Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
11:3 (2:1, 4:1, 5:1) Stav série: 3:2
Mountfield HK
Pátek 25.03.2016, 18:00 • Stará Werk Arena (kapacita: 5 200 míst) • Play-off DHL extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield v poslední minutě ještě kosmeticky koriguje výprask, který si odveze! Malík s Hnikem dostali puk před branku na RADKA PILAŘE, jenž ho dostrkal za Dudáčka – 11:3! Asistence: František Hnik, David Malík.
     
    58:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nálož na kontě inkasovaných branek Hradce Králové nekončí. Heider přihrál na pravou stranu JANU BARTKOVI, který si položil Veselého a zakončoval do odkryté branky – 11:2! Asistence: Petr Heider.
     
    55:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    Deset! Oceláři dovršili tuto magickou hranici a vedou již o osm branek. Miloš Roman s Hrehorčákem zakombinovali před brankou a v závěru ještě přihráli před prázdnou klec MICHALU ROMANOVI. Slovenský hokejista zvyšuje na 10:2! Asistence: Patrik Hrehorčák, Miloš Roman.
     
    53:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využívají dvojnásobnou přesilovku a dosahují deváté branky! Rána M. Kovařčíka neprošla, a tak přihrál na modrou. Tam si puk vyměnili M. Adámek s ALEXEM PISARIKEM, jehož tvrdá rána tentokrát za přispění tyče skončila v brance – 9:2! Asistence: Marian Adámek, Michal Kovařčík.
     
    50:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Za dalších dvanáct sekund už ale zdecimovaný Hradec Králové inkasuje! JAROSLAW LOREK vystřelil z pravého křídla a jeden z obránců si srazil puk do vlastní branky. Mountfieldu dnes nepřeje ani paní štěstěna – 8:2! Asistence: Lukáš Doudera, Alex Pisarik.
     
    44:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec přidává sedmý gól a jeho autorem je MICHAL KOVAŘČÍK! V přečíslení se mu nepodařilo přihrát, čímž zmátl brankáře Veselého a pohotově zakončil do odkryté branky! M. Kovařčík zaznamenal hattrick a na led slétly tři čepice – 7:2! Asistence: Jan Bartko, Ludvík Petrák.
     
    38:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ještě v téže minutě navyšují Oceláři vedení a Mountfield už to bude mít hodně složité! Stránského střela ještě zamířila vedle, ale M. Adámek o něco později našel před branku PATRIKA HREHORČÁKA, který puk i s trochou štěstí propasíroval za čáru – 6:2! Asistence: Marian Adámek.
     
    38:34
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vedou o tři branky, tedy doposud největším náskokem v tomto zápase. Petrák přihrál Jaškovi, který poslal puk před bránu. Tam byl úplně volný MICHAL KOVAŘČÍK, zakončil mezi betony Veselého a přidal svou druhou branku v zápase – 5:2! Asistence: Lukáš Jašek, Ludvík Petrák.
     
    34:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další gól, Třinec je znovu o dva góly vpředu! Hradec Králové znovu nabídl Ocelářům možnost přečíslení a Jašek přihrál přesně na hůl MARIANA ADÁMKA, a ten dokázal puk umístit do sítě. Třinec si bere v divoké pasáži dvoubrankové vedení zpět – 4:2! Asistence: Lukáš Jašek, Michal Kovařčík.
     
    33:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši znovu velmi rychle reagují, využívají přesilovku a snižují! Také oni se dostali do přečíslení. Hnik přihrál na levou stranu RADKU PILAŘOVI a královéhradecký kapitán zakončil přesně do horního rohu branky – 3:2! Asistence: František Hnik, Jakub Orság.
     
    33:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí však v oslabení utíkají do dvoubrankového vedení! M. Kovařčík ujel po pravé straně do přečíslení dvou na jednoho. Žabičkou přes hůl obránce přihrál přes hůl obránce a JAN ZAHRADNÍČEK usměrnil kotouč ze vzduchu za záda Veselého – 3:1! Asistence: Michal Kovařčík, Lukáš Jašek.
     
    11:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši rychle snižují a zaznamenávají důležitou kontaktní branku! Piegl dostal na levé straně druhou šanci, avšak branku minul. Jenomže puk se od zadního mantinelu odrazil k volnému ALEŠI KRÁTOŠKOVI, před nímž zívala prázdná branka – 2:1! Asistence: René Piegl, Patrik Miškář.
     
    09:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí přichází druhý gól! Lier svou šanci nevyužil a Oceláři ujeli do přečíslení dvou proti jednomu. Jašek přihrál MICHALU KOVAŘČÍKOVI, který jel sám na brankáře a ukázkovým bekhendovým blafákem ho překonal. Nádherný gól – 2:0! Asistence: Lukáš Jašek, Ludvík Petrák.
     
    08:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Mountfieldu se nepovedlo vyhodit a Oceláři se poprvé v zápase prosazují. Pala zachytil puk u mantinelu a nastřelil ho před branku. Tam uplatnil svůj důraz ADAM FLOK a natřikrát dostrkal puk za Veselého – 1:0! Asistence: Martin Pala.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 9. Flok (Pala), 10. M. Kovařčík (Jašek, Petrák), 34. Zahradníček (M. Kovařčík, Jašek), 35. M. Adámek (Jašek, M. Kovařčík), 39. M. Kovařčík (Jašek, Petrák), 39. Hrehorčák (M. Adámek), 45. M. Kovařčík (Bartko, Petrák), 51. Lorek (Doudera, Pisarik), 54. Pisarik (M. Adámek, M. Kovařčík), 56. Michal Roman (Hrehorčák, Miloš Roman), 59. Bartko (Heider) – 12. Krátoška (Piegl, Miškář), 34. Pilař (Hnik, Orság), 60. Pilař (Hnik, Malík)


    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Loubal) – Pisarik, Zahradníček (A), Bartko, Michal Roman, Stránský (C), Heider, M. Adámek, Doudera – Petrák, Jašek, Flok, Hrehorčák, M. Kovařčík, Lacka, Miloš Roman, Lorek, Pala. Trenér: Václav Varaďa.
    Mountfield HK: Veselý (Vomáčka) – Lier, Košař, Bureš, Hronek, Piegl, Gaspar – Zahradník, Malík, Hnik, Miškář (A), Dvořák, Drašnar, Krátoška, Chalupa, Orság, Gančarčík (A), Pilař (C), Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.

    Rozhodčí: Zbyněk Kubičík, Petr Přikryl – Jaromír Bryška, Karel Lukš

    Diváci: 1 100 (21 % celkové kapacity)
    Třinec 3 2 Mountfield HK
    #1 Pátek 18.03.2016 • 18:00
    Třinec - Mountfield HK 4:0
    #2 Sobota 19.03.2016 • 17:00
    Třinec - Mountfield HK 3:2 po prodl.
    #3 Úterý 22.03.2016 • 12:00
    Mountfield HK - Třinec 4:2
    #4 Středa 23.03.2016 • 15:00
    Mountfield HK - Třinec 3:2 po s.n. (1:0)
    #5 Pátek 25.03.2016 • 18:00
    Třinec - Mountfield HK 11:3
    thejrc.org