Ostrava – Plzeň 3:3 (kon.) | Slavia – Znojmo 4:1 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 2:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:2 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 03.04.2016, 15:00 • Městský (atletický) stadion, Třinec • Juniorská liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne z Třince přeji všem fanynkám a fanouškům juniorského fotbalu. Juniorská liga má v neděli na programu celkem tři zápasy 26. kola. V tomto přenose se detailně zaměříme na souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky, proti sobě se totiž postaví FK Fotbal Třinec a SK Dynamo České Budějovice.

    Čtrnáctý Třinec se v Juniorské lize v posledním půlroce trápí a na pocit vítězství čeká čtrnáct utkání v řadě. Patnácté Dynamo sehrálo kvůli odkladům za poslední měsíc pouze dva zápasy, oproti Třinci má celkově tři duely k dobru. Třinečtí vyhráli naposled právě na jihu Čech, porazí České Budějovice i tentokrát? Utkání začíná v 15:00 na stadionu Rudolfa Labaje, online přenosem vás provede Ondřej Zoubek.
     
    FK FOTBAL TŘINEC
    14. místo, 23 bodů, skóre 24:52


    Svěřenci kouče Kamila Papugy vstoupili do letošní sezony velmi dobře a pohybovali se na předních příčkách tabulky. Jenomže po zářijové výhře v Českých Budějovicích se stroj zasekl. Třinec od té doby ve čtrnácti zápasech nasbíral jen čtyři remízy a deset porážek. V jarní části je bilance ještě hrozivější – jedna remíza a pět proher. V posledních třech zápasech v Plzni, se Znojmem a v Praze proti Bohemians 1905 Slezané dokonce ani neskórovali.

    Poslední utkání v Juniorské lize

    Pondělí 28. března, 14:15, 25. kolo, Horní Měcholupy:
    Bohemians Praha 1905 – FK Fotbal Třinec 1:0 (1:0)
    Branka: 25. Kostka.
    Diváci: 50.

    Sestava Třince: Rohel – Lanc, Foitzik, Kalfas (64. Pilch), Kučera (C), Králíček (72. Puczok), Samiec, Teplý (65. Lasota), Melecký, Martynek, Stříž.
    Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Bocek – Pilch, Puczok, Lasota.

    Nejlepší střelci Třince:
    David Martynek, Peter Kučera, Mario Latocha – 3 góly

    Gólmani Třince:
    Lukáš Brych – 4 nuly (nyní na hostování v Táborsku)
    Jiří Orawski – 1
    Pavel Rohel, Jiří Adamuška – 0
     
    SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE
    15. místo, 19 bodů, skóre 33:51


    České Budějovice si vleklou krizí prošly především v podzimních měsících. Mezi 21. zářím a 22. listopadem junioři pod vedením trenéra Pavola Švantnera dvakrát remizovali a osmkrát prohráli. Na závěr podzimní části však porazili Znojmo a na vítězství navázali v úvodu jarní poloviny proti Bohemians. V březnu byla dvě utkání Jihočechů odložena, v těch zbylých dvou Dynamo prohrálo v Příbrami a doma porazilo Hradec Králové.

    Poslední utkání v Juniorské lize

    Neděle 27. března, 13:00, 25. kolo, České Budějovice:
    SK Dynamo České Budějovice – FC Hradec Králové 3:1 (2:1)
    Branky: 31. a 47. Pasecký, 11. Kadula – 45+1. Zdržálek.
    Diváci: 100.

    Sestava Českých Budějovic: Coufal – Vít, Havel, Hric (C), Vaněk – Hrachovec, Švantner, Kadula, Řezáč, Bálek (86. Kadlec) – Pasecký (86. Křiváček).
    Trenér: Pavol Švantner.
    Náhradníci: Rotbauer – Křiváček, Funda, Jenne, Tušer, Janoch, Kadlec.

    Nejlepší střelci Českých Budějovic:
    Petr Pasecký – 10 gólů
    Roman Wermke, Lukáš Bálek – 4
    Jiří Funda – 3

    Gólmani Českých Budějovic:
    Lukáš Coufal – 2 nuly
    Kamil Hajdušek – 1
    Nicolas Rotbauer – 0
     
    PODZIMNÍ VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ

    Pondělí 28. září, 15:00, 10. kolo, České Budějovice:
    SK Dynamo České Budějovice – FK Fotbal Třinec 0:1 (0:1)
    Branka: 16. Černý.
    Diváci: 100.

