Č. Budějovice – Ostrava 1:5 (kon.) | Příbram – Slavia 4:1 (kon.) | Znojmo – Brno 4:4 (kon.)
konec
FK Příbram
4:1 (2:1)
SK Slavia Praha
Pondělí 25.04.2016, 13:00 • Energon Aréna (rezervní hřiště), Příbram • Juniorská liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Fotbalisté 1.FK Příbrami přivítají ve 29. kole Juniorské ligy na svém hřišti Slavii Praha, tedy souseda z tabulky, který má stejně jako domácí tým na svém kontě 45 bodů. Slavia ovšem odehrála o jeden zápas méně a nachází se před Příbramí zásluhou lepšího skóre na šestém místě. Soubojem dvou celků z horní poloviny tabulky Vás přímo z dějiště provede Tomáš Reiner.
     
    Úvodní sestavy:

    1.FK Příbram: Kočí – Junek, Chaluš, Holý, Ježdík (C), Štípek, Brandner, Hlinka, Laňka, Šabala, Červeňák.
    Náhradníci: Šedivý, Karaklajič, Makoš, Břížďala, Hájek, Kurtiašvili. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Slavia Praha: Řehák – Mikula, Broukal, Fotr, Kocourek (C), Pelyak, Routek, Vavrouš, Štohanzl, Černý, Vukadinovič.
    Náhradníci: Lisa, Gilian, Kuchta, Badocha, Möglich, Zoubek. Trenér: Pavel Řehák.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch. Asistenti: Jakub Hrabovský, Ondřej Kožár.
     
    Fotbalisté obou týmů dokončili rozcvičení a po příchodu rozhodčích už je vše připraveno k nástupu aktérů dnešního utkání na hrací plochu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Ondřej Lerch protáhl své ztuhlé nohy a dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali fotbalisté hostující Slavie.
     
    2
    Hosté se po dlouhém a nepřesném nákopu vpřed rychle vrátili k míči a po levém křídle se snažili zrychlit hru kolmou přihrávkou za obranu, ta ovšem mířila do ofsajdu.
     
    3
    Denis Laňka si uprostřed šestnáctky sbíhal pro volný míč, hostující brankář Josef Řehák proti němu ale včas vyběhl a míč ukryl ve svém náručí.
     
    4
    Slavia na opačné straně hřiště odpověděla tvrdou střelou zpoza šestnáctky, ta ovšem byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče. Brankář Ondřej Kočí mohl zůstat v klidu.
     
    5
    Jiří Junek se pokusil přenést hru z levé strany vlastní poloviny hřiště na pravou stranu, jeho diagonální dlouhý pas ale našel pouze jednoho z obránců hostující Slavie.
     
    6
    Příbram vyrazila po levém křídle do rychlého protiútoku, po kterém přilétl do šestnáctky Slavie vysoký centr, ten ovšem zamířil do prostoru, kde nebyl žádný z příbramských fotbalistů, a Josef Řehák míč v pohodě stáhl ze vzduchu.
     
    7
    David Štípek málem využil obrovské chyby v defenzivní řadě Slavie! Brankář Josef Řehák vyběhl daleko ze své brány, jenže byl u míče pozdě a domácí hráč mohl z otočky pálit do prázdné brány, jenže se ještě rozhodl míč zatáhnout do šestnáctky a na její levé straně poté napřáhl k přízemní střele, kterou vracející se brankář Slavie fantastickým zákrokem vyrazil na rohový kop, když po nádherném rozštěpu jeho pokus zastavil nataženou pravou nohou.
     
    8
    Slavia na opačné straně mohla zahrozit po rohovém kopu, následný centr z pravé strany ale domácí odvrátili do zámezí.
     
    9
    Hosté v rychlém sledu rozehráli rohový kop a Miroslav Routek byl zřejmě tím hráčem, který se na přední pravé tyči dostal k hlavičce, nikým neatakovaný ale mířil mimo.
     
    10
    Jan Mikula rozkmital na u pravé postranní čáry své nohy a snažil se míč zatáhnout do pokutového území, vzápětí mu ovšem vystavil stopku jeden z domácích hráčů, který míč odkopl do autu.
     
