Liberec – Jablonec 0:2 (kon.) | Sparta – Ostrava 4:0 (kon.) | Brno – Jihlava 4:1 (kon.)
Znojmo – Hr. Králové 6:1 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
4:0 (2:0)
FC Baník Ostrava
Pondělí 14.03.2016, 13:00 • TC Sparta, Vaníčkova • Juniorská liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, s konstatováním, že v souboji první celku tabulky se druhým uspěla pražská Sparta, která tak ještě navýšila svůj výrazný náskok na čele tabulky Juniorské ligy, se s Vámi loučím a přeji Vám krásně pondělní odpoledne. Nashledanou. (14:56:58)
     
    Je dobojováno. Domácí fotbalisté přidali ke svému dvougólovému náskoku z první půle ve druhé pětačtyřicetiminutovce další dvě branky. V 82. minutě se prosadil střídající Vojtěch Kolman, jenž se prosadil vůbec poprvé v Juniorské lize. V samotném závěru zápasu se pak svoji sedmnáctou brankou v této sezoně prosadil David Čapek a upravil tak skóre utkání na konečných 4:0 pro letenský klub.
     
    90
    Konec zápasu.
    90. David ČAPEK - 4:0
     
    90
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna gólová akce v podání domácího celku přichází společně se závěrečným hvizdem! Zpoza pokutového území napřáhl ke střele DAVID ČAPEK a po prudké ráně po zemi míč zapadl přesně k pravé tyči hostující branky!
     
    89
    Pomalu, ale jistě, se přiblížil konec dnešního utkání a o vítězství Sparty již nemůže být pochyb. Jedinou nezodpovězenou otázkou tak zůstává, o kolik minut hlavní sudí Jahoda tento duel prodlouží.
     
    88
    Ještě před dalším střídáním v domácím týmu rozehráli hosté další rohový kop, centr mířící na hranici šestnáctky ale domácí defenziva v pohodě ubránila.
     
    88
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Aleksandar Kitanovič, přichází Jakub Eichler.
     
    87
    Centr od rohového praporku odklidili domácí fotbalisté za brankovou čáru mimo tři tyče své branky, což znamená jediné, další roh pro Baník.
     
    86
    Domácí nyní odvrátili hostující útok jen za cenu rohového kopu.
     
    85
    Hostům dnes není přáno a znovu přemíra jejich snahy končí útočným faulem a tím pádem se budou modří muset znovu bránit.
     
    83
    Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Tomáš Cabadaj, přichází Šimon Těžký.
    82. Vojtěch KOLMAN - 3:0
     
    82
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají třetí branku a o jejich dnešním vítězství se zdá být již rozhodnuto! Z pravé strany odcentroval před branku Baníku domácí kapitán Kadlec, Čapek sice nedokázal propálit hostujícího brankáře Chvěju, dorážející VOJTĚCH KOLMAN si však vedl o mnoho lépe a míč dokázal uklidit do sítě!
     
    81
    Hosté se ještě snaží s vývojem utkání něco udělat, nyní je však zastavuje útočný faul kousek před pokutovým územím Sparty. Rozehrávky se ujme domácí gólman Štorc.
     
    Dnešní utkání sleduje 200 diváků.
     
    80
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jakub Marek, přichází Namir Alispahič.
     
    79
    Domácí se pokusili zaútočit podél pravé postranní čáry, hosté dokázali před jedním ze sparťanských hráčů balon zakopnout za autovou čáru. Nicméně i nadále se budou muset bránit.
     
    77
    Další přerušení ve středu hřiště má na svědomí faul jednoho z domácích fotbalistů, hosté rozehrají svůj postupný útok po zemi.

    Daniel Kubelka

    Branky: 31. Šíma, 44. Cabadaj, 82. Kolman, 90. Čapek


    AC Sparta Praha: Štorc – Hovorka, Piško, Kadlec (C) – Sáček, Cabadaj (83. Těžký), Kitanovič (88. Eichler), Záviška, Císařovský (61. Macek) – Šíma (74. Kolman), Čapek.
    Náhradníci: Zavadil – Těžký, Eichler, Macek, Rajmon, Kolman

    FC Baník Ostrava: Chvěja – Plesník (46. Čech), Meščaninov, Strakoš, Granečný (46. Půda) – Šichor, Behan, Marek (80. Alispahič), Karčmář (C) – Červenka, O. Šašinka (60. J. Šašinka).
    Náhradníci: Matějka – Čech, Alispahič, J. Šašinka, Růda.

    Rozhodčí: Jahoda – Machač, Míč

    Diváci: 200
    bahis siteleri