Piešťany – Bardejov 3:5 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
3:5 (2:0, 0:1, 1:4)
HK Bardejov
sk Neděle 13.03.2016, 18:00 • Easton aréna • Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie 1. kola play-out Tipsport ligy, ŠHK 37 Piešťany si po výsledku 3:5 proti Bardejovu nepripíšu do tabuľky vyraďovacej časti súťaže ani bod. Naopak, Bardejov sa zaslúžene raduje.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:17:35)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:35
    A to aj napriek tomu, že domáci svojho súpera zovreli v obrannej tretine. O víťazovi je už rozhodnuté.
     
    59:10
    Pokračujeme v hre, predpokladáme, že Piešťany už Nagya odvolávať nebudú.
     
    58:55
    Oddychový čas hostí.
    58:55 Radovan CÚTT - 3:5
     
    58:55
    Bardejov dal gól!
    A zdá sa, že je definitívne rozhodnuté. Belluš teraz v obrannej tretine zbytočne prihrával a nechal súpera vziať si puk, RADOVAN CÚTT už pritom vedel, čo s ním.
     
    58:30
    Nagy korčuľuje na striedačku, Piešťany hrajú power-play!
     
    58:30
    Beluš teraz poriadne dobiedzal pred Sabolom, pričom niekoľkokrát zasiahol aj betóny gólman Bardejova, čo obrana súpera rozhodne nebude tolerovať.
     
    58:10
    Začali sa posledné 2 minúty riadnej hracej doby, budeme zvedaví, kedy sa domáci celok odhodlá k odvolaniu Adama Nagya.
     
    57:30
    Hrehorčák hľadal na pravej strane Stanislava Hudeca, táto prihrávka však bola až príliš čitateľná a Bardejov tak nemal najmenší problém s tým, aby puk vyviezol von zo svojho obranného pásma.
     
    56:52
    Piešťany sa tlačili do zakončenia, Bardejov v tejto situácii vycítil nebezpečenstvo, preto vzal Fajčák zodpovednosť na seba a puk vyhodil aj za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    56:20
    Na ľade je už na oboch stranách po 5 hráčov, pokračujeme v plnom počte.
     
    55:55
    Marcel Baláž sa teraz prehnal okolo obrany Piešťan až pred Nagya, tak teraz to domáci vôbec nezvládli a môžu ďakovať všetkým svätým, že skúsený útočník tento únik nepotrestal gólom.
     
    55:35
    Saliji so Školiakom teraz napádali rozohrávku súpera, proti 4 hráčom odetým v modrom ale nemali prakticky skoro žiadnu šancu na úspech.
     
    55:03
    Pokračujeme v rovnovážnom počte, uvidíme, ktorému tímu bude viac priestoru na ľadovej ploche vyhovovať.
     
    53:57
    Pichnarčík (BAR) – 2 minúty – údery.
     
    53:57
    Hudec (PIE) – 2 minúty – údery.
     
    53:57
    René Školiak už mal svoje ruky vysoko nad bránkou, to ale ešte netušil, že Jakub Ručkay z bezprostrednej blízkosti proti Sabolovi neuspeje.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 2. Pardavý (Šimíček, Hrehorčák), 20. Školiak, 53. Hudec (Školiak, Saliji) – 38. Cútt (Fajčák, Pichnarčík), 42. Solomonchak (Fajčák, Cútt), 48. Mikolášek, 51. Mikolášek (Jokeľ, Bednár), 59. Cútt


    ŠHK 37 Piešťany: Nagy (Rybár) – Nechala, Kotaška, S. Hudec, Gipters, Filip, Trefný, Svetlík, Hluch – J. Ručkay, S. Saliji, Školiak – Belluš, Tomčák, Zálešák – Kučera, Tvrdoň, Tibenský – Šimíček, Pardavý, Hrehorčák
    HK Bardejov: Škorvánek (21. Sabol) – Valjent, Loydl, Bednár, Všetečka, Pichnarčík, Polaček, Ihnaťo, Česelka – Baláž, Kalináč, Gmitter – Solomonchak, Cútt, Fajčák – Ščurko, Linet, Vaško – Jokeľ, Šimčák, Mikolášek

    Rozhodčí: Baluška, D. Konc – Tvrdoň, Výleta
    thejrc.org