Liberec – Chomutov 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:4 (kon.) | Zlín – Letňany 6:0 (kon.)
Mountfield HK – Přerov 3:0 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havířov 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:3 (0:1, 0:0, 0:2) Stav série: 0:1
HC Dynamo Pardubice
Středa 09.03.2016, 17:00 • Nová WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200 míst) • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek všechno. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s online přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek středečního večera a někdy příště se těším, na počtenou! (19:26:23)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Druhé utkání této čtvrtfinálové série se odehraje v pátek 11. března od 17:00 v Pardubicích. Série se hraje na dvě vítězná utkání, a tak by se v případě třineckého úspěchu vrátila do Slezska zpět k závěrečnému rozuzlení. Případný třetí zápas by byl na programu v neděli 13. března ve 13:30.
     
    Utkání končí zaslouženým vítězstvím Pardubic, které dokázaly ve třetí třetině ještě navýšit své vedení. Proti Sýkorově ráně a proti pokusu Blümla ještě dokázal zasáhnout Ochman. Na druhé straně pak v největší třinecké šanci selhal Peterek, který sice trefil prostor mezi betony Vlka, jenomže puk se odrazil těsně vedle branky. Když už to vypadalo, že by Třinec mohl srovnat, udeřilo Dynamo z jednoho protiútoku.

    Bucek se protlačil k volnému puku na levém křídle a senzační ranou jej poslal pod horní tyč. Ochman byl bez šance. Třinec prohrával o dva góly, ale na závěrečný tlak už se nezmohl. Naopak, Ochman musel ještě zasahovat proti střele Koffera. V samotném závěru to Oceláři zkoušeli bez brankáře, avšak ještě potřetí inkasovali z hole pardubického kapitána Cháry. Pardubice si domů povezou vedení v sérii, a tedy postupový mečbol.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Třinečtí nedokázali vystřelit a Dynamo dostalo hru do středního pásma. Kotouč se pak po několika odrazech octl na holi DOMINIKA CHÁRY a kapitán Pardubic jej po ledě poslal do prázdné branky – 0:3! Asistence: Matěj Blümel.
     
    59:37
    Dynamo si ještě vybírá oddechový čas, protože rozehrálo jen na zakázané uvolnění. Do konce třetí části zbývá už jen třiadvacet sekund.
     
    59:20
    Oceláři to v závěru zkouší s opuštěnou brankou a šesti bruslaři na ledě. Trápí se však na rozehrávce a na vyrovnání to nevypadá.
     
    58:40
    Blümelova střela z mezikruží branku Třince minula. Peterek pospíchal na druhou stranu, jeho lehkou střelu ale Vlk vyrazil.
     
    58:11
    Rozběhly se poslední dvě minuty třetí periody a Třinci bylo odpískáno druhé zakázané uvolnění v řadě za sebou. Vhazuje se před Ochmanem.
     
    57:46
    Třinec přečkal pardubický tlak do branky, a to také díky bloku Homoly. Ještě než bude puk vhozen do hry před Ochmanem, vybrali si Oceláři oddechový čas.
     
    57:25
    Chybu domácích v rozehrávce nedokázal potrestat Blümel, který potřeboval na přípravu ke střele mnohem více času, než by bylo záhodno.
     
    56:45
    Michálkova střela z dálky Vlka příliš nepotrápila a pardubický gólman kotouč vyrazil. Dorážka domácího kapitána zamířila vedle.
     
    56:17
    Pardubice rozehrály jen na zakázané uvolnění. Nahození S. Radzienciaka od modré čáry srazil do rohu kluziště Rouha.
     
    55:54
    Se svou střelou z pravé strany neuspěl ani Plandor. Hosté už jsou v plném počtu a do konce utkání zbývá jen něco málo přes čtyři minuty.
     
    55:24
    Další vyhození Pardubic. Dynamo zřejmě ubrání také toto oslabení. Vypadá to, že Východočeši kráčí k první výhře v sérii.
     
    54:55
    J. Adámek zatáhl puk do útočného pásma, objel branku a přihrál na modrou čáru. Pak se ale ke kotouči dostal Blažej a vystřelil jej dopředu.
     
    54:13
    Plandorovo nahození sice před brankou zachytil Tobiáš Marguš, ale nedokázal si puk připravit k zakončení.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 6. Koffer (Blümel), 46. Bucek, 60. Chára (Blümel)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Kučera) – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, Michálek (C), S. Radzienciak, J. Adámek – Králík, Čmiel, Peterek, Szmek, Plandor, Tománek (A), Korčák, Indrst, Miklér, Rybnikár, Tobiáš Marguš. Trenér: Jiří Raszka.
    HC Dynamo Pardubice: Vlk (Dosoudil) – Secký, Pejzl, Oliva, Leder, Rudy, Sýkora, Blažej – Šír, Mazura, Zeman, Blümel (A), Bucek, Kostka, Chára (C), Rozlílek, Koffer (A), Rouha, Jelínek, Svatoš, Lašák. Trenér: Michal Mikeska.

    Rozhodčí: Jiří Fiedler – Zbyněk Novák, Radim Vančo-Minařík

    Diváci: 67
    Třinec 0 2 Pardubice
    #1 Středa 09.03.2016 • 17:00
    Třinec - Pardubice 0:3
    #2 Pátek 11.03.2016 • 17:00
    Pardubice - Třinec 5:2
    bahis siteleri