Perm – Rostov 0:0 (kon.) | Machačkala – Spartak 0:4 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:4 (0:2)
FK Spartak Moskva
Pátek 18.03.2016, 17:30Ruská Premier Liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše! Přeji krásný zbytek pátečního večera u dalšího textového přenosu brzy na shledanou! (19:26:28)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:13. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 13:12.
     
    Máme za sebou zápas 21. kola ruské nejvyšší soutěže mezi domácím Anži Machačkala a hostujícím FK Spartak Moskva. Domácí celek byl po celý zápas jednoznačně horším týmem, čemuž odpovídají i čtyři branky v jeho síti. Ve druhé půli se Machačkala začala stavět na nohy, ale její naděje utnul třetí gól Spartaku. Hosté dnes zaslouženě vyhráli a dovážejí si 3 body!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hráči Spartaku kombinují na vápně Machačkaly, domácí je nenapadají a oba celky už prakticky pouze čekají na konečný hvizd sudího Levnikova.
     
    90+1
    Do jednoho z posledních útoků se dostával domácí Abdulavov, toho však v rozvíjející akci zastavil praporek pomezního rozhodčího, který signalizuje ofsajd.
     
    90
    Obránci Anži Machačkala si přihrávají na vlastní polovině, jejich útočná snaha je v tuto chvíli naprosto minimální.
     
    89
    Hráči Machačkaly se dostali ještě na konci zápasu k jedné střele, pokus jednoho z domácích fotbalistů však na pravém kraji vápna zablokovala obrana Spartaku.
     
    88
    Hostující fotbalisté kombinují na středu hřiště nikým neatakováni. Hráči Machačkaly už je ani v osobních soubojích nedostupují a získané míče pouze odkopávají.
     
    86
    Utkání se už pouze dohrává, Anži Machačkala už rezignovala na jakoukoliv aktivitu, hostující celek je plně spokojen se svým vedením a tak jeho obránci na vlastní polovině v poklidu kombinují.
    85. Zé LUÍS - 0:4
     
    85
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to už je debakl! Další branku vstřelil hostující ostrostřelec ZÉ LUÍS, které si ve vápně našel centrovaný míč z levé strany. 4:0 pro Spartak Moskva.
     
    84
    Ze hry je stažen Berisha, nahrazen je Gazimagomedovem.
     
    83
    Dvojité střídání teď využil trenér domácích. Nejprve je ze hry stažen Lazić, který je nahrazen Gasanovem.
     
    83
    Na levém křídle kombinují Promes a Gadžibekov, jejich nikým nerušená kombinace končí střelou Melgareja, tu však vyrazil Pomazan.
     
    82
    Domácí celek už patrně rezignoval na veškerou útočnou snahu a tak pouze brání útoky Spartaku před svou brankou.
     
    80
    Centr z levé strany posílal do vápna opět Zotov, jeho nadýchaný centr však trestuhodně podskočil Zé Luís a tak míč pouze proletěl vápnem Machačkaly.
     
    79
    Na levém rohu vápna zkoušel kličky hostující kanonýr Promes, poté přihrával na vápno volnému Zotovovi, ten však o míč záhy přišel.
     
    78
    Hráči Spartaku Moskva teď mají míč na svých kopačkách a nikam nespěchají. Domácí celek téměř vůbec nenapadá jejich rozehrávku a tak jsou hráči Spartaku poměrně v klidu.

    Jakub Hataš

    Branky: 4. Luís, 31. Glušakov, 67. Promes, 85. Luís


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:13. Střely mimo: 6:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 13:12.
    Anži Machačkala: Pomazan – Jonathan Mensah, Lazić (83. Gasanov), Žirov, Gadžibekov (C) – Majewski, Ebecilio – Agalarov, Chadarcev (46. Boli), B. Berisha (84. Gazimagomedov) – Abdulavov.
    Náhradníci: Šafinskij, Dženetov – Tagirbekov, Moutari, Gasanov, Musalov, Boli, Gazimagomedov.

    FK Spartak Moskva: Rebrov (C) – Makejev (70. Paršivljuk), Granat, Bocchetti, D. Kombarov – Rômulo – Zotov, I. Popov (61. Ananidze), Glušakov (74. Melgarejo) – Promes, Luís.
    Náhradníci: Pesjakov – Bryzgalov, Paršivljuk, Zujev, Kutěpov, Melgarejo, Ananidze, Leontěv.

    Rozhodčí: Levnikov – Semenov, Vereteškin. (vš. Rusko)
    ocianews.com