Lille – Monaco 4:1 (kon.) | Nice – Rennes 3:0 (kon.) | Marseille – Bordeaux 0:0 (kon.)
konec
Lille OSC
4:1 (1:0)
AS Monaco
Neděle 10.04.2016, 14:00 • Stade Pierre-Mauroy (Villeneuve d'Ascq) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších onlajnů. (15:57:48)
     
    Sledovali jsme hodně divoký druhý poločas, v němž padlo pět branek a hlavní sudí musel vytáhnout dvě červené karty! V dnešním zápase bylo lepším týmem domácí Lille, které hrálo dobře do obrany a dostávalo se do přečíslení. Naopak Monaco si dnes nezasloužilo získat body a prohloubilo svou sérii špatných výsledků. Jinak na tom bylo OSC, které díky této výhře vyhrálo páté utkání v řadě.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+2. Fares BAHLOULI - 4:1
     
    90+2
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Tak alespoň čestný úspěch pro AS! Míč na hranici velkého vápna dostal FARES BAHLOULI, který se s ním otočil a přesnou střelou poslal balon k tyči. Domácí gólman o obdržené brance zůstal sedět na zeleném pažitu a nechtěl věřit, že přišel o čisté konto v samotném závěru.
     
    90+1
    K postranní čáře přichází čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát o tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90
    Hraje se poslední minuta dnešního zápasu. Hlavně druhý poločas byl velmi zajímavý a padly v něm hned čtyři branky, navíc hlavní sudí musel vytáhnout dvě červené karty. Ovšem v první části to na atraktivní podívanou vůbec nevypadalo.
    88. Djibril SIDIBÉ - 4:0
     
    88
    Lille právě vstřelilo branku!
    A ještě jednu branku vstřelilo OSC! Domácí tým se dostal do rychlého protiútoku, který táhl střídající Junior Tallo, jenž pěknou kolmicí posunul míč mezi obránci na DJIBRILA SIDIBÉHO. Domácí krajní obránce si počínal jako mazák a prostřelil Subašiče.
     
    86
    Celý stadion řval ruka, která dle opakovaného záběru opravdu byla. Ovšem hlavní sudí ji neviděl, a tak hra pokračuje dále.
     
    84
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Junior Tallo.
     
    83
    Jenže útok Monaca je rychle přerušen. Na pravé straně si nabíhal Fabinho, jenž si nepohlídal ofsajdovou linii, a tak pomezní sudí zvedl praporek nad hlavu.
     
    82
    Autor třetí branky si odchod z hrací plochy musel užít, jelikož celý stadion skandoval jeho jméno. Ovšem nyní už se vraťme na hrací plochu, kde je u míče hostující tým.
     
    81
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Mounir Obbadi, přichází Rio Mavuba.
     
    80
    Od zápasu se očekávalo lecos, ale výrazné vedení domácího celku jistě ne! Ovšem Lille výborně pracuje a musíme říct, že vede zaslouženě.
    77. Mounir OBBADI - 3:0
     
    77
    Lille právě vstřelilo branku!
    Tak a je hotovo! Výborným průnikem od postranní čáry až do pokutového území se prezentoval Sofiane Boufal, jenž se dostal přes dva bránící hráče a dokonale přihrál na MOUNIRA OBBADIHO. Domácí hráč své zakončení poslal pod brankářem až do sítě.
     
    76
    Hra se v posledních momentech hodně přerušuje. Dalším zákrokem za hranicí pravidel si pomohl autor druhé branky.
     
    75
    Do konce utkání schází zhruba patnáct minut plus nastavení. Ovšem Lille se nachází s balonem na polovině soupeře, kde mu vůbec nic nehrozí.

    Michal Luxa

    Branky: 37. Amalfitano (Éder), 66. Éder (Obbadi), 77. Obbadi (Boufal), 88. Sidibé (Tallo) – 90+2. Bahlouli

    Karty:   33. Boufal (LIL) – 43. Raggi (ASM), 44. Fabinho (ASM)   55. Civelli (LIL) – 64. Echiejile (ASM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 6:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 13:14.
    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Civelli, Baša, Sidibé – Obbadi (81. Mavuba), Balmont (58. Soumaoro), Amadou – Amalfitano, Éder, Boufal (84. Tallo).
    Náhradníci: Elana – Benzia, Sunzu, Tallo, Soumaoro, Mavuba, Pavard.

    AS Monaco: Subašič – Fabinho, Raggi, R. Carvalho, Jemerson – Toulalan (C), Echiejile – Dirar (59. Carrillo), B. Silva, Lemar (59. Lottin) – Love (69. Bahlouli).
    Náhradníci: Nardi – Carrillo, Bahlouli, Wallace, Bakayoko, Costa, Lottin.

    Rozhodčí: Moreira – Jouannaud, Lamouche
    thejrc.org