    MĚSTSKÝ STADION

    Třinečtí junioři by měli poprvé v jarní části letošního ročníku doma nastoupit na přírodním trávníku Městského stadionu. Dosud hráli na jaře jen na umělé trávě.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Českými Budějovicemi, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvCEB a #juniorskaliga.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Rohel – Stříž, Lanc, Kučera (C), Melecký – Martynek, Samiec, Foitzik, Pilch – Pleva, Zimka. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Žyla, Puczok, Kantor, Lasota.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Vít, Tušer, Havel, Vaněk – Hrachovec, Řezáč, Janoch, Bálek – Kadula (C) – Pasecký. Trenér: Pavol Švantner.
    Náhradníci: Luksch – Křiváček, Švantner, Jenne, Kadlec.

    Rozhodčí: Ondřej Cieslar – Lukáš Škrobák, Jiří Kozubík.
     
    Obě mužstva udělala v sestavách oproti minulému kolu několik změn. Na třinecké soupisce najdeme také novou posilu, a to Martina Plevu. Utkání začne za pár chvil, Třinečtí budou hrát v bílých dresech a červených trenýrkách, Dynamo zvolilo kombinaci žluté a černé barvy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Třinec přečkal nákop Českých Budějovic, když si pro dlouhý balon doběhl Rohel. Hraje se před šestnáctkou domácích.
     
    2
    Zimka se uvolnil uprostřed hřiště a přihrál do běhu Martynkovi. Ten připravil střeleckou pozici pro Stříže, který ovšem zpoza vápna přestřelil.
     
    3
    Kadula se zbavil obránce a přihrál mezi stopery Hrachovcovi. Toho zezadu postrčil Radovan Melecký (TRI) a brzy uviděl žlutou kartu.
     
    4
    Ke standardní situaci se postavil kapitán Kadula a vystřelil pravačkou přes zeď těsně vedle branky. Rohel rozehrává od své brány.
     
    5
    Řezáč obral o balon váhajícího Samiece na půlícím kruhu a pro Dynamo se rýsovalo se zajímavé přečíslení. Řezáč však Kadulu nepřesnou přihrávkou zahnal.
     
    6
    Důrazný odkop brankáře Coufala zamířil přímo na Paseckého, kterého ale Lanc ubránil, a navíc byl budějovickému útočníkovi odpískán ofsajd.
     
    7
    Vaněk si poradil s Martynkem a České Budějovice vhazovaly. Zimka bezprostředně poté fauloval právě Vaňka.
     
    8
    Zimka na pravé straně získal balon, ale k centru se neprotlačil. Na opačné straně pronikl do šestnáctky Bálek a Hrachovcovo zakončení domácí obránci s obrovským štěstím odvrátili na roh!
     
    9
    Vaněk našel svým rohem hlavu Kaduly, který mířil k levé tyči. Balon ještě tečoval Tušer, a ten stál bohužel pro Jihočechy v ofsajdu.
     
    10
    Lanc dlouho otálel s rozehrávkou, protože neměl komu přihrát. Nakonec vymyslel pas na Zimku, kterému se ovšem centr z prvního doteku hrubě nepovedl.
     
    11
    Zimka byl faulován Vaňkem a Martynek bude rozehrávat přímý kop Třince z pravé strany centrem do šestnáctky.
     
    12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané se dostávají díky chybě hostující defenzivy do vedení! Coufal si zavolal na své spoluhráče, ale balon podběhl. Kučera pak sklepl míč na MARTINA PLEVU, který v prvním utkání za Třinec zaznamenal první branku – 1:0!
     
    13
    Pleva tedy prožívá skvělý debut za třineckou juniorku, po přihrávce od Kučery zakončoval do prázdné branky. Rohel vyběhl proti Paseckému daleko z branky, naštěstí pro Třinec odmával asistent rozhodčího další ofsajd Dynama.
     
    14
    Martynek zahrával také další standardní situaci znovu centrem před branku. České Budějovice měly opět problémy, Plevu ale tentokrát zablokovaly.
     