    11
    Oskar Fotr si uprostřed šestnáctky naběhl na zpětnou přihrávku z levé strany, jeho následné zakončení ale zamířilo vysoko nad a navíc bylo zbytečné, protože pomezní rozhodčí již předtím mával ofsajd.
     
    12
    Fotbalisté Slavie podnikli na levém křídle nebezpečný výpad a po faulu jednoho z hráčů Příbrami budou zahrávat standardní situaci.
     
    13
    Po rozehrání standardní situace z levé strany vznikl v pokutovém území Příbrami menší zmatek, domácí hráči ale dokázali hrozící nebezpečí zažehnat a míč odkopli do hloubi hřiště.
     
    14
    Patrik Brandner předvedl na pravé straně šestnáctky krásnou zesakávačku a poté levačkou napřáhl k nebezpečné přízemní střele, kterou Josef Řehák s obtížemi vyrazil na rohový kop!
     
    15
    Bezprostředně po rohovém kopu sice žádné nebezpečí nepřišlo, vzápětí ale zpoza šestnáctky krásně vypálil Denis Laňka a jeho přízemní pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, Josef Řehák u ní byl ale včas a míč ukryl ve svém náručí!
     
    16
    Patrik Brandner se ocitl po centru svého spoluhráče z pravé strany šestnáctky na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci, nadvakrát ale z blízkosti nedokázal míč dorazit do brány, když ho nejprve vychytal skvělý Josef Řehák a jeho dorážka byla příliš slabá a skončila ve vzduchu!
     
    17
    Fotbalisté Příbrami si během necelých dvou minut vytvořili tři velké brankové příležitosti, z nichž ta poslední byla stoprocentní, ani jedna ale gólem neskončila.
     
    18
    Slavia se dopustila faulu v blízkosti pokutového území a Valerijs Šabala se postavil k rozehrání volného přímého kopu z velmi výhodné pozice, jeho následná střela po dlouhém rozběhu ale zamířila vysoko nad.
     
    19
    Hostující hráči Slavie neví, kde jim hlava stojí, a nyní je pro ně důležité, aby uklidnili hru nějakou delší kombinací.
     
    20
    Patrik Brandner dostal u levé postranní čáry v blízkosti pořádně naloženo a vybojoval pro svůj tým standardní situaci.
     
    21
    Příbram právě vstřelila branku!
    Patrik Brandner sice nevyužil před pár okamžiky stoprocentní šanci, nyní ale kuriózním gólem posílá domácí Příbram do vedení. Gól byl nakonec připsán MIROSLAVOVI ROUTKOVI, který si vstřelil vlastní gól!! Denis Laňka se uprostřed hřiště krásně protáhl mezi dvěma protihráči a kolmou přihrávkou našel na levé straně šestnáctky Patrika Brandnera, který z ostrého úhlu píchl do míče, a ten vzápětí mezi nohama Josefa Řeháka po teči Miroslava Routka propadl do brány.
    21. Miroslav ROUTEK - 1:0
     
    22
    Příbram si během posledních minut vytvořila obrovský tlak a nutno dodat, že její vedení je naprosto zasloužené.
     
    23
    Jan Mikula vypálil zpoza šestnáctky po zpětné přihrávce svého spoluhráče z pravé strany a jeho následná střela zamířila těsně nad!
     
    24
    Výkon Slavie jde po inkasované brance nahoru a hosté se snaží na vedoucí gól Příbrami rychle odpověď.
     
    25
    Ondřej Kočí teď fantastickým zákrokem podržel Příbram nad vodou! Slavia to sehrála báječně a po nádherném centru z pravé strany se jeden z hostujících hráčů ocitl na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci, jenže z blízkosti míč napálil po pohotovém zakončení pouze do hrudi Ondřeje Kočího, který si vzápětí poradil i s jeho dorážkou a po tygřím skoku ukryl míč ve svém náručí.
     
    26
    Štěpán Hlinka na opačné straně vypálil zpoza šestnáctky, střela mu ale vůbec nesedla a zamířila vysoko nad.
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    OSKAR FOTR střílí krásný gól a vyrovnává stav utkání po necelé půlhodině hry na 1:1!! Jan Štohanzl našel uprostřed šestnáctky krásnou kolmou přihrávkou Oskara Fotra, který ve velké šanci nezaváhal a přízemní střelou zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči.
    27. Oskar FOTR - 1:1
     
    28
    Slavia po inkasované brance výrazně zabrala a odměnou je jí vstřelení vyrovnávací branky.
     
    29
    Příbram jako by nyní nevěděla, co má hrát, a Slavia si začíná vytvářet velkou územní převahu. Pražané určitě ještě budou chtít do konce poločasu otočit vývoj utkání na svou stranu.
     
