Rusko – Litva 3:0 (kon.) | Polsko – Finsko 5:0 (kon.) | Rakousko – Albánie 2:1 (kon.)
Maďarsko – Chorvatsko 1:1 (kon.) | Německo – Anglie 2:3 (kon.)
konec
Maďarsko
1:1 (0:1)
Chorvatsko
Sobota 26.03.2016, 18:00 • Groupama Arena, Budapešť • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (19:59:54)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:2.
     
    Je dobojováno! Maďarsko se doma s Chorvatskem rozchází smírně 1:1! Úvod utkání byl opatrný z obou stran. První větší šance přišla po půlhodině hry a hned byla gólová! Mário Mandžukić si sběhl na parádní centr a otevřel skóre! Poté se blýskli oba brankáři, ale do šaten se šlo za stavu 0:1! Ve druhém poločase si Maďarsko vytvořilo enormní tlak! Domácí nakonec vybojovali přímý kop z dobré pozice a Balász Dzsudzsák krásnou střelou vyrovnal na 1:1! Poté si ještě domácí vybojovali několik rohových kopů, ze kterých už ale nezahrozili.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Modrić si náladu zpravil o pár sekund později. Záložník Realu Madrid napřáhl ze střední vzdálenosti a přinutil Bogdána k zákroku.
     
    90+1
    Chorvatsko se prokombinovalo před pokutové území Maďarska. Luka Modrić si říkal o přihrávku do běhu, kterou neobdržel. Nicméně hosté zůstávají u míče.
     
    90
    Nastavují se 3 minuty!
     
    89
    Další žlutá karta na domácí straně! Korhut ostře zajel do soupeře nohama napřed a může být rád, že to bylo pouze za žlutou.
     
    88
    Po delší době se k míči dostali zase fotbalisté z Chorvatska. Stoper Vida dnes podruhé zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    87
    Další rohový kop v krátké době na domácí straně! Míč tentokrát dokonce propadl k volnému Bödemu, který se unáhlil a nastřelil pouze obránce.
     
    86
    Maďarsko hrozí opravdu z každého útoku! Nikolić potáhl míč po levé straně a naservíroval jej před Kaliniće, kam si sbíhal Böde, jež už ve skluzu nedokázal zakončit.
     
    85
    Další rohový kop pro Maďarsko! Přetažený centr nyní nikdo v červeném nenasměroval na branku a Luka Modrić akrobaticky poslal balón na soupeřovu polovinu.
     
    84
    Stieber se prodral k dlouhému centru, zpracoval si jej a okamžitě přihrával pod sebe. Jeho pobídku odkopl jeden z obránců Chorvatska do zámezí.
     
    83
    Domácím remíza nestačí! Maďarsko zahrávalo rohový kop, centr propadl na vzdálenější tyč, kde naneštěstí pro domácí nebyl nikdo v červeném.
     
    82
    Poprvé se nám žlutí i na straně Maďarska! Za svůj prohřešek proti fotbalovým pravidlům byl žlutou kartou odměněn Szalai.
     
    81
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Dzsudzsák, přichází Stieber.
     
    80
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Kleinheisler, přichází Bode.
    79. Balász DZSUDZSÁK - 1:1
     
    79
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    A také se jim to daří! BALÁSZ DZSUDZSÁK si připravil míč a opřel se do něj levačkou! Krásná technická střela prolétla přes zeď a zaplavala mimo dosah hostujícího brankáře!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 79. Dzsudzsák – 30. Mandžukić (Perišić)

    Karty:   82. Szalai (HUN), 89. Korhut (HUN) – 45+1. Čorluka (CRO), 50. Vida (CRO), 63. Perišić (CRO)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 8:2.
    Maďarsko: Dibusz (46. Bogdán) – Fiola, Guzmics, Lang, Korhut – Nagy (46. Elek), Gera – Németh (46. Nikolić), Kleinheisler (80. Böde), Dzsudzsák (81. Stieber) – Priskin (46. Szalai)
    Náhradníci: Bogdán, Elek, Gyurcsó, Pintér, Szalai, Böde, Király, Lovrencsics, Nikolić, Gulácsi, Juhász, Kádár

    Chorvatsko: Kalinić – Čorluka, Schildenfeld, Vida, Vrsaljko – Antolić – Brozović, Modrić, Kovačić (75. Srna), Perišić – Mandžukić
    Náhradníci: Halilović, Lovren, Srna, Subašić, Rakitić, Vargić, Badelj, Pjaca, Kalinić
    thejrc.org