Belenenses – Coimbra 1:1 (kon.) | União Madeira – FC Ferreira 3:4 (kon.) | Marítimo – Guimarães 3:0 (kon.)
Porto – Nacional 4:0 (kon.)
konec
CF União Madeira
3:4 (2:0)
FC Paços Ferreira
Neděle 17.04.2016, 17:00 • Estádio do Centro Desportivo da Madeira, Ribeira Brava (kapacita: 2.325 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zdánlivě nezajímavé utkání mezi Madeirou a Ferreirou přineslo po přestávce úžasné momenty a vyvrcholilo obrovským dramatem. Hosté po přestávce třemi góly v řadě otočili výsledek na svou stranu, když se během necelých pěti minut na začátku druhého poločasu prosadili střídající Minhoca s Cícerem a fantastický comeback dokonal v 68. minutě Paulo Henrique. Deset minut před koncem z ničeho nic v dresu Madeiry vyrovnal na 3:3 Amilton a vypadalo to, že nádherné utkání nakonec skončí dělbou bodů, tu ale v osmaosmdesáté minutě odmítl Diego Jota. Konečný výsledek. União Madeira 3 Paços Ferreira 4. (19:00:34)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Miguel Cardoso (CF União Madeira).
     
    90+1
    Nad rámec dnešního fantastického utkání byly nastaveny 4 minuty.
     
    90
    Cícero se ocitl na trávníku, což hraje do karet hostující Ferreiry, jejíž útočník musí být ošetřován.
     
    88
    Ferreira právě vstřelila branku!
    Po přestávce se dějí na stadionu Madeiry neuvěřitelné věci, domácí před pár okamžiky vyrovnali, nyní je ale posílá do kolen přesnou střelou DIEGO JOTA!! Utkání vyvrcholilo nádhernou individuální akcí, o kterou se postaral Diego Jota. Levý záložník Ferreiry si udělal z domácí obrany trhací kalendář a posílá svůj tým v závěru utkání do vedení – tentokrát 4:3.
     
    87
    Střídání v týmu FC Paços Ferreira: ze hřiště odchází Rodrigo António, přichází Manuel José.
     
    87
    Do konce utkání zbývá odehrát něco málo přes dvě minuty a vypadá to, že se oba dva týmy nakonec rozejdou po remíze 3:3 smírně.
     
    84
    Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Gian, přichází Kusunga.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Cícero (FC Paços Ferreira).
     
    82
    Žlutou kartu dostává Carlos (FC Paços Ferreira).
     
    80
    Madeira právě vstřelila branku!
    AMILTON z ničeho nic střílí gól a deset minut před koncem vyrovnává na 3:3!! Jsme svědky nepředvídatelného a velmi dramatického utkání. Amilton pláchl na levé straně hřiště svým pronásledovatelům a poté pravačkou poslal míč za záda bezmocného brankáře Defendiho.
     
    78
    Velice rád bych Vám popsal nějakou zajímavou brankovou příležitost, jenže těch je v dnešním utkání málo, respektive žádná, protože když už se jeden z týmů dostal do velké šance, tak vždy skončila gólem.
     
    75
    Tempo hry totálně opadlo a žádný z týmů se nemůže dostat do slibné brankové příležitosti. Ferreira je samozřejmě po skvělém obratu spokojená, zatímco Madeira už nemá chuť hrát.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Paulo Henrique (FC Paços Ferreira).
     
    70
    Střídání v týmu CF União Madeira: ze hřiště odchází Danilo Dias, přichází Miguel Cardoso.
     
    68
    Ferreira právě vstřelila branku!
    PAULO HENRIQUE dokonává fantastický obrat Ferreiry, která se po jeho trefě ujímá vedení 3:2, po přestávce přitom prohrávala 2:0!! Paulo Henrique se postavil k rozehrání volného přímého kopu a nádhernou střelou nedal domácímu brankářovi Gudinovi žádnou šanci.
     
    65
    Do konce dramatického a zajímavého utkání zbývá odehrát 25 minut. Ferreira hraje na hřišti Madeiry po fantastickém comebacku 2:2.

    Tomáš Reiner

    Branky: 18. Élio Martins, 41. Breitner, 80. Amilton – 47. Minhoca, 51. Cícero, 68. Henrique, 88. Diego Jota

    Karty:   31. Amilton (UNM), 45. Gian (UNM), 59. Shehu (UNM), 90+3. Cardoso (UNM) – 45. Edson Farias (FER), 54. Minhoca (FER), 73. Henrique (FER), 82. Carlos (FER), 83. Cícero (FER)   61. Shehu (UNM)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 8:7. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 22:22.
    CF União Madeira: Gudino – Paulinho, Paulo Monteiro, Diego Galo, Joãozinho, Breitner, Gian (84. Kusunga), Shehu, Amilton, Danilo Dias (70. Miguel Cardoso), Élio Martins.
    Náhradníci: Rafael Alves, Soares, Tiago Ferreira, Miguel Fidalgo, Edder Farias.

    FC Paços Ferreira: Defendi – Bruno Santos, Fábio Cardoso, Ricardo, Paulo Henrique, Pelé (46. Minhoca), Marco Baixinho (17. Carlos), Edson Farias, Rodrigo António (87. Manuel José) , Diogo Jota, Cícero.
    Náhradníci: Felgueiras, Mugiel Vieira, Raúl Almeida, Roger Ramo.

    Rozhodčí: Hugo Miguel. Asistenti: Ricardo Santos, Hernâni Fernandes. Čtvrtý rozhodčí: Hélder Malheiro
    thejrc.org