    30
    Slavia rozjela na pravém křídle bleskový protiútok a poté přišla do pokutového území krásná kolmá přihrávka vzduchem, Jiří Junek ale předvedl, že je skvělý obránce a v souboji s protihráčem v blízkosti brankové čáry vybojoval odkop od brány.
     
    31
    Valerijs Šabala na levém křídle přímo před zraky bývalého hráče prvního týmu Příbrami Marcela Máchy ztratil zbytečně míč a byl z toho rychlé protiútok Slavie, který po kolmé přihrávce vpřed zaváněl gólem, Ondřej Kočí ale proti jednomu z hostujících fotbalistů skvěle vyběhl z brány a u míče byl jako první!
     
    32
    Hra poté byla přerušena kvůli Slávistovi ležícímu v pokutovém území domácího týmu.
     
    33
    Denis Laňka poslal z levé strany hřiště do pokutového území nádherný centr a na pravé straně šestnáctky byl poté podle názoru hlavního rozhodčího Ondřeje Lercha fauloval Valerijs Šabala. Příbram bude kopat penaltu!
     
    33
    Příbram právě vstřelila branku!
    Ve fotbale platí pravidlo, že penaltu by neměl kopat sám faulovaný hráč, VALERIJS ŠABALA ho ale nedodržel a ze značky pokutového kopu vrací Příbrami ztracené vedení!! Valerijs Šabala nedal Josefovi Řehákovi žádnou šanci a tvrdou střelou levačkou zamířil k pravé tyči.
    33. Valerijs ŠABALA - 2:1
     
    35
    Slavia po sporném faulu v pokutovém území opět prohrává a do konce prvního poločasu zbývá odehrát něco málo přes deset minut.
     
    36
    Slavia během posledních minut hodně využívala pravé křídlo, nyní se ale rozhodla hru otočit a na levé straně hřiště se po příliš prudké kolmé přihrávce k ničemu nedostala.
     
    37
    Brankář Ondřej Kočí skvěle přečetl hru, když ze své brány vyběhl až za hranici pokutového území a před jedním z hostujících hráčů Slavie míč odkopl za postranní čáru.
     
    38
    Denis Pelyak nádhernou přihrávkou z pravé strany šestnáctky našel na vzdálenější levé tyči Davida Vavrouše, který mohl z blízkosti dorazit míč do prázdné brány, jenže Ondřej Kočí předvedl fenomenální zákrok a jeho přízemní střelu ukryl vleže pod sebou!
     
    39
    Slavia zahazuje jednu velkou příležitost za druhou a na hřišti Příbrami krátce před přestávkou prohrává 2:1.
     
    40
    Ondřej Kočí předvádí v bráně Příbrami neskutečné zákroky a jeho spoluhráči mu budou muset v kabině o přestávce pořádně poděkovat.
     
    41
    Štěpán Hlinka byl zřejmě tím hráčem, který se dostal do samostatného úniku a na levé straně šestnáctky napřáhl k přízemní diagonální střele, ta ovšem byla příliš slabá a Josef Řehák ji v pohodě sebral ze země!
     
    42
    Příbram vybojovala na pravém křídle standardní situaci a v závěru prvního poločasu se může pokusit navýšit své jednobrankové vedení.
     
    42
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Patrik Červeňák, přichází Nikola Karaklajič.
     
    43
    Po rozehrání standardní situace z pravé strany se na vzdálenější levé tyči dostal k hlavičce Štěpán Hlinka, jeho pokus ale trefil pouze záda jeho spoluhráče, od něhož se míč odrazil do zámezí!
     
    44
    Štěpán Holý nikam nespěchá a v klidu kombinuje s brankářem Ondřejem Kočím. Příbram nechce těsně před přestávkou zbytečně inkasovat.
     
