Hr. Králové – Plzeň 2:2 (kon.) | Příbram – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Ostrava – Brno 1:0 (kon.)
konec
FK Příbram
1:0 (1:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 07.03.2016, 13:00 • Energon Arena (umělý trávník), Příbram • Juniorská liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Kilián mohl v samotném závěru pojistit těsné vedení svého týmu, jenže svou střelu poslal jen vedle hostující branky!
     
    88
    David Kilián teď zahodil obrovskou šanci, když se vyhnul ofsajdové pasti a od středového kruhu se řítil po levé straně sám na bránu! Jeho následná přízemní střela z hranice šestnáctky ale zamířila těsně vedle levé tyče.
    87. Suchan ani napodruhé nepropálil Coufala, ten vyrazil jeho pokus vedle branky!
     
    87
    Nikola Karaklajič krásnou kolmou přihrávkou mezi dvěma protihráči uvolnil v šestnáctce Jana Suchana, který se na její pravé straně ocitl podruhé v zápase tváří v tvář Lukášovi Coufalovi, ale ani na druhý pokus ho propálit nedokázal!
     
    84
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Hlinka, přichází Červeňák.
    79. Pasecký sice dokázal dostat míč pod Švengerem do domácí sítě, jenže stalo se tak z ofsajdového postavení a gól tedy uznán není!
     
    79
    Petr Pasecký se ocitl v pokutovém území v obrovské šanci a přízemní střelou se mu podařilo překonat vybíhajícího brankáře Milana Švengera, jenže pomezní rozhodčí odmával ofsajd a gól nebyl uznán!
     
    77
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Laňka, přichází Kurtiašvili.
    77. Kaludova povedená přízemní střela jen těsně minula zadní tyč domácí branky!
     
    77
    Jindřich Kaluda mohl krásnou přízemní diagonální střelou vyrovnat, jeho následný pokus ale zamířil těsně vedle vzdálenější levé tyče! To bylo hodně těsné.
     
    76
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Křiváček, přichází Jenne.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Řezáč (SK Dynamo Č. Budějovice).
    71. Po následném rohovém kopu se hosté dostali k nebezpečné hlavičce, ta však o kousek míjí příbramskou branku!
     
    71
    Bohužel jsem nepostřehl, kdo to byl, ale fotbalisté Dynama zahodili další velkou šanci! České Budějovice rozehrály na levé straně hřiště rohový kop a po následném přetaženém centru na vzdálenější pravou tyč se jeden z hostujících hráčů dostal k hlavičce o zem, která těsně minula vzdálenější levý horní roh brány!
    70. Kadula se ocitl v dobré pozici před domácí brankou, jeho ránu ale dokázali domácí hráči srazit mimo svou klec!
     
    70
    Jindřich Kadula se ocitl uvnitř pokutového území ve skvělé šanci, jeho následná střela ale byla sražena těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    68
    Žlutou kartu dostává Hrachovec (SK Dynamo Č. Budějovice).
     
    66
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Janoch, přichází Vít.
    66. Štípek dostal balon do běhu, jenže sám proti Coufalovi neuspěl!
     
    66
    David Štípek dostal krásnou přihrávku do běhu a na levé straně šestnáctky se ocitl tváří v tvář Lukášovi Coufalovi, přízemní střelou ho ale propálit nedokázal, stejně jako v prvním poločase v obdobné pozici Jan Suchan!
    63.
     
    63
    Jeden z fotbalistů Příbrami se ocitl na levé straně pokutového území ve slibné střelecké pozici a po zákroku Lukáše Coufala jeho přízemní střela zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    61. Kadula vypálil zpoza šestnáctky, Švenger byl však připraven a míč ukryl do svých rukavic.
     
    61
    Jindřich Kadula pěkně vypálil zpoza šestnáctky a jeho střela pravačkou mířila k bližší levé tyči, brankář Milan Švenger ale vytáhl pěkný zákrok a nadvakrát míč dokázal zachytit!
    59.
     
    59
    David Štípek dostal na pravém křídle krásný míč do běhu a poté poslal do šestnáctky nebezpečný centr, který si na vzdálenější levé tyči málem srazil do vlastní brány jeden z hráčů Dynama, míč ale nakonec zamířil mimo a hosté ho odkopli do bezpečí!
     
    57
    Denis Laňka napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné pohotové střele, která mířila přesně do levého horního rohu brány, nakonec se ale do horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    56
    Jan Suchan na pravé straně šestnáctky vypálil z ostrého úhlu a brankář Lukáš Coufal nedokázal jeho přízemní střelu krotit! Míč poté mířil do prázdné brány, jenže Dynamo na brankové čáře zachránil jeden z obránců, který ho odkopl do bezpečí.
    52. Michal Řezáč měl na kopačce vyrovnání, to by však nesměl v obrovské příležitosti domácí branku vysoko překopnout!
     
