Dynamo – FK Krasnodar 1:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
1:4 (1:1)
FK Krasnodar
Pondělí 04.04.2016, 18:30 • Arena Chimki, Chimki. Kapacita: 18000 diváků. • Ruská Premier Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešní večer vše. Užijte si zbytek pondělního večera a u dalšího textového přenosu zase na shledanou! (20:27:15)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 8:3. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 27:16.
     
    Je za námi dohrávka 22. kola ruské nejvyšší soutěže, v níž domácí FK Dinamo Moskva podlehlo hostujícímu FK Krasnodar jednoznačně 1:4. Po vyrovnaném prvním poločase jsme viděli naprosto odlišnou druhou půli, ve které se trefil již z kraje Podběrezkin. Další góly pak přidali Smolov a Achmedov, tudíž hosté vyhráli jasným rozdílem a naprosto zaslouženě.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na levé straně se prosmýkl hostující Pereyra, který nacentroval do vápna na Ariho, ten však míč zasáhnout nedokázal.
     
    90+2
    Domácí obránci si teď v rychlém tempu vyměňují míč mezi sebou, hráči Dinama se sice ještě snaží napadat, jejich snaha však zatím přichází vniveč.
     
    90+1
    Domácí jsou s míčem na polovině Krasnodaru, jejich počíná si ale odehrává více než třicet metrů od branky, kde nemůžou brankáře Kritsyuka ohrozit.
     
    90
    Po pravé straně se ještě do útoku pouště Živogljadov, jeho útočná snaha však končí jeho faulem na obránce Granqvista. Hosté tak mají míč opět na svých kopačkách.
     
    89
    Utkání se již víceméně dohrává, ani domácí fotbalisté, ani hosté se nikam neženou a z tribun je slyšet vítězná děkovačka fandů Krasnodaru.
     
    88
    Na levé straně se do vápna odhodlal domácí Tašajev, jeho průnik však obrana Krasnodaru celkem bez problémů dokázala ubránit a tak mají míč opět hosté.
     
    87
    Domácí fotbalisté teď sice drží míč na svých kopačkách, jejich útočná snaha je však v závěru zápasu naprosto minimální.
     
    85
    Hostující fotbalisté jsou stále při chuti, další útočný výpad podnikl Kaboré, který na levé straně kombinoval s Pereyrou. Jejich snaha však nikam nevedla a tak vrátili míč mezi vlastní stopery.
     
    84
    Domácí fotbalisté už hrají víceméně rezignovaně, čtvrtý gól Krasnodaru je zřejmě definitivně položil na lopatky. Po levé lajně se teď pouštěl do dalšího útoku Pereyra, který byl tvrdě zastaven Holménem.
     
    83
    Máme tu poslední střídání v dnešním zápase. Trenér Kononov stahuje za hry Fjodora Smolova, kterého na závěrečné minuty nahradí Nikolaj Markov.
    82. Odil ACHMEDOV - 1:4
     
    82
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    A je to 4:1! Po rychlém brejku se dokázal na hranici vápna uvolnit hostující ODIL ACHMEDOV, který umístěnou střelou k pravé tyči zvyšuje na 4:1!
     
    81
    Hostující fotbalisté nemají kam spěchat a tak mohou pohodlně kombinovat na své vlastní polovině. Snaha Dinama o napadání je teď téměř nulová.
     
    80
    Na levé straně se snažil rozehrávku Kalešina napadat čerstvý Tašajev, jeho přemíra snahy však pramení pouze v odpískaný útočný faul.
     
    79
    Střídají i hosté, ze hry je stažen střelec první branky Pavel Mamajev, na hřiště přišel Vladimir Bystrov.

    Jakub Hataš

    Branky: 27. Ionov (pen.) – 31. Mamajev (pen.), 47. Podběrezkin, 69. Smolov, 82. Achmedov

    Karty:   30. Drahun (DMO) – 32. Smolov (KRS), 61. V. Kalešin (KRS), 73. Pereyra (KRS)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 8:3. Rohy: 1:0. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 27:16.
    Dynamo Moskva: V. Gabulov (C) – Živogljadov, Holmén, Djakov, Ješčenko – Ionov, Drahun (55. Kuzmin), Zobnin (77. Tašajev), Morozov – Sosnin, Bećiraj (46. Pogrebňak).
    Náhradníci: Šunin, Leščuk – Pogrebňak, Kuzmin, Kaljašin, Katrič, Tašajev.

    FK Krasnodar: Kritsyuk – V. Kalešin, R. Sigurðsson, Granqvist (C), Petrov – Pereyra, Kaboré, Achmedov – Mamajev (79. Bystrov), Podběrezkin (64. Ari), Smolov (83. Markov).
    Náhradníci: Dikan, Sinicyn – S. Strandberg, Ari, Wánderson, Markov, Bystrov, Laborde, Joãozinho.

    Rozhodčí: Ivanov – Bereznev, Usachev. (vš. Rusko)
    thejrc.org