    15
    Vaněk zastavil Samiecovu přihrávku na Martynka hlavou a založil rychlý protiútok. Pasecký unikl po pravém křídle a přihrál před branku Kadulovi, který se ve stoprocentní šanci ukopl!
     
    16
    Třinecká obrana působí v první čtvrthodině zápasu velmi nejistě. Několikrát jí pomohl ofsajd, dvě tutovky Dynamo spálilo. Třinec bude kopat roh.
     
    17
    Martynek kroutil rohový kop přímo do branky, hostující beci dokázali odhlavičkovat na další roh. Ještě před jeho rozehráním umravňuje rozhodčí Zimku s Vaňkem.
     
    18
    Brankář Coufal byl na centr Martynka opět krátký a Kučera se protlačil k hlavičce. Takřka z brankové čáry odkopával balon Janoch!
     
    19
    Střelec jediné branky Martin Pleva (TRI) na polovině hřiště dvakrát zbytečně fauloval Řezáče. Podruhé už to bylo za žlutou kartu.
     
    20
    Řezáč rozehrál obloučkem na levé křídlo, kde se zjevil Bálek. Jeho centr na zadní tyč třinecká obrana zvládla ubránit.
     
    21
    Foitzik vybojoval míč pro Zimku, který sice nedokázal přihrát Martynkovi do náběhu, ale aspoň si na půlce hřiště došel pro faul.
     
    22
    Foitzik získal v souboji s Řezáčem pro Slezany rohový kop. Rozehrávat bude zřejmě levák Melecký.
     
    23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Coufal nezvládl ani Meleckého centr a Třinec vede zcela zadarmo už o dvě branky! Gólman Dynama vyrazil míč jen na nepokrytého Plevu, s jehož zakončením si ještě poradil, ale na dorážku PAVOLA ZIMKY už neměl nárok – 2:0!
     
    24
    Dvě nebo více branek vstřelila třinecká juniorka naposled 14. září 2015, kdy vyhrála ve Znojmě 4:1. Teď vede 2:0 už po dvaceti minutách.
     
    25
    Nejlepší hráč minulého kola Kadula se v souboji proti třineckým obráncům neprosadil. Melecký si v souboji s Hrachovcem pomohl faulem.
     
    26
    Lanc odhlavičkoval nákop Dynama jen do zámezí a akce Jihočechů pokračovala po levé straně. Hrachovec na centr hlavou nedosáhl.
     
    27
    A mohli jsme vidět další gól! Zimka obešel na pravé straně Havla a mířil mezi Coufalovy nohy. Budějovický brankář zasáhl a poradil si také s následným centrem.
     
    28
    Lanc hrubě chyboval při rozehrávce a nabídl balon Bálkovi. Ten přihrál Kadulovi, jehož centr ovšem skončil jen na Kučerově hlavě. Se vzdušnou přihrávkou z druhé strany neměl žádné potíže brankář Rohel.
     
    29
    Vaněk přihrával hlavou do šestnáctky Paseckému, který ale tento záměr nepochopil. K míči se dostal Rohel a nakopl ho dopředu.
     
    30
    Zimka byl při zakládání protiútoku na polovině hřiště faulován Havlem. Lukáš Bálek (CEB) nesportovně zakopl balon a obdržel žlutou kartu.
     
    31
    Další žlutá karta pro hosty. Pilch si hodil míč okolo Martina Tušera (CEB), jenž na dynamické zrychlení třineckého leváka zareagoval pouze nedovoleným zákrokem.
     
    32
    Zatímco je Pilch ošetřován za postranní čarou, rozehrával Martynek standardní situaci. Přetažený centr tentokrát Pleva nezachytil.
     
    33
    Stříž odhlavičkoval nebezpečný centr Jihočechů na rohový kop. Ten si vzal na starosti Vaněk, jenže nalezl jen hlavu Meleckého.
     
    34
    Stříž zastavil akci Českých Budějovic po levé straně faulem, rozehrávku přímého kopu nakrátko však hosté doslova zpackali.
     
    35
    Vaněk zastavil hlavou dva dlouhé pasy na Martynka, Kučera na opačné straně před vápnem fauloval Kadulu. Hosté rozehrají nebezpečně vzhlížející přímý kop.
     
    36
    Řezáč přistrčil balon Kadulovi, který napálil jen zeď. Třinečtí rychle odkopli dopředu, kde ovšem právě Řezáč zastavil čistě rozběhnutého Martynka.
     
