázal!
    87. Suchan ani napodruhé nepropálil Coufala, ten vyrazil jeho pokus vedle branky!
     
    88
    David Kilián teď zahodil obrovskou šanci, když se vyhnul ofsajdové pasti a od středového kruhu se řítil po levé straně sám na bránu! Jeho následná přízemní střela z hranice šestnáctky ale zamířila těsně vedle levé tyče.
    88. Kilián mohl v samotném závěru pojistit těsné vedení svého týmu, jenže svou střelu poslal jen vedle hostující branky!
     
    89
    Příbram před pár okamžiky zahodila dvě obrovské příležitosti a v rychlém sledu odmítla pojistit své jednobrankové vedení.
     
    90
    Jeden z fotbalistů Dynama pronikl po pravé straně do šestnáctky, kde vzápětí upadl, faul se ale po zákroku Milana Švengera nepískal.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Koncert zahozených šancí, tak lze rychle a výstižně shrnout pohledný druhý poločas, který v Příbrami sice gól nepřinesl, o zajímavé momenty v něm ale nouze nebyla a v konečném součtu jich bylo mnohem více než v tom prvním. Dynamo otevřelo hru a krátce po přestávce mohlo vyrovnat, když se po přízemním centru z levého křídla ocitl na vzdálenější pravé tyči úplně sám Michal Řezáč a mohl uklízet míč do prázdné brány, jenže obrovskou šancí pohrdl a jeho střela z blízkosti zamířila nad. Na opačné straně si dvakrát vylámal zuby Jan Suchan, který nedokázal propálit Lukáše Coufala v tváří v tvář, stejně jako David Štípek, Poslední jmenovaný hráč se ještě v závěru řítil sám na bránu, jeho přízemní střela ale zamířila k neuvěření všech těsně vedle levé tyče. Dynamo sice ve druhém poločase gól vstřelilo, kvůli ofsajdu ale uznán nebyl, a tak Příbram potvrdila roli favorita a České Budějovice porazila nejtěsnějším možným rozdílem. Konečný výsledek. 1.FK Příbram 1 SK Dynamo České Budějovice 0. (15:03:31)

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 27. Suchan

    Karty:   37. Hájek (PRI) – 20. Křiváček (CEB), 68. Hrachovec (CEB), 75. Řezáč (CEB)


    FK Příbram: Švenger – Laňka (77. Kurtiašvili), Pašalič, Hájek, Štípek, Kilián, Brandner, Hlinka (C) (84. Červeňák), Suchan, Karaklajič, Moravec.
    Náhradníci: Šedivý, Bělohlávek, Matoušek. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Havel, Tomášek (C) (28. Tušer), Funda, Janoch (67. Vít) – Hrachovec, Křiváček (76. Jenne), Řezáč, Bálek, Kadula – Pasecký.
    Náhradníci: Hajdušek, Tušer, Jenne, Vít. Trenér: Pavol Švantner.

    Rozhodčí: Pavel Orel. Asistenti: Petr Blažej, David Hock
    thejrc.org