Toulouse – Lyon 2:3 (kon.)
konec
Toulouse FC
2:3 (0:0)
Olympique Lyon
Sobota 23.04.2016, 17:30 • Stadium Municipal • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je z mé strany vše, příště na počtenou! (19:45:42)
    Tým Jeana-Michela Aulase měl namále, Olympique ale nakonec bere tři body!
     
    Strhující utkání plné zvratů je minulostí! Předposlední Toulouse se proti favoritovi ujalo vedení krátce po přestávce, když v 50. minutě rozjásal zaplněné Stadium Municipal Marcel Tisserand. Dvacet minut před koncem začaly góly naskakovat jako na běžícím páse – hosté v rozmezí sedmi minut díky trefám Greniera a Lacazettea otočili stav ve svůj prospěch, ale sotva minutu po osmnácté Lacazetteově trefě v sezóně vyrovnal Wissam Ben Yedder. Ani stav 2:2 ale dlouho nevydržel, o pouhé tři minuty později vrátil Lyonu vedení Tolisso a hosté si už tříbodový zisk pohlídali!
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Pantxi Sirieix to u postranní čáry schytal od Ferriho, domácí budou mít k dispozici ještě jeden přímý kop a Alban Lafont neohroženě míří do pokutového území soupeře!
     
    90+5
    Nastavený čas už se přehoupl do své druhé poloviny a zdá se, že Toulouští už na vyrovnání nemají dostatek sil. Zdá se, že je vymalováno...
     
    90+4
    Tam ale Corentin Tolisso nehezky zajel do mladíka Diopa a za svůj nešetrný zákrok byl "oceněn" žlutou kartou.
     
    90+2
    Centr střídajícího Sirieixe dokázala defenzíva Olympiqueu zblokovat, hráči v červených dresech následně dopravili kulatý nesmysl až k půlící čáře.
     
    90+1
    Lyonští fotbalisté už se nikam neženou a především se snaží vyvarovat chyb, domácím se zatím nedaří usadit se na soupeřově polovině.
     
    90
    Sedm! Tak to se ještě může stát cokoliv, to bude něco!
     
    89
    Před námi jsou už jen poslední dvě minuty základní hrací doby a asi nejdůležitější otázkou je: "Kolik minut sudí Turpin nastaví?"
     
    87
    Dění v posledních minutách rozhodně nepřidává domácímu lodivodovi Pascalu Duprezovi, jehož krátce po jeho nástupu do funkce hlavního trenéra postihl srdeční záchvat. Utkání mezi Toulouse a Lyonem nabízí doslova infarktovou zápletku!
     
    86
    Střídající Clément Grenier nehezky zajel do Alexise Blina, Toulouští tak budou mít spoustu času na rozehrávku.
    85. Corentin TOLISSO - 2:3
     
    85
    Lyon právě vstřelil branku!
    Něco takového jsem už dlouho neviděl, strhující přetahovaná o vítězství pokračuje až do samotného závěru! Po přízemní přihrávce Ferriho z pravé strany vznikl před Lafontem obrovský závar, v němž se nejrychleji zorientoval CORENTIN TOLISSO a uklidil míč do sítě!
     
    83
    Vzápětí se ještě frustrovaný gólman Lopes pustil do zbytečné strkanice s Pantxim Sirieixem, oba kohouti za to vyfasovali žluté karty.
    82. Wissam Ben Yedder - 2:2
     
    82
    Toulouse právě vstřelilo branku!
    Tak to je naprosto neuvěřitelné, máme tu další zvrat a je vyrovnáno! Domácí se ve dvou vydali do bleskového protiútoku a Lopes vyrazil Braithwaietův pokus z úhlu přímo k WISSAMU BEN YEDDEROVI, který na Stadium Municipal rozpoutal šílenství!
    80. Alexandre LACAZETTE - 1:2

    Vojtěch Balon

    Branky: 50. Tisserand, 82. Ben Yedder – 73. Grenier, 80. A. Lacazette (Ferri), 85. Tolisso (A. Lacazette)

    Karty:   34. Regattin (TOU), 83. Sirieix (TOU) – 13. Valbuena (LYO), 83. A. Lopes (LYO), 90+4. Tolisso (LYO)


    Držení míče: 37 % : 63 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:18.
    Toulouse FC: Lafont – Yago, Diop, Tisserand, Moubandje – Doumbia (76. Sirieix), Blin – Regattin (70. Akpa-Akpro), Didot (63. Trejo), Braithwaite – Ben Yedder.
    Náhradníci: Goicoechea – Akpa-Akpro, Spajić, Sirieix, Trejo, Somália, Ninkov.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Rafael, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Morel (75. Bedimo) – Ferri, Gonalons, Tolisso – Ghezzal (68. Grenier), A. Lacazette, Valbuena (68. Fékir).
    Náhradníci: Gorgelin – Bedimo, Jallet, Grenier, Fékir, Darder, Perrin.

    Rozhodčí: Turpin – Stien, Cano
    thejrc.org