Bayern – Frankfurt 1:0 (kon.) | Hannover – Hamburg 0:3 (kon.) | Mohuč – Augsburg 4:2 (kon.)
Ingolstadt – Schalke 3:0 (kon.) | Darmstadt – Stuttgart 2:2 (kon.) | Dortmund – W. Brémy 3:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
1:0 (1:0)
Eintracht Frankfurt
Sobota 02.04.2016, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní přenos vše. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího sportovního utkání na shledanou. (17:54:51)
     
    Máme za utkání dvacátého osmého kola mezi Bayernem Mnichov a Eintrachtem Frankfurt. Domácí hráči potvrdili roli favorita a zvítězili v Allianz Aréně 1:0 díky parádně trefě Francka Ribéryho z dvacáté první minuty. Nejen na jeho trefu se můžete podívat v našich animacích. Bayern byl po zbytek zápasu jednoznačně aktivnější, ale další branku již nepřidal. Svěřenci Josepa Guardioly tak zvítězili nejtěsnějším možným výsledkem. Frankfurt se i nadále trápí proti Bayernu a svou sérii už navýšil na osm zápasů, kdy se hráčům Eintrachtu nepovedlo vstřelit Mnichovu gól.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Luc Castaignos si žádal u rozhodčího rohový kop, ale místo rozehrávky rohu dostane hostující hráč žlutou kartu za řeči.
     
    90+1
    Na trávníku zůstává ležet obránce Carlos Zambrano, který si v dnešním zápase žádá ošetření už poněkolikáté. Obránce hostujícího celku ale bude jistojistě v pořádku.
     
    90
    Rozhodčí se rozhodli nastavit celkem tři minuty. Máme tak před sebou posledních sto osmdesát sekund.
    89. Thomas Müller se v dnešním utkání poměrně trápí
     
    89
    Thomas Müller mohl definitivně rozhodnout o vítězství mnichovského týmu, ale při svém samostatném úniku nedokázal překonat dnes fantastického Lukase Hradeckeho.
     
    88
    Dnešní utkání sleduje 75 000 diváků. Je vyprodáno!
     
    87
    Juan Bernat napálil míč u postranní čáry pouze do napadajícího Marca Stendera, od kterého se následně odrazil mezi diváky.
     
    86
    Luc Castaignos se snažil překvapit Manuela Neuera v mnichovské bráně, což se mu ale nepovedlo. Přízemní střela hostujícího útočníka zamířila pouze mimo bránu.
     
    85
    Constant Djakpa nechtěl ponechat nic náhodě, a tak raději odkopl balon do bezpečné vzdálenosti. Frankfurt má velké problémy se založením útoku.
     
    84
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Arturo Vidal.
     
    83
    Za postranní čarou se nám hodně rozcvičuje bývalý hráč Juventusu Arturo Vidal. Pravděpodobně tak zasáhne do poslední desetiminutovky zápasu.
    82. Střela Sonnyho Kittla minula domácí bránu jen o pár centimetrů
     
    82
    Sonny Kittel se málem opravdu zapsal mezi střelce! Střídající hráč Frankfurtu si parádně obhodil domácího obránce a následnou střelou docela vylekal všechny příznivce Bayernu.
     
    81
    Nepřesný pokus Francka Ribéryho skončil pouze v boční síti hostující brány. Lukas Hradecky ránu kontroloval pouze pohledem.
     
    80
    Bayern Mnichov opětovně kombinuje s míčem před šestnáctkou soupeře. Do nějakého vážnějšího zakončení se ale ne a ne dostat.
     
    78
    Douglas Costa vyzkoušel pozornost Lukase Hradeckeho zpoza šestnáctky. Střela brazilského hráče ale trefuje pouze prostor, kde se brankář hostí nachází.

    Štěpán Hladký

    Branky: 21. Ribéry

    Karty:   41. Lewandowski (BAY), 56. Götze (BAY) – 41. Abraham (FRN), 44. Ben-Hatira (FRN), 50. Chandler (FRN), 53. Stendera (FRN), 90+2. Castaignos (FRN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 5:0. Fauly: 16:16.
    Bayern Mnichov: Neuer – Lahm, Javi Martínez, Alaba, Bernat – Alonso – T. Müller, Götze (84. Arturo Vidal), Th. Alcântara, Ribéry – Lewandowski (71. Costa).
    Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Tasci, Arturo Vidal, Rode, Costa, Kimmich.

    Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, Zambrano, Abraham, Djakpa – Hasebe – Aigner, Huszti (49. Stendera), Ben-Hatira (65. Kittel), Oczipka – Seferović (59. Castaignos).
    Náhradníci: Lindner – Ayhan, Regäsel, Kittel, Stendera, Castaignos, Waldschmidt.

    Rozhodčí: F. Meyer – F. Willenborg, C. Bornhorst

    Diváci: 75 000
    thejrc.org