Příbram – Třinec 1:1 (kon.) | Znojmo – Ostrava 0:1 (kon.)
konec
FK Příbram
1:1 (0:0)
FK Třinec
Pondělí 11.04.2016, 15:00 • Energon Aréna (rezervní hřiště), Příbram • Juniorská liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Červeňák, přichází Makoš.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Janoščik (FK Fotbal Třinec).
     
    81
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Ježdík, přichází Hájek.
     
    80
    Třinec právě vstřelil branku!
    MARIO LATOCHA odčinil svou neproměněnou šanci a po rohovém kopu vyrovnává na 1:1!! Mario Latocha si naběhl na krásný centr z pravé strany a po rozehrání rohového kopu míč hlavou usměrnil ke vzdálenější levé tyči. Fotbalisté Příbrami nedokázali zachytit jeho náběh a Mario Latocha rychle odpověděl na vedení Příbrami.
     
    78
    Příbram právě vstřelila branku!
    PATRIK BRANDNER potvrzuje, že si šanci v prvním týmu Příbrami zaslouží a krásným způsobem otevírá skóre dnešního utkání!! Patrik Brandner drze pronikl po pravé straně do šestnáctky, kde se vzápětí krásnou zasekávačkou zbavil dvou protihráčů a šajtlí míč vedle vybíhajícího brankáře Jiřího Adamušky poslal přízemní střelou do brány.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Samiec (FK Fotbal Třinec).
     
    70
    Střídání v týmu FK Fotbal Třinec: ze hřiště odchází Foitzik, přichází Stříž.
     
    67
    Patrik Brandner se dostal v pokutovém území se štěstím po sražené střele jeho spoluhráče zpoza šestnáctky k míči a z blízkosti se pokoušel propálit Jiřího Adamušku mezi nohama, brankář Třince ale vytáhl úžasný zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    66
    David Martynek zpoza šestnáctky napřáhl ke krásné přízemní střele, která mířila přesně k pravé tyči, Milan Švenger byl ale včas na zemi a připsal si pěkný zákrok!
     
    64
    Patrik Brandner dokázal otevřít skóre dnešního zápasu, když přízemní střelou ze značky pokutového kopu zamířil k pravé tyči, jeho gól ovšem nebyl kvůli ofsajdu uznán!
     
    63
    Fotbalisté Třince mohli z ničeho nic udeřit, když vytvořili v pokutovém území Příbrami velký zmatek a využít ho mohl Mario Latocha, z blízkosti ale orazítkoval ve stoprocentní šanci levou tyč!
     
    60
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Laňka, přichází Hlinka.
     
    58
    Marek Szotkowski byl zřejmě tím hráčem, který na vzdálenější pravé tyči po centru z levé strany ze standardní situace zahodil obrovskou šanci, když nejprve slabě hlavičkoval a poté se nohou marně natahoval po dorážce! Milan Švenger si nakonec připsal snadný zákrok, jeho brána se ale nyní otřásala v základech.
     
    46
    Domácí fotbalisté Příbrami rozehráli druhý poločas, který začal mnohem dříve, než je obvyklé. Přestávka mezi oběma poločasy byla zkrácena na polovinu.
     
    46
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Vošahlík, přichází Kurtiašvili.
     
    29
    Ještě před inkasováním žluté karty Denisem Laňkou se ale odehrála na straně Příbrami jedna důležitá situace, Jan Vošahlík se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže jeho následná střela z ostrého úhlu zamířila vedle vzdálenější levé tyče!
     
    27
    Žlutou kartu dostává Laňka (1.FK Příbram).
     
    26
    Jakub Moravec rozehrál volný přímý kop a jeho následná střela mířila pod břevno, Jiří Adamuška ale v bráně Třince předvedl skvělý zákrok a ránu mířící doprostřed brány s obtížemi dokázal vyrazit nad břevno!
     
    6
    Jakub Moravec se postavil k rozehrání standardní situace a z dálky se rozhodl pro přímou střelu na bránu, která nebyla vůbec špatná, zamířila ovšem vedle pravého horního rohu!

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 78. Brandner – 80. Latocha

    Karty:   27. Laňka (PRI) – 77. Samiec (TRI), 84. Janoščik (TRI)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 9:4.
    FK Příbram: Švenger – Junek, Bouček, Chaluš, Krameš, Ježdík (C) (81. Hájek), Brandner, Laňka (60. Hlinka), Červeňák (89. Makoš), Moravec, Vošahlík (45. Kurtiašvili).
    Náhradníci: Kočí. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    FK Třinec: Adamuška – Pilch (86. Melecký), Lanc, Janoščin, Kučera (C), Reintam, Samiec, Szotkowski, Latocha (89. Pleva), Martynek, Foitzik (70. Stříž).
    Náhradníci: Bocek, Lasota. Trenér: Kamil Papuga.

    Rozhodčí: Ondřej Černý. Asistenti: Petr Blažej, Petr Kotalík
    thejrc.org