Sunderland – Leicester 0:2 (kon.) | Liverpool – Stoke 4:1 (kon.) | Tottenham – Manchester Utd. 3:0 (kon.)
konec
Sunderland AFC
0:2 (0:0)
Leicester City
Neděle 10.04.2016, 14:30 • Stadium of Light, Sunderland • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Jamie VARDY - 0:2
     
    90+5
    Leicester právě vstřelil branku!
    A teď už je to jasné! Leicester v poslední nastavené minutě potvrzuje své dnešní vítězství a připisuje si důležité tři body! Vysoký odkop zpracoval na polovině hřiště Gray, který následně dostal míč do prostoru, kde se nacházel JAMIE VARDY. Nejlepší střelec Leicesteru dokázal přejít přes obránce, následně si i obhodil Mannoneho a dopravil míč do prázdné branky!
     
    90+3
    Další šance Leicesteru! Střídající Amartey si naběhl do středu hřiště na přihrávku od Vardyho, avšak jeho střela nebyla příliš povedená a Mannone si připsal v krátkém časovém sledu další důležitý zákrok!
    90. Povedenou střelu Vardyho dokázal vyrazit Mannone
     
    90
    A následně z toho byla další velká šance Leicesteru, ze které Lišky mohly potvrdi své vítězství! Drinkwater se protáhl po pravé straně směrem do pokutového území a následnou přihrávkou našel Vardyho. Jeho přízemní střelu však dokázal zastavit Mannone!
     
    84
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Marc Albrighton, přichází Daniel Amartey.
     
    83
    Na druhé straně postupoval Leicester do protiútoku, který táhl středem hřiště Kanté. Francouzský reprezentant skvěle načasoval přihrávku na Ullou, který se dostal do zakončení, avšak Mannone dokázal velmi dobře vyběhnout a jeho zakončení vyrazil!
    82. Obrovská šance Rodwella vyrovnávacím gólem neskončila
     
    82
    Sunderland teď měl obrovskou šanci na srovnání stavu! Po levé straně postupoval Jermain Lens, který dokázal dostat míč před vápno, odkud vystřelil Cattermole. Jeho střela byla tečovaná a míč se dostal k osamocenému Rodwellovi, který však ve vyložené šanci pálil nad!
     
    81
    Své druhé střídání v tomto utkání odvádí také hostující kouč Claudio Ranieri. Riyad Mahrez dnes nepředvedl dobrý výkon, a tak ho italský trenér stahuje ze hry! Na jeho místo přichází Gray!
     
    76
    Sunderland provádí své třetí a zároveň poslední střídání v dnešním zápase! Sam Allardyce stahuje ze hry Fabia Boriniho, který podal v dnešním utkání velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází nizozemský křídelník Jermain Lens!
     
    68
    Své první střídání v tomto zápasu provádí také domácí kouč Sam Allardyce, který střídá hned dva hráče ze svého celku! Ze hřiště odchází M´Vila s Khazri a na jejich pozice přichází Rodwell s N´Doyem!
    66. Jamie VARDY - 0:1
     
    66
    Leicester právě vstřelil branku!
    A máme zde úvodní branku dnešního zápasu, kterou se Leicester dostává do velmi důležitého vedení! Lišky se dokázaly dostat na vlastní polovině k míči, Drinkwater následně nasadil jednomu hráči domácího celku "housličky" a parádním pasem dostal do úniku JAMIEHO VARDYHO! Nejlepší střelec Leicesteru poslal míč na zadní tyč a mířil přesně! Pro Vardyho je to dvacátá branka v této sezoně!
     
    62
    A máme zde první střídání v dnešním zápase! Ze hřiště odchází Šindži Okazaki, který dnes odvedl velmi povedený výkon, avšak mezi střelce se nezapsal. Na jeho místo přichází Argentinec Ulloa!
     
