Ostrava – Plzeň 3:3 (kon.) | Slavia – Znojmo 4:1 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 2:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:2 (2:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Neděle 03.04.2016, 15:00 • Městský (atletický) stadion, Třinec • Juniorská liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Třinec nevyhrál ani popatnácté v řadě, přestože měl utkání nadějně rozehrané, se s vámi loučím. Děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek neděle a někdy příště se těším, na počtenou! (16:59:01)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Postavení týmů v tabulce se nezmění. Třinec zůstává čtrnáctý, Dynamo se čtyřbodovou ztrátou patnácté. V dalším kole budou hrát Jihočeši v neděli 10. dubna od 13:00 doma proti Jablonci. Třinečtí si v pondělí 11. dubna zahrají od 15:00 na hřišti Příbrami.
     
    Druhá půle byla od té první diametrálně odlišná. České Budějovice byly od počátku velmi aktivní, Třinec se zbytečně zatáhl a pouze bránil. Hrachovcovu šanci ještě přečkal, po faulu Pilcha ale penaltu dvacet minut před koncem proměnil Havel. Dynamo rázem ještě více ožilo.

    O čtyři minuty později si Kadula pohrál s Lancem a zacílil přesně k tyči. Do konce zbývalo ještě relativně dost času a tlak Jihočechů sílil. V poslední minutě vyvrcholil šancí Kaduly, jehož střelu z pravé strany však Rohel vyrazil. Utkání končí remízou, která je pro Slezany velkým zklamáním. Přestože vedli v zápase dlouho o dvě branky, vítězství se ani dnes nedočkali.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kadula ještě v nastavení rozehrával přímý kop. Zeď ovšem nepropálil a Havel už odražený balon do ohně nedostal.
     
    90
    Žyla nastřelil Vaňka a ruku reklamoval marně. Na opačné straně měl rozhodnutí na noze Kadula, ale Rohel jeho střelu k tyči vyrazil do strany!
     
    89
    Kučera zahrál před Švantnerem malou domů na Rohela. Ten nakopl balon dopředu, Třinec tam chce míč aspoň na chvíli podržet.
     
    88
    Hrachovec prošel po pravé straně a odcentroval. Přetažený pas našel ve vzduchu Kadlec, z voleje ale střílel pouze mimo branku Třince.
     
    87
    Řezáč zakončoval po rohovém kopu nad branku. Dynamo ještě střídá, Kryštof Kadlec nahrazuje na hrací ploše Lukáše Bálka.
     
    85
    Bálek vybojoval balon na polovině hřiště, ale Kučera potom zastavil čistým způsobem Kadulu.
     
    84
    Hrachovec vyslal do úniku po levé straně Švantnera, který ale proti přesile třineckých obránců neuspěl. Dynamo později vepředu faulovalo.
     
    83
    Zimka unikl po levém křídle, jenomže potom nepřidal přesný centr. Na druhé straně ještě bojuje s hostujícími obránci Žyla.
     
    82
    Omluvte prosím krátký výpadek internetu. České Budějovice jsou teď lepším týmem, třinecká obrana si s několika jejich útoky poradila, naposled je zastavil ofsajd.
     
    78
    Ještě v téže minutě trenér Papuga Jiřího Pilcha ze hry stahuje. Místo něj nastupuje na trávník Marcin Žyla.
     
    78
    Třinec se po nákopu Lance neprosadil, Jiří Pilch (TRI) potom na půlce hřiště přejel Hrachovce a obdržel žlutou kartu.
     
    77
    Melecký pronikl přes Kadulu a záhy byl faulován. Třinečtí střídají Davida Martynka za Jana Lasotu a budou rozehrávat standardní situaci.
     
    76
    Třinec přišel o dvoubrankové vedení a závěr bude ještě pořádně zajímavý. Samiece nepustil do šestnáctky Janoch.
     
    74
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Za další čtyři minuty už České Budějovice vyrovnávají a jsou nyní jasně na koni! Po souboji na polovině hřiště dostalo Dynamo výhodu, kapitán JINDŘICH KADULA, se zbavil Lance a zakončil k levé tyči – 2:2!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 12. Pleva, 23. Zimka – 70. Havel (pen.), 74. Kadula

    Karty:   3. Melecký (TRI), 19. Pleva (TRI), 67. Zimka (TRI), 69. Kučera (TRI), 78. Pilch (TRI) – 30. Bálek (CEB), 31. Tušer (CEB), 72. Řezáč (CEB)


    FK Třinec: Rohel – Stříž (68. Kantor), Lanc, Kučera (C), Melecký – Martynek (77. Lasota), Samiec, Foitzik, Pilch (78. Žyla) – Pleva (58. Puczok), Zimka. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Žyla, Puczok, Kantor, Lasota.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Coufal – Vít, Tušer, Havel, Vaněk – Hrachovec, Řezáč, Janoch, Bálek (87. Kadlec) – Kadula (C) – Pasecký (58. Švantner). Trenér: Pavol Švantner.
    Náhradníci: Luksch – Křiváček, Švantner, Jenne, Kadlec.

    Rozhodčí: Ondřej Cieslar – Lukáš Škrobák, Jiří Kozubík

    Diváci: 100
    thejrc.org