    37
    České Budějovice obléhaly třineckou šestnáctku po dobu jedné minuty. Nakonec po přihrávce od Bálka zakončoval nepřesně Pasecký.
     
    38
    Pilch se v souboji s Hrachovcem dostal do potíží, ale budějovický fotbalista ho faulem vysvobodil. Standardní situaci rozehraje Melecký.
     
    39
    Meleckého centr si ve vápně našel Lanc, ale hlavičkoval hodně mimo branku. Střížův balon odhlavičkoval před Plevou Havel.
     
    40
    Řezáč byl daleko za třineckými obránci a ofsajdu se nemůže divit. Ve vzájemném souboji upadli Vaněk s Martynkem, ani jeden z nich ale nefauloval.
     
    41
    Kadula byl nedovoleně zastaven na polovině hřiště, ale Dynamo dostalo ponechanou výhodu. Pasecký unikl po levé straně, střela mu však vůbec nevyšla a Rohel v pohodě zasáhl.
     
    42
    Foitzik vybojoval míč sám pro sebe, a přestože mu skákal, zkusil z úctyhodné dálky vystřelit. Coufalovu svatyni přestřelil jen o kousek.
     
    43
    Frustrovaný Hrachovec zakopl po odpískaném budějovickém faulu míč a může být rád, že neobdržel žlutou kartu. Jihočechům první půle skutečně nevyšla.
     
    44
    Vaněk se prodral přes Lance po levém křídle, ale vzápětí fauloval Stříže. Další útok Českých Budějovic po levé straně uťal Martynek.
     
    45
    Kadula dostal ve vápně prostor a přihrál balon Paseckému. Ten místo zakončení z prvního doteku balon zpracovával a byl o něj připraven Martynkem.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:02.
     
    První poločas je za námi a Třinec po něm nad Českými Budějovicemi vede o dva góly. Slezané přečkali po osmi minutách obrovskou šanci Dynama, když po centru Bálka odvrátili Hrachovcovo zakončení na roh. Za další čtyři minuty podběhl Coufal Martynkův přímý kop, Kučera připravil míč pro Plevu a debutant v třinecké sestavě otevřel skóre. Dynamo mohlo bleskově srovnat, ve velké šanci přímo před Rohelem se ale Kadula ukopl a míč skončil mimo branku.

    Na druhé straně vůbec neoplýval jistotou gólman Coufal. Znovu nedosáhl na centr a odkopem Kučerovy hlavičky z brankové čáry mu musel pomoct Janoch. Ale když Coufal nechytil ani Meleckého rohový kop, vedl Třinec už 2:0. Plevova střela se odrazila k volnému Zimkovi, a ten rozvlnil síť podruhé. Coufal o něco později vychytal Zimku v další velké příležitosti, poté už si ani jedno mužstvo výraznější šanci nepřipravilo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva beze změny v sestavě. Pilchův průnik po levé straně zastavil Řezáč.
     
    47
    Zimka obehrál Hrachovce a odcentroval na Martynka. Ten ještě přihrál Plevovi, jenž zakončoval ve skluzu těsně vedle branky.
     
    48
    Stříž odrazil míč o Paseckého do autu a vhazoval. Dohodil až na polovinu hřiště, kde o balon bojuje Pleva s obránci Dynama.
     
    49
    Hrachovec pronikal po levé straně a po souboji s Pilchem se míč odrazil na budějovický roh. Rozehrávat bude kapitán Kadula.
     
    50
    Kadulův centr odvrátil Samiec ve spolupráci s Plevou. Stříž o něco později nepustil do zakončení nabíhajícího Paseckého.
     
    51
    Kučerův odkop po lajně zachytil Zimka a postupoval proti Havlovi. Mohl ještě přihrát Plevovi, vybral si ale individuální akci, míč si příliš ukopl, a tak ho získal brankář Coufal.
     
    52
    Třinec přečkal rohový kop Dynama a také následné vhazování Hrachovce. Zimka otřel míč o Paseckého a vybojoval aut pro svůj tým.
     
    53
    Kučera fauloval Kadulu a České Budějovice rozehrávaly přímý kop z nějakých třiceti metrů. Po Řezáčově centru byl odpískán ofsajd.
     