    54
    Další slibná šance Leicesteru! Na pravé straně se otevřel prostor pro Vardyho, který krásně načasoval centr na Dannyho Drinkwatera, tomu však míč při zpracování lehce uskočil a prvním, kdo se míče zmocnil, byl Mannone!
     
    51
    Domácí celek se však vzápětí dokázal dostat zpět k míči a vypracoval si velkou šanci! Na levé straně se pokoušel uvolnit Khazri, avšak jeho tečovaný centr skončil u Boriniho, jenž si míč zpracoval, avšak jeho následná střela mířila mimo branku!
    45+2. Největší šance dosavadního průběhu zápasu
     
    45+2
    V závěru poločasu si i Sunderland vybojoval zajímavou šanci, ze které mohl jít do vedení! Na pravé straně vápna se dostal k míči Borini, kterého našel Defoe. Střelu italského forvarda tečoval Morgan, avšak Schmeichel dokázal zasáhnout!
     
    45
    Exekuce standardní situace se ujal Albrighton, jehož centr Sunderland odvrátil k Mahrezovi, který předvedl na hranici vápna zasekávačku a nebezpečně vystřelil, avšak jeho ránu dokázal zablokovat Kaboul!
    37. Huth zasáhl ve vápně míč rukou a zřejmě se měla také pískat penalta
     
    37
    Wahbi Khazri se dostal na levém křídle k míči a následnou povedenou přihrávkou našel rozběhnutého van Aanholta, který posílal míč před branku, avšak jeho pas dokázal zablokovat Huth! Domácí hráči se domnívají, že Huth zasáhl míč rukou, což potvrdily i opakované záběry, avšak penalta z toho opět nebude!
     
    30
    Van Aanholt našel ve středu hřiště Kirchhoffa, který pohotově dostal míč na Fabia Boriniho. Italského forvarda však velmi rychle poslal faulem k zemi Christian Fuchs. Rakouský obránce následně uviděl žlutou kartu!
    25. Po zákroku Yedlina na Okazakiho se zřejmě měla pískat penalta
     
    25
    Zajímavá situace ve vápně Sunderlandu! Riyad Mahrez si dokázal udělat prostor na pravé straně a následným centrem hledal v levé části vápna Okazakiho. Japonský forvard spadl po souboji s Yedlinem, avšak hlavní rozhodčí nechává hru plynout dál! Nicméně, dle opakovaných záběrů Yedlin zřejmě skutečně Okazakiho zasáhl...
     
    23
    Sunderland se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu. Ve středu hřiště dostal prostor M´Vila, který velmi dobře načasoval centr do vápna na nabíhajícího Khazriho, avšak tomu kousek chyběl, aby míč dokázal zasáhnout!
     
    21
    Fabio Borini skvěle napadal na pravém křídle, avšak v souboji s Christianem Fuchsem to přehnal s důrazem a rakouského obránce poslal tvrdým zákrokem k zemi. Následovala žlutá karta!
     
    15
    A z následného rohového kopu také přišla první velká šance Leicesteru! Exekuce rohového kopu se ujal Christian Fuchs, jehož centr našel uprostřed vápna hlavu Morgana, jehož hlavička však mířila mimo branku Mannoneho!

    Jan Havlovic

    Branky: 66. Vardy (Drinkwater), 90+5. Vardy (Gray)

    Karty:   21. Borini (SUN) – 30. Fuchs (LEC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 8:7. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:9.
    Sunderland AFC: Mannone – Yedlin, Koné, Kaboul, van Aanholt – Kirchhoff – Borini (76. Lens), Cattermole (C), M'Vila (68. Rodwell), Khazri (68. N'Doye) – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Jones, Seb Larsson, Rodwell, N'Doye, O'Shea, Lens.

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (81. Gray), Drinkwater, Kanté, Albrighton (84. Amartey) – Okazaki (62. Ulloa), Vardy.
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Amartey, Gray, Ulloa, Dyer, Chilwell.

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Collin, Kirkup (vš. Anglie)
    bahis siteleri