Itálie – Česko 4:0 (kon.) | Norsko – Německo 5:1 (kon.) | Rusko – Švédsko 16:1 (kon.)
konec
Norsko
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
Německo
Středa 06.04.2016, 15:10 • Östersund Arena, Östersund • Mistrovství Evropy ve sledge hokeji
Partner:
    41:53 Audun BAKKE - 5:1
     
    41:53
    Norsko právě vstřelilo branku!
    O osudu utkání je, zdá se, definitivně rozhodnuto! AUDUN BAKKE vybojoval puk na útočné modré čáře a sám proti německému brankáři nezaváhal! Asistence: Stig Tore Svee.
    41:19 Thomas JACOBSEN - 4:1
     
    41:19
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Jen sedmnáct sekund potřebovali Norové na využití přesilové hry! THOMAS JACOBSEN táhlou střelou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě, a to i včetně německého brankáře a Norsko vede již 4:1! Asistence: Loyd – Remi Pallander Solberg, Morten Vaernes.
    35:25 Rolf Einar PEDERSEN - 3:1
     
    35:25
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale Norům vyšlo a hned končí puk v brance! Sorheim zavezl puk do pásma po levé straně, zadovkou předal do prostoru kruhu na ROLFA EINARA PEDERSENA, který poslal puk podél bližší tyče do sítě! Asistence: Emil Sorheim.
    20:39 Bernard HERING - 2:1
     
    20:39
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci snižují stav zápasu v početní převaze a snad z vůbec první větší šance, kterou si vytvořili! BERNARD HERING dostal kotouč do volného prostoru mezi kruhy z pravé strany a rychlou střelou bez přípravy propálil norského brankáře! Robert Pabst, Bas Disveld.
    13:03 Knut Andre Nordstoga - 2:0
     
    13:03
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norsko již vede o dvě branky! Buly v útočném pásmu vyhrál Pedersen, který poslal puk za sebe na modrou čáru, odkud vypálil KNUT ANDRE NORDSTOGA, jehož rána propadla německému brankáři pod lapačkou do sítě! Asistence: Rolf Einar Pedersen
    11:30 Loyd - Remi Pallander SOLBERG - 1:0
     
    11:30
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norský nápor nese své ovoce! LOYD-REMI PALLANDER SOLBERG dostal parádní přihrávku od Bogleho před branku a svižnou střelou překonal brankáře německého týmu! Asistence: Magnus Bogle.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 12. Solberg, (Bogle), 14. Nordstoga (Pedersen), 36. Pedersen (Sorheim), 42. Jacobsen (Solberg, Vaernes), 42. Bakke (Svee) – 21. Hering (Pabst, Disveld)


    Norsko: Gronlie (Hamar) – Vaernes, Nordstoga, Avdal, Oiseth "C" – Pedersen, Kirstituen, Svee, Bogle, Sorheim, Solberg, Hamre, Bakke, Jacobsen.
    Německo: Brzoska (Kunst) – Raedler, Jaster, Pabst, Sklorz – Disveld "C", Wolff, Kuhli-Lauenstein, Hering, Stumpe, Ellmer, Wedde.

    Rozhodčí: Modig – Granath, Yngvesson
    bahis siteleri