Getafe – Real Madrid 1:5 (kon.) | Las Palmas – Gijón 1:1 (kon.) | Eibar – Real Sociedad 2:1 (kon.)
Celta Vigo – Real Betis 1:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:1 (0:1)
Real Betis
Sobota 16.04.2016, 22:05 • Estadio de Balaídos • Španělská LaLiga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, někdy příště na počtenou! (00:07:04)
     
    Je dobojováno! Do druhého poločasu vstoupila o gól prohrávající Celta překvapivě poněkud zaskočeně a hráči v zelených dresech zcela bez problémů kontrolovali své těsné vedení. S přibývajícím časem ale tlak Vigských začínal sílit a nakonec vyústil v zasloužený vyrovnávací gól, o nějž se postaral střídající Pablo Hernández.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Álvaro Cejudo si nyní vynutil Cabralův faul, Betis tak bude mít v poslední nastavené minutě k dispozici ještě jeden přímý kop.
     
    90+2
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Charly Musonda, přichází Francisco Portillo.
     
    90+1
    Sudí De Burgos nastavil nad rámec základní hrací doby tři minuty!
     
    90
    Střídající Iago Aspas se ve skluzu pokusil přiťuknout míč Guidettimu, což se mu nakonec podařilo, švédský útočník Celty se ale do zakončení neprobil.
     
    89
    O chviličku později se zbytečným faulem prezentoval Fabián Orellana, ani on tak z dnešního utkání nevyvázne bez karetního škraloupu.
     
    88
    Fotbalisté Betisu se díky aktivnímu Castrovi opět usadili na útočné polovině, Rubén Castro totiž na levé straně vybojoval autové vhazování.
     
    87
    Zápas už se definitivně chýlí ke svému konci a v posledních minutách jsou k vidění šance na obou stranách, ještě tak rozhodně není hotovo!
     
    86
    Nolito vrátil efektními nůžkami přetažený centr z pravé strany zpět do předbrankového prostoru, kde se k míči pokusil probít Iago Aspas, to se mu ale nepodařilo.
    84. Castrovi to ani tentokrát nevyšlo!
     
    84
    Tak teď při domácích stáli všichni svatí! Rubén Castro měl na kopačce druhý gól Betisu, jeho střelu do poloprázdné svatyně ale z brankové čáry vyhlavičkoval Gustavo Cabral!
     
    83
    Iago Aspas se příliš vehementně pokoušel dostat se přes svého strážce Martína Montoyu, který si celou situaci zkušeně pohlídal a ještě si vynutil Aspasův faul.
     
    82
    No a střídající Álvaro Cejudo nakonec za své počínání vyfasoval žlutou kartu.
     
    81
    To už se nám ve Vigu, městě nedaleko portugalských hranic, rozběhla závěrečná desetiminutovka. Hra je často přerušovaná, tentokrát se tak stalo po wrestlerském souboji Orellany s Cejudem.
     
    80
    Hra se po Hernándezově vyrovnávací trefě přesunula do středu hřiště. Domácí už tak vehementně neútočí a hosté už – zdá se – síly na ofenzívu mít nebudou.
    78. Pablo HERNÁNDEZ - 1:1
     
    78
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec přeci jen dočkali, máme vyrovnáno! Jonny Castro našel povedenou kolmicí PABLA HERNÁNDEZE, jenž po pouhých třech minutách na hřišti tvrdou ranou prostřelil bezmocného Adána!

    Vojtěch Balon

    Branky: 78. P. Hernández (J. Castro) – 24. N'Diaye (Montoya)

    Karty:   59. Cabral (CVG), 72. J. Castro (CVG), 89. Orellana (CVG) – 31. Rubén Castro (RBE), 56. D. Ceballos (RBE), 82. Cejudo (RBE)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 10:5. Rohy: 12:4. Fauly: 13:18.
    Celta de Vigo: Blanco – J. Castro, Sergi Gómez, Cabral, Planas – Radoja (75. P. Hernández), Wass (40. Diaz Rojas) – Orellana, Beauvue (43. Aspas), Nolito – Guidetti.
    Náhradníci: S. Álvarez – Aspas, Diaz Rojas, Bongonda, P. Hernández, Señé, Dražić.

    Real Betis: Adán – Molinero, Bruno González (74. Portillo), Pezzella, Montoya – Petros, N'Diaye – Joaquín (74. X. Torres), D. Ceballos (65. Cejudo), Musonda (90+2. Portillo) – Rubén Castro.
    Náhradníci: D. Giménez – Kadir, van Wolfswinkel, X. Torres, Westermann, Portillo, Cejudo.

    Rozhodčí: De Burgos – García, De Francisco
    thejrc.org