    52
    Michal Řezáč teď zahodil stoprocentní šanci, když se na vzdálenější pravé tyči ocitl po přízemním centru z levého křídla úplně sám a střelou do prázdné brány mohl vyrovnat, jenže jeho následná střela zamířila vysoko nad!
    49. Štípek našel přesným centrem na zadní tyči volného Brandnera, ale ani jeho další pokus v brance nekončí a míč míří vedle pravé tyče!
     
    49
    Nikola Karaklajič na pravém křídle dobře vytáhl míč zpětnou přihrávkou na Davida Štípka, který parádním centrem našel na vzdálenější levé tyči Patrika Brandnera, tomu ale dnes není přáno a jeho pohotová střela pravačkou zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
    44. Brandner ve velké šanci po centru z pravé strany trefuje pouze levou tyč hostující branky!
     
    44
    Patrik Brandner se ocitl po přízemním centru svého spoluhráče z pravého křídla na přední tyči v obrovské šanci, jeho střela z obrovské blízkosti ale orazítkovala brankovou konstrukci!
    41. Suchan trefuje z prostoru penalty břevno Coufalovy svatyně!
     
    41
    Jan Suchan mohl vstřelit druhý gól, když ze značky pokutového kopu mířil přesně pod břevno, právě horní tyč mu ale zabránila ve skórování, když se od ní míč odrazil na brankovou čáru a poté zpět do hry! Brankář Lukáš Coufal a celé Dynamo teď měli obrovské štěstí.
     
    39
    Patrik Brandner byl zřejmě tím hráčem, který tvrdě vypálil z pravé strany pokutového území do bližšího pravého horního rohu brány, Lukáš Coufal tam byl ale včas a jeho prudkou ránou z první vyrazil do bezpečí!
    38. Suchan sám proti brankáři Coufalovi neuspěl, domácí tak i nadále vedou rozdílem jediné branky!
     
    38
    Denis Laňka našel v pokutovém území krásnou kolmou přihrávkou Jana Suchana, který se vyhnul ofsajdové pasti a ocitl se tváří v tvář brankářovi Lukášovi Coufalovi, ten ale jeho následnou přízemní střelu fantastickým zákrokem vyrazil!
     
    37
    Žlutou kartu dostává Hájek (1.FK Příbram).
     
    28
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Tomášek, přichází Tušer.
    27. Jan SUCHAN - 1:0
     
    27
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN SUCHAN střílí gól a posílá Příbram do zaslouženého vedení!! Když to nevyšlo napoprvé, zkusil to Jan Suchan na pravé straně šestnáctky po odraženém míči po přízemním centru z pravého křídla podruhé a přízemní střelou zamířil přesně k pravé tyči. Lukáš Coufal se za míčem jen ohlédl.
     
    20
    Žlutou kartu dostává Křiváček (SK Dynamo Č. Budějovice).
    19. Brandner se pokusil před brankou tečovat přízemní centr z pravé strany, brankář hostí byl ale na tuto variantu dobře připraven a míč v pohodě lapil.
     
    19
    Sám Jakub Moravec se vzápětí ujal rozehrávky rohového kopu, po kterém se sice Příbram do zakončení nedostala, vzápětí ale domácí poslali do šestnáctky z pravé strany nebezpečný přízemní centr, který na přední tyči skvěle tečoval Patrik Brandner a usměrnil ho na bránu, brankář Lukáš Coufal byl ale připraven!
    13. Hrachovec se dostal ve vápně k zakončení, jeho rána z otočky ale o malý kousek minula horní růžek domácí branky!
     
    13
    Václav Hrachovec se ocitl uprostřed šestnáctky v blízkosti malého vápna v obrovské šanci, když z otočky vypálil pěkně pravačkou a jeho následná střela těsně minula pravý horní roh brány! Nechybělo mnoho a Dynamo mohlo vést 1:0.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 27. Suchan

    Karty:   37. Hájek (PRI) – 20. Křiváček (CEB), 68. Hrachovec (CEB), 75. Řezáč (CEB)


    FK Příbram: Švenger – Laňka (77. Kurtiašvili), Pašalič, Hájek, Štípek, Kilián, Brandner, Hlinka (C) (84. Červeňák), Suchan, Karaklajič, Moravec.
    Náhradníci: Šedivý, Bělohlávek, Matoušek. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Havel, Tomášek (C) (28. Tušer), Funda, Janoch (67. Vít) – Hrachovec, Křiváček (76. Jenne), Řezáč, Bálek, Kadula – Pasecký.
    Náhradníci: Hajdušek, Tušer, Jenne, Vít. Trenér: Pavol Švantner.

    Rozhodčí: Pavel Orel. Asistenti: Petr Blažej, David Hock
    bahis siteleri