La Coruňa – Barcelona 0:8 (kon.) | Valencia – Eibar 4:0 (kon.) | Gijón – Sevilla 2:1 (kon.)
Ath. Bilbao – Atlético 0:1 (kon.) | Malaga – Rayo Vallecano 1:1 (kon.) | Real Madrid – Villarreal 3:0 (kon.)
konec
Deportivo La Coruňa
0:8 (0:2)
FC Barcelona
Středa 20.04.2016, 20:00 • Estadio Municipal de Riazor, La Coruňa (kapacita 34 611 míst) • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (21:52:50)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:8.
     
    Noční můra všech domácích příznivců je u konce! Barcelona ukončila svou nelichotivou sérii a vítězstvím 8:0 na půdě Deportiva La Coruňa získala důležité tři body do tabulky! Za výhrou vykročila Barcelona už v první půli, kdy se dvakrát prosadil Luis Suárez! Ihned po pauze navýšil vedení katalánského celku Ivan Rakitić a Luis Suárez dalšími dvěma góly vyšperkoval svůj fantastický výkon! Poté se dočkal i kouzelník Lionel Messi a brankou po krásném sólu uchvátil i Marc Bartra ! Gólovou tečku za krásným zápasem udělal deset minut před koncem Neymar!

    Barcelona tedy získali tři body a minimálně do víkendu zůstane na čele ligové soutěže! Deportivo po dnešní porážce zůstane na patnácté příčce!
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Domácí se hnali ještě do jednoho útoku, ale skvěle pracující Marc Bartra nedal soupeři v hlavičkovém souboji šanci a znovu získal míč pro hostující celek.
     
    89
    Rafinha získal míč na půlící čáře, předal jej vpřed Messimu, ale argentinský fotbalista se rozhodl zpomalit akci zpětnou přihrávkou na Adriana. Barcelona už chce ohrát utkání s míčem na kopačkách.
     
    88
    Lionel Messi chtěl divákům na stadionu předvést své kouzelnické schopnosti s míčem. Messi si počkal na svého strážce a snažil se mu zahrát na housličky, což mu nevyšlo.
     
    87
    Před branku Barcelony létá jeden centr za druhým! Oriol Riera vyslal přihrávku z pravé strany, jenže před Bravem znovu nebyl nikdo v modrém dresu. Míč prolétl až do zámezí.
     
    86
    Oriol Riera si sbíhal před branku Barcelony na prudký centr z levé strany. Riera se k zakončení neprodral, jelikož před ním Javier Mascherano odkopl míč na rohový kop.
     
    85
    Střídající Federico Cartabia předložil míč Mosquerovi, který se prezentoval ránou ze čtyřiceti metrů! Jeho pokus sice zasáhl hostující branku, nicméně Bravo s ním moc práce neměl.
     
    84
    Lucas dostal dostatek času na hranici pokutového území, přehodil si míč na levačku a odcentroval na hranici malého vápna. Před dotírajícím útočníkem odpravil míč do bezpečí Javier Mascherano.
     
    83
    Na hlavy domácích fotbalistů se snáší pískot! Příznivcům domácího celku se osmička na světelné tabuli opravdu nelíbí! Barcelona navíc nadále útočí.
    81. NEYMAR - 0:8
     
    81
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tohle je galapředstavení se vším všudy! Znovu byl v akci Luis Suárez! Ten tentokrát přesnou přihrávkou našel Neymara, jež si míč ještě pustil za brankáře a poté jej dopravil do opuštěné branky!
    79. Marc BARTRA - 0:7
     
    79
    Barcelona právě vstřelila branku!
    0:7! Neuvěřitelná produktivita Barcelony! MARC BARTRA převzal míč na polovině hřiště, jako nůž máslem se prodral až do pokutového území a střelou po zemi kolem nohou domácího brankáře zakončil průnik vstřelenou brankou!
     
    78
    Barcelona si užívá koncovku utkání a snaží se kombinovat na polovině soupeře. S rychlou kličkou uspěl Neymar, ale jeho počínaní nenapodobil nikdo ze spoluhráčů.
     
    77
    Federico Cartabia táhl míč středem hrací plochy. Cartabia příliš dlouho váhal s přihrávkou, až k němu přistoupil Rafinha a parádním obranným zákrokem jej o balón připravil.
     
    76
    Nyní už se domácím zakončit podařilo! Na vysoký centr si v pokutovém území naskočil Oriol Riera a z hranici malého vápna poslal hlavičku nad břevno hostující branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 11. L. Suárez (Rakitić), 24. L. Suárez (Messi), 47. Rakitić (L. Suárez), 53. L. Suárez (Messi), 64. L. Suárez, 73. Messi (L. Suárez), 79. Bartra, 81. Neymar (L. Suárez)

    Karty:   30. Cani (DEP)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:10. Střely mimo: 7:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:8.
    Deportivo La Coruňa: Manu – Laure (C), Sidnei, F. Navarro (58. Fajr), Juanfran – Bergantiños, Mosquera, Cani (59. Cartabia), C. Borges (69. Gutiérrez) – O. Riera, Lucas.
    Náhradníci: Pletikosa – Pablo, Luisinho, Cartabia, Fajr, Jonathan Rodríguez, Gutiérrez.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves, Bartra, Mascherano, Alba (70. Adriano) – Rakitić, Busquets (72. Rafinha), Iniesta (59. Roberto) – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Douglas, Arda Turan, Rafinha, Munir, Roberto, Adriano.

    Rozhodčí: De Burgos – García, Francisco
    thejrc.org