Estoril – Sporting 1:2 (kon.) | Porto – União Madeira 3:2 (kon.)
konec
GD Estoril Praia
1:2 (0:2)
Sporting Lisabon
Sobota 12.03.2016, 19:30 • Estádio António Coimbra da Mota, Estoril (kapacita: 8.000 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:28:40)
     
    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 7:7. Fauly: 11:14.
     
    Je dobojováno! Sporting Lisabon nakonec urval na půdě Estorilu důležité tři body za vítězství 2:1! Už v šesté minutě otevřel skóre Islam Slimani! Poté se dlouho nic nedělo a až v závěru prvního poločasu přidal Islam Slimani hlavou svou druhou branku! Druhý poločas přinesl vyrovnanou podívanou. Domácí si vytvořili několik šancí, ale snížení přišlo příliš pozdě. Deset minut před koncem se po rohovém kopu prosadil Leo Bonatini! Zkušený celek Sportingu si však závěr utkání pohlídal a alespoň do pondělí střídá na čele ligové tabulky Benficu!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ani z další akce nebezpečí pro Patricia nevzešlo! Schelotto navíc odpravil míč na polovinu Estorilu. Sporting už by si vítězství neměl nechat utéct.
     
    90+2
    Střídání v týmu Sporting Lisabon: ze hřiště odchází Mário, přichází Barcos.
     
    90+1
    Estoril zkusil štěstí přes dlouhé vhazování. Mendy si sice míč v pokutovém území dokázal zpracovat, ale už se s ním nezvládl otočit.
     
    90
    Nastavují se 3 minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Bonatiniho v další šanci zastavilo postavení mimo hru. Estorilu už moc času na vyrovnání nezbývá. Hosté navíc mohou ještě dvakrát střídat.
     
    89
    Domácí měli k dispozic rohový kop! Všichni hlavičkáři se nastěhovali před branku! Míč propadl k nohám Andersona, ale ten střelou neohrozil Patrícia.
     
    88
    Estoril se přeci jen v závěru utkání dostává před šestnáctku Sportingu! Domácí dlouhou dobu kombinovali na levé straně, nicméně vytěžili pouze aut.
     
    87
    Zeegelaar zachránil obranu Sportingu! Proti hostujícímu obránci postupoval po pravé straně Anderson, ale Zeegelaar jej dokázal vystát a získal pro svůj tým míč.
     
    86
    Carvalho si tentokrát počínal nedovoleným způsobem a nabídl soupeři rozehrávku na polovině hřiště. Domácí mají na srovnání stavu zhruba pět minut.
     
    85
    Carvalho pospíchal s míčem kolem levé postranní čáry. Hostující kapitán vybojoval pro svůj tým alespoň autové vhazování. Tohle nyní Sportingu stačí.
     
    84
    Střídající César si vzal na starost rozehrávku přímého kopu z dobré pozice. Jeho rána nabrala příliš velkou výšku a míč už poté nestačil klesnout pod břevno.
     
    83
    Střídání v týmu GD Estoril Praia: ze hřiště odchází Babanco, přichází Botelho.
     
    82
    Mendy se prodral do pokutového území a z ostrého úhlu protáhl Patricia! Hostující brankář nakonec dokázal udržet míč před brankovou čárou!
     
    81
    Z dalšího mráčku před brankou Estorilu nezaprší! Joao Mário si nepohlídal posledního obránce a lapil se do ofsajdové pasti. Ta nyní sklapla dokonale.
     
    80
    A mohlo být srovnáno! Diakhité si naskakoval na hlavičku po další standardní situaci, nicméně ve výskoku vrazil do Patricia a sudí odpískal útočný faul.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 79. Bonatini – 6. Slimani, 45. Slimani

    Karty:   61. Mattheus (ETR) – 65. Schelotto (SPL), 75. Zeegelaar (SPL)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:7. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 7:7. Fauly: 11:14.
    GD Estoril Praia: Kieszek – Anderson, Tavares, Diakhité, Babanco (83. Botelho) – Esiti, Amado – Mendy, Mattheus, Gerso (73. Michael) – Bonatini
    Náhradníci: Georgemy, Afonso, Michael (73. Gerso), Botelho (83. Babanco), Dankler, Augusto, Matheuzinho

    Sporting Lisabon: Patricio – Schelotto, Coates, Semedo, Zeegelaar – Mário (90+2. Barcos), Carvalho, Aquilani, Ruiz – Gutierréz (66. César), Slimani
    Náhradníci: Jug, Esgaio, Ewerton, César (66. Gutierréz), Martins, Mané, Barcos (90+2. Mário)
    bahis siteleri