    54
    Samiecův centr České Budějovice odvrátily na levou stranu. Odtamtud se pokusil vystřelit Melecký, jehož rána byla nakonec zablokována.
     
    55
    Foitzikovi průnik mezi dva protihráče nevyšel, Stříž hasil protiútok Dynama na polovině hřiště odkopem do zámezí.
     
    56
    Bálek utekl po levém křídle Střížovi s Lancem a odcentroval před branku. Nebezpečí odvrátil na rohový kop Kučera ve skluzu.
     
    57
    Odražený míč si našel za šestnáctkou Kadula, ale nastřelil jen bránícího Zimku. Tušer hlavičkoval o něco později těsně vedle.
     
    58
    První střídání, a to hned na obou stranách. Trenér Papuga stáhl Martina Plevu a nahradil ho Jakubem Puczokem. Hosté vystřídali Petra Paseckého za Patrika Švantnera.
     
    59
    Hrachovec se prodral po pravé straně a už byl přímo před Rohelem! Místo přihrávky pod sebe ale z bezprostřední blízkosti nastřelil třineckého gólmana.
     
    60
    Bálkovi zakončení znovu nevyšlo. České Budějovice si stěžují na dva fauly domácích hráčů, které nebyly potrestány žlutou kartou.
     
    61
    Řezáčovu přihrávku na rozběhnutého Kadulu neúmyslně zastavil další budějovický fotbalista Hrachovec. Rozehrávat bude nakonec Rohel.
     
    62
    Švantner obehrál Lance a přihrál Bálkovi. Ten ovšem další pas na Hrachovce nepřidal, Dynamo může těšit alespoň vybojovaný rohový kop.
     
    63
    Vaňkův roh odkopl Kučera. Třinečtí se ve druhém poločase brání zatím bez větších komplikací, ale na útočnou snahu jako by rezignovali.
     
    64
    Třinečtí junioři se na pár doteků dostali až před šestnáctku a Zimka pálil pravou nohou jen těsně vedle levé tyče.
     
    65
    Rohel úplně ideálně neodhadl situaci, naštěstí pro něj mu Lanc nepřihrál a vyřešil celý problém odkopem na polovinu hřiště.
     
    66
    Vaněk rozehrával standardní situaci Českých Budějovic. Balon propadl přes zeď až k Rohelovi, který ho odkopl do zámezí.
     
    67
    Dynamu se ve druhé půli nedá upřít snaha o vyrovnání, ale velké šance nepřicházejí. Pavol Zimka (TRI) zakopl balon po odpískání a vidí žlutou kartu.
     
    68
    Jihočeši se prezentovali velmi nepřesnou střelou a Třinec podruhé střídá. Marcel Stříž je stažen ze hřiště a nastupuje Lukáš Kantor.
     
    69
    Pilch ve vápně povalil Hrachovce a České Budějovice budou rozehrávat pokutový kop! Za řeči ještě obdržel žlutou kartu Peter Kučera.
     
    70
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Balon si na penaltový puntík postavil stoper LUKÁŠ HAVEL a trefil se přesně k pravé tyči! České Budějovice cítí šanci – 2:1!
     
    71
    Rohel ukázal nervy ze železa, když se kličkou ve vápně zbavil Švantnera. O něco později neměl problém se zakončením Kaduly.
     
    72
    Třinec je teď trochu dole, naopak budějovický trenér své svěřence výrazně povzbuzuje. Michal Řezáč (CEB) obdržel žlutou kartu za protesty proti rozhodčímu.
     
    74
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Za další čtyři minuty už České Budějovice vyrovnávají a jsou nyní jasně na koni! Po souboji na polovině hřiště dostalo Dynamo výhodu, kapitán JINDŘICH KADULA, se zbavil Lance a zakončil k levé tyči – 2:2!
     
    76
    Třinec přišel o dvoubrankové vedení a závěr bude ještě pořádně zajímavý. Samiece nepustil do šestnáctky Janoch.
     
    77
    Melecký pronikl přes Kadulu a záhy byl faulován. Třinečtí střídají Davida Martynka za Jana Lasotu a budou rozehrávat standardní situaci.
     
    78
    Třinec se po nákopu Lance neprosadil, Jiří Pilch (TRI) potom na půlce hřiště přejel Hrachovce a obdržel žlutou kartu.
     