    45
    Jiří Junek fauloval fauloval u pravého rohového praporku Miljana Vukadinoviče, následnou standardní situaci ale domácí fotbalisté na přední tyči hlavou v pohodě odvrátili.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Koncert zahozených šancí, tak lze shrnout první poločas na rezervním hřišti hornického města. Oba týmy si vytvořily několik obrovských šancí a Příbram šla po třech neproměněných příležitostech do vedení, když se kuriózním způsobem prosadil Patrik Brandner, který skóroval po nešťastné teči Miroslava Routka a gól byl označen jako vlastní. Slavia však rychle odpověděla, když se po pěti minutách od nešťastného momentu prosadil pěknou přízemní střelou Oskar Fotr. Spokojenější ale nakonec odchází do kabin domácí hráči poté, co dvanáct minut před přestávkou vybojoval pro svůj tým pokutový kop Valerijs Šabala a poté ho sám proměnil. Skóre po prvním poločase. 1.FK Příbram 2 SK Slavia Praha 1.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Fotbalisté Příbrami rozehráli druhý poločas, do kterého zásluhou proměněné penalty Valerijse Šabaly a několika spektakulárních zákroků brankáře Ondřeje Kočího vstupují s jednobrankovým vedením za stavu 2:1.
     
    47
    Slavia se během prvního poločasu prezentovala krásným ofenzivním fotbalem, jenže ze svých obrovských šancí dokázala vytěžit pouze jeden gól.
     
    48
    Zajímavost:

    Příbram má Slavii co oplácet, v Praze totiž 19. října prohrála vysoko 6:2 a Oskar Fotr přispěl k demolici soupeře dvěma góly.
     
    49
    I dnes mohla vést Slavie v Příbrami o dva nebo tři góly, jenže zatím doplácí na nepřesnou koncovku.
     
    50
    Slávisté vstoupili do druhého poločasu velice aktivně, jenže zatím si nevypracovali žádnou brankovou příležitost.
     
    51
    Marcel Mácha z lavičky nyní nabádá své svěřence, aby napadali hru Slavie v její blízkosti šestnáctky, a hráči Příbrami jeho pokyny dokonale plní.
     
    52
    Štěpán Hlinka dobře napadal rozehrávku Příbrami a získal míč, jeho následná střela zpoza šestnáctky ale byla zablokována.
     
    53
    Příbram rozehrávala na pravé straně hřiště standardní situaci a po dlouhém pasu do šestnáctky vznikl před bránou Slavie velký závar, hráči z hornického města se ale nakonec do zakončení nedostali.
     
    54
    Střídající Nikola Karaklajič obstaral na pravé straně autové vhazování, jenže Štěpán Hlinka vzápětí o míč v blízkosti šestnáctky přišel.
     
    55
    Příbram se ovšem rychle vrátila k míči a Štěpán Hlinka dostal druhý pokus, jeho přihrávka před bránu ale trefila na přední pravé tyči prvního hráče Slavie.
     
    56
    Tempo utkání je neskutečně vysoké a hra se během posledních okamžiků přelévá ze strany na stranu.
     
    56
    Oskar Fotr mohl vstřelit svůj druhý gól v utkání, když se na pravé straně šestnáctky dostal po chybě jednoho z hráčů Příbrami ke skákajícímu míči a z otočky pravačkou pohotově vypálil, Ondřej Kočí ale vytáhl další skvělý zákrok a rychlým skokem ke své levé tyči míč vyrazil na rohový kop!
     
    57
    Kapitán Příbrami Petr Ježdík se po odvráceném centru od rohového praporku Slavie dostal do samostatného úniku, který uprostřed šestnáctky zakončil přízemní střelou, ta ovšem skončila těsně vedle pravé tyče!
     
    58
    Oskar Fotr a na opačné straně Petr Ježdík se ocitli v obrovské brankové příležitosti, ani jeden z nich ale gól vstřelit nedokázal.
     
    59
    Patrik Brandner na pravém křídle na první pohled nenápadně vypálil šajtlí, jenže jeho následná přízemní střela se nepříjemně stáčela ke vzdálenější levé tyči a Josef Řehák měl co dělat, aby jeho pokus reflexivním zákrokem vyrazil na rohový kop!
     
