Č. Budějovice – Ostrava 1:5 (kon.) | Příbram – Slavia 4:1 (kon.) | Znojmo – Brno 4:4 (kon.)
konec
FK Příbram
4:1 (2:1)
SK Slavia Praha
Pondělí 25.04.2016, 13:00 • Energon Aréna (rezervní hřiště), Příbram • Juniorská liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází David Štípek, přichází Jan Makoš.
     
    80
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miroslav Routek, přichází David Zoubek.
     
    79
    Valerijs Šabala mohl na pravé straně šestnáctky z úhlu vypálit, jenže se zachoval hodně nesobecky a na vzdálenější levé tyči vybídl ke skórování Patrika Brandnera, tomu se ale při pokusu o střelu míč zamotal mezi nohama!
     
    76
    Denis Laňka si naběhl na volný míč a z pravé strany šestnáctky napřáhl ke krásné přízemní diagonální střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Josef Řehák ji ale konečně prstů dokázal vytáhnout na rohový kop!
     
    73
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Miljan Vukadinovič, přichází Ondřej Badocha.
    70. Valerijs ŠABALA - 4:1
     
    70
    Příbram právě vstřelila branku!
    Vracení úroků po podzimní porážce 6:2 v podání Příbrami pokračuje a VALERIJS ŠABALA kompletuje hattrick!! Denis Laňka krásně unikl po pravém křídle a poté zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Valerijse Šabalu, který bez přípravy napřáhl ke krásné přízemní diagonální střele a o vzdálenější levou tyč míč poslal do brány.
     
    65
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Denis Pelyak, přichází Jan Möglich.
     
    65
    Žlutou kartu dostává Valerijs Šabala (1.FK Příbram).
    63. Valerijs ŠABALA - 3:1
     
    63
    Příbram právě vstřelila branku!
    VALERIJS ŠABALA se prosazuje hlavou a nádherným způsobem posílá Příbram do dvoubrankového vedení!! Valerijs si naběhl do šestnáctky na nádherný centr svého spoluhráče z levého křídla a poté parádní hlavičkou vymetl přesně levý horní roh brány.
     
    59
    Patrik Brandner na pravém křídle na první pohled nenápadně vypálil šajtlí, jenže jeho následná přízemní střela se nepříjemně stáčela ke vzdálenější levé tyči a Josef Řehák měl co dělat, aby jeho pokus reflexivním zákrokem vyrazil na rohový kop!
     
    57
    Kapitán Příbrami Petr Ježdík se po odvráceném centru od rohového praporku