Ostrava – Plzeň 3:3 (kon.) | Slavia – Znojmo 4:1 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 2:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:2 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 03.04.2016, 15:00 • Městský (atletický) stadion, Třinec • Juniorská liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Za další čtyři minuty už České Budějovice vyrovnávají a jsou nyní jasně na koni! Po souboji na polovině hřiště dostalo Dynamo výhodu, kapitán JINDŘICH KADULA, se zbavil Lance a zakončil k levé tyči – 2:2!
     
    70
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Balon si na penaltový puntík postavil stoper LUKÁŠ HAVEL a trefil se přesně k pravé tyči! České Budějovice cítí šanci – 2:1!
     
    23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Coufal nezvládl ani Meleckého centr a Třinec vede zcela zadarmo už o dvě branky! Gólman Dynama vyrazil míč jen na nepokrytého Plevu, s jehož zakončením si ještě poradil, ale na dorážku PAVOLA ZIMKY už neměl nárok – 2:0!
     
    12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané se dostávají díky chybě hostující defenzivy do vedení! Coufal si zavolal na své spoluhráče, ale balon podběhl. Kučera pak sklepl míč na MARTINA PLEVU, který v prvním utkání za Třinec zaznamenal první branku – 1:0!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 12. Pleva, 23. Zimka – 70. Havel (pen.), 74. Kadula

    Karty:   3. Melecký (TRI), 19. Pleva (TRI), 67. Zimka (TRI), 69. Kučera (TRI), 78. Pilch (TRI) – 30. Bálek (CEB), 31. Tušer (CEB), 72. Řezáč (CEB)


    FK Třinec: Rohel – Stříž (68. Kantor), Lanc, Kučera (C), Melecký – Martynek (77. Lasota), Samiec, Foitzik, Pilch (78. Žyla) – Pleva (58. Puczok), Zimka. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Žyla, Puczok, Kantor, Lasota.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Vít, Tušer, Havel, Vaněk – Hrachovec, Řezáč, Janoch, Bálek (87. Kadlec) – Kadula (C) – Pasecký (58. Švantner). Trenér: Pavol Švantner.
    Náhradníci: Luksch – Křiváček, Švantner, Jenne, Kadlec.

    Rozhodčí: Ondřej Cieslar – Lukáš Škrobák, Jiří Kozubík

    Diváci: 100
    ocianews.com