AC Milán – Carpi FC 0:0 (kon.)
konec
AC Milán
0:0 (0:0)
Carpi FC 1909
Čtvrtek 21.04.2016, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, brzy na počtenou! (22:49:40)
    Na San Siru jsme se dnes branek nedočkali.
     
    V momentě, kdy Vid Belec ve své náruči ukryl poslední centr dnešního utkání adresovaný Balotellimu, sudí Guida ukončil zápas, což bylo následováno sprškou bučení a pískotu ze strany nespokojených příznivců Rossoneri. A není se čemu divit, Milánští podali proti o záchranu bojujícímu Carpi otřesný výkon a svého soka rozhodně nepřehráli, ačkoliv držení míče ovládli v poměru 82% ku 18%. Necelých deset minut před koncem se mohl stát hrdinou AC Alex, domácí stoper ale prakticky jedinou velkou šanci týmu z města módy v celém utkání zahodil.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hráči v bíločervené kombinaci nikam nespěchají, zatímco domácím se čas rychle krátí. V tuto chvíli se rozběhla poslední minuta nastavení!
     
    90+3
    Lorenzo Lollo ve skluzu zasáhl Marca Crimiho, po zbytečném útočném faulu domácího středopolaře budou mít carpští fotbalisté spoustu času na rozehrávku.
     
    90+2
    Střídající José Mauri vybojoval další rohový kop pro Rossoneri, v nastavení se už veškerý děj odehrává na obranné polovině Carpských.
     
    90+1
    Už známe také délku nastavení, sudí Guida přidal nad rámec druhé půle hned pět minut!
     
    90
    Šance i na druhé straně! Tak závěr zápasu je pořádně zajímavý. Marco Crimi si po pravé straně navedl míč na hranici pokutového území a tvrdě vypálil, Donnarumma ale jeho ránu bravurně vyrazil!
     
    89
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Raphael Martinho, přichází Lorenzo Lollo.
    88. Alex mohl rozhodnout!
     
    88
    Utkání mohlo mít nečekaného hrdinu! Domácí stoper Alex měl na kopačce úvodní gól zápasu, z bezprostřední blízkosti ale nedokázal uklidit vyražený míč za Belecova záda!
     
    87
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Manuel Locatelli.
     
    86
    Ignazio Abate se rozběhl po pravém křídle a vynutil si Suagherův faul, carpský zadák navíc vidí žlutou kartu.
     
    84
    Svěřenci kouče Brocchiho se až nyní dokázali usadit na útočné polovině, tak se nechme překvapit, zdali to k něčemu zajímavému povede.
     
    83
    Biancorossi mají zhruba deset minut před koncem dění na hřišti zcela pod kontrolou, hosté nyní díky neúnavnému Mbakoguovi zakládají další rychlý protiútok.
     
    82
    Do zajímavé výměny názorů se teď dostali Emanuele Suagher a Mario Balotelli, carpský zadák nakonec navíc extravagantního forvarda AC poplácal po tváři...
     
    81
    Kevin Lasagna si to po pravém křídle naštrádoval dopředu, nevyzrál ale na zkušeného Ignazia Abateho, který si navíc posléze došel pro autové vhazování.

    Vojtěch Balon

    Branky:

    Karty:   45+1. Balotelli (ACM), 66. Alex (ACM) – 32. Cofie (CAR), 45. Crimi (CAR), 86. Suagher (CAR)


    Držení míče: 82 % : 18 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:13.
    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, Antonelli – A. Poli (87. Locatelli), Montolivo, K-P. Boateng (61. J. Mauri), Bonaventura – Bacca (69. Ménez), Balotelli.
    Náhradníci: Diego López, Abbiati – De Sciglio, Mexés, Ménez, J. Mauri, Honda, Ely, C. Zapata, Locatelli, Calabria, Vido.

    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Zaccardo, Suagher – Crimi, Martinho (89. Lollo), Cofie, Sabelli (79. Pasciuti) – de Guzmán (54. Lasagna) – Mbakogu.
    Náhradníci: Colombi – Porcari, R. Bianco, Verdi, F. Poli, Di Gaudio, Lasagna, Pasciuti, Lollo, Mancosu, Daprelà, Fedele.

    Rozhodčí: Guida – Preti, Pegorin
    bahis siteleri