    78
    Ještě v téže minutě trenér Papuga Jiřího Pilcha ze hry stahuje. Místo něj nastupuje na trávník Marcin Žyla.
     
    82
    Omluvte prosím krátký výpadek internetu. České Budějovice jsou teď lepším týmem, třinecká obrana si s několika jejich útoky poradila, naposled je zastavil ofsajd.
     
    83
    Zimka unikl po levém křídle, jenomže potom nepřidal přesný centr. Na druhé straně ještě bojuje s hostujícími obránci Žyla.
     
    84
    Hrachovec vyslal do úniku po levé straně Švantnera, který ale proti přesile třineckých obránců neuspěl. Dynamo později vepředu faulovalo.
     
    85
    Bálek vybojoval balon na polovině hřiště, ale Kučera potom zastavil čistým způsobem Kadulu.
     
    87
    Řezáč zakončoval po rohovém kopu nad branku. Dynamo ještě střídá, Kryštof Kadlec nahrazuje na hrací ploše Lukáše Bálka.
     
    88
    Hrachovec prošel po pravé straně a odcentroval. Přetažený pas našel ve vzduchu Kadlec, z voleje ale střílel pouze mimo branku Třince.
     
    89
    Kučera zahrál před Švantnerem malou domů na Rohela. Ten nakopl balon dopředu, Třinec tam chce míč aspoň na chvíli podržet.
     
    90
    Žyla nastřelil Vaňka a ruku reklamoval marně. Na opačné straně měl rozhodnutí na noze Kadula, ale Rohel jeho střelu k tyči vyrazil do strany!
     
    90+2
    Kadula ještě v nastavení rozehrával přímý kop. Zeď ovšem nepropálil a Havel už odražený balon do ohně nedostal.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Druhá půle byla od té první diametrálně odlišná. České Budějovice byly od počátku velmi aktivní, Třinec se zbytečně zatáhl a pouze bránil. Hrachovcovu šanci ještě přečkal, po faulu Pilcha ale penaltu dvacet minut před koncem proměnil Havel. Dynamo rázem ještě více ožilo.

    O čtyři minuty později si Kadula pohrál s Lancem a zacílil přesně k tyči. Do konce zbývalo ještě relativně dost času a tlak Jihočechů sílil. V poslední minutě vyvrcholil šancí Kaduly, jehož střelu z pravé strany však Rohel vyrazil. Utkání končí remízou, která je pro Slezany velkým zklamáním. Přestože vedli v zápase dlouho o dvě branky, vítězství se ani dnes nedočkali.
     
    Postavení týmů v tabulce se nezmění. Třinec zůstává čtrnáctý, Dynamo se čtyřbodovou ztrátou patnácté. V dalším kole budou hrát Jihočeši v neděli 10. dubna od 13:00 doma proti Jablonci. Třinečtí si v pondělí 11. dubna zahrají od 15:00 na hřišti Příbrami.
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    S konstatováním, že Třinec nevyhrál ani popatnácté v řadě, přestože měl utkání nadějně rozehrané, se s vámi loučím. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek neděle a někdy příště se těším, na počtenou! (16:59:01)

    Ondřej Zoubek

    Branky: 12. Pleva, 23. Zimka – 70. Havel (pen.), 74. Kadula

    Karty:   3. Melecký (TRI), 19. Pleva (TRI), 67. Zimka (TRI), 69. Kučera (TRI), 78. Pilch (TRI) – 30. Bálek (CEB), 31. Tušer (CEB), 72. Řezáč (CEB)


    FK Třinec: Rohel – Stříž (68. Kantor), Lanc, Kučera (C), Melecký – Martynek (77. Lasota), Samiec, Foitzik, Pilch (78. Žyla) – Pleva (58. Puczok), Zimka. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Žyla, Puczok, Kantor, Lasota.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Vít, Tušer, Havel, Vaněk – Hrachovec, Řezáč, Janoch, Bálek (87. Kadlec) – Kadula (C) – Pasecký (58. Švantner). Trenér: Pavol Švantner.
    Náhradníci: Luksch – Křiváček, Švantner, Jenne, Kadlec.

    Rozhodčí: Ondřej Cieslar – Lukáš Škrobák, Jiří Kozubík

    Diváci: 100
    thejrc.org