    60
    Obloha nad Příbramí se zatáhla a na hřiště začíná dopadat déšť s kroupami.
     
    61
    Dnešní utkání slibovalo velký souboj a očekávání dokonale naplňuje.
     
    62
    David Štípek se snažil na pravé straně hřiště v blízkosti šestnáctky doběhnout prudkou přihrávku svého spoluhráče, nakonec ale skončil i s míčem v zámezí.
     
    63
    Příbram právě vstřelila branku!
    VALERIJS ŠABALA se prosazuje hlavou a nádherným způsobem posílá Příbram do dvoubrankového vedení!! Valerijs si naběhl do šestnáctky na nádherný centr svého spoluhráče z levého křídla a poté parádní hlavičkou vymetl přesně levý horní roh brány.
    63. Valerijs ŠABALA - 3:1
     
    64
    Příbram si sice nevypracovala tolik vyložených šancí jako Slavia, jenže svému soupeři dává lekci z produktivity a pravdou je, že po přestávce jsou domácí zatím směrem vpřed nebezpečnější.
     
    65
    Slavia je směrem vpřed velmi silná, co ji ale trápí, to je poměrně dosti propustná obrana.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Valerijs Šabala (1.FK Příbram).
     
    65
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Denis Pelyak, přichází Jan Möglich.
     
    66
    Pokud porovnáme skóre obou dnešních soupeřů, tak Příbram vstřelila i s dnešním utkáním 48 gólů a inkasovala jich 46, zatímco Slavia vstřelila již 59 gólů, dalších 48 ale skončilo v její síti.
     
    67
    Mám-li to shrnout, Příbram má lepší obranu, Slavia zase útok.
     
    68
    Slavia na pravé straně hřiště vybojovala rohový kop, následný centr hostujících fotbalistů ale žádné nebezpečí nepřinesl a domácí míč odhlavičkovali do bezpečí.
     
    69
    Jeden z domácích fotbalistů Příbrami se řítil středem hřiště do šestnáctky a vzápětí uprostřed ní upadl, o penaltu se ale podle názoru hlavního rozhodčího nejednalo.
     
    70
    Příbram právě vstřelila branku!
    Vracení úroků po podzimní porážce 6:2 v podání Příbrami pokračuje a VALERIJS ŠABALA kompletuje hattrick!! Denis Laňka krásně unikl po pravém křídle a poté zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Valerijse Šabalu, který bez přípravy napřáhl ke krásné přízemní diagonální střele a o vzdálenější levou tyč míč poslal do brány.
    70. Valerijs ŠABALA - 4:1
     
    71
    Příbram vede dvacet minut před koncem tříbrankovým rozdílem a o osudu utkání je s největší pravděpodobností rozhodnuto.
     
    72
    Jiří Junek krásně odcentroval z pravé strany a na přední tyči našel nabíhajícího Denise Laňku, jehož hlavička ze druhé vlny zamířila vedle pravé tyče.
     
    73
    Brankář Příbrami Ondřej Kočí skvěle přečetl hru a míč na hranici šestnáctky sebral ze země před jedním z hráčů Slavie.
     
    73
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miljan Vukadinovič, přichází Ondřej Badocha.
     
    74
    Počasí se v Příbrami umoudřilo a opět vysvitlo slunce. Že by skončily temné chvíle pro hostující hráče Slavie?
     
    75
    Během nepříjemného deště s kroupami předvedli hráči Příbrami velkou touhu po vítězství a během nepříjemných meteorologických podmínek vstřelili do sítě Slavie dva góly.
     
    76
    Do konce utkání zbývá odehrát čtvrthodiny a po velkém tlaku Příbrami se hra opět vyrovnala.
     
    76
    Denis Laňka si naběhl na volný míč a z pravé strany šestnáctky napřáhl ke krásné přízemní diagonální střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Josef Řehák ji ale konečně prstů dokázal vytáhnout na rohový kop!
     
    77
    Příbram rozehrála na levé straně hřiště rohový kop, následný centr byl ale příliš dlouhý a skončil až za postranní čárou.
     
    78
    Ačkoliv je v dnešním zápase vidět hodně osobních soubojů, ani jeden z hráčů zatím neviděl žlutou kartu.
     
    79
    Valerijs Šabala mohl na pravé straně šestnáctky z úhlu vypálit, jenže se zachoval hodně nesobecky a na vzdálenější levé tyči vybídl ke skórování Patrika Brandnera, tomu se ale při pokusu o střelu míč zamotal mezi nohama!
     
    80
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miroslav Routek, přichází David Zoubek.
     
    80
    Valerijs Šabala mohl vstřelit hattrick, jenže se ještě rozhodl přihrávat, za což mu vzápětí jeho spoluhráč Patrik Brandner poděkoval zdviženým palcem.
     
    80
    Denis Laňka se po pravé straně vřítil do šestnáctky a poté vypálil, jeho následná střela z blízkosti ale minula pravý horní roh brány.
     
    81
    Jiří Junek rozehrál na pravém křídle standardní situaci a jeho následný centr se na přední tyči snesl do náruče připraveného brankáře Josefa Řeháka.
     
    82
    Slavia ve druhém poločase hrozí především dlouhými pasy z vlastní poloviny hřiště za obranu, jenže ty v pohodě sbírá brankář Ondřej Kočí.
     
    83
    Jiří Junek po několikáté v utkání centroval z pravého křídla, jeho pas ze hry se skončil v náručí Josefa Řeháka.
     
    84
    Slavisté mohli na hranici šestnáctky napřáhnout k nebezpečné střele, jenže promeškali ideální moment a obránci Příbrami míč razantním odkopem odvrátili za postranní čáru.
     
    85
    Slavia na mě po přestávce působí dojmem, jako by ji došly síly. Ani zdaleka totiž není nebezpečná jako v průběhu prvního poločasu.
     
    85
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází David Štípek, přichází Jan Makoš.
     
    86
    Do konce utkání zbývá odehrát necelých pět minut a Příbram vede jasně 4:1, přestože se ještě domácí snaží přidat další góly.
     
    87
    Slavia dlouho kombinovala na polovině Příbrami, jenže se poté hodně špatnou přihrávkou ve středu hřiště o míč zbytečně připravila.
     
    88
    Z lavičky Slavie se poté ozvalo jen hlasité: „Ale ne!“.
     
    89
    Příbram se v závěru utkání pouze brání a číhá na nějaký nebezpečný protiútok. Slavia už hraje směrem dozadu hodně otevřeně.
     
    89
    Sedm z jedenácti hráčů Slavie se snaží útočit a vzadu zůstávají pouze tři obránci.
     
    90
    Patrik Brandner se snažil po pravém křídle pláchnout Janu Mikulovi, ten ale prokázal skvělou rychlost a poté si pomohl zpětnou přihrávkou na brankáře Josefa Řeháka.
     
    90+1
    Devadesátá minuta se naplnila a hrajeme už nad rámec normální hrací doby.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Příbram byla po přestávce směrem vpřed výrazně nebezpečnější a zaslouženě vstřelila dva góly, když se v domácím dresu prosadil parádní hlavičkou a poté krásnou přízemní střelou o tyč Valerijs Šabala, který po přestávce dvěma góly zkompletoval hattrick. Na opačné straně mohla vstřelit gól také hostující Slavia, střelu Oskara Fotra z otočky ale krátce po přestávce bravurně zneškodnil Ondřej Kočí a jinak se Slavia k ničemu nedostala. Příbram oplatila Slavii podzimní porážku 6:2 a v tabulce ji o tři body předskočila. Konečný výsledek. 1. FK Příbram 4 SK Slavia Praha 1. (14:59:23)

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 21. Routek (vla.), 33. Šabala (pen.), 63. Šabala, 70. Šabala – 26. Fotr

    Karty:   65. Šabala (PRI)


    FK Příbram: Kočí – Junek, Chaluš, Holý, Ježdík (C), Štípek (85. Makoš), Brandner, Hlinka, Laňka, Šabala, Červeňák (42. Karaklajič).
    Náhradníci: Šedivý, Břížďala, Hájek, Kurtiašvili. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Slavia Praha: Řehák – Mikula, Broukal, Fotr, Kocourek (C), Pelyak (65. Möglich), Routek (80. Routek), Vavrouš, Štohanzl, Černý, Vukadinovič (73. Badocha).
    Náhradníci: Lisa, Gilian, Kuchta. Trenér: Pavel Řehák.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch. Asistenti: Jakub Hrabovský, Ondřej Kožár
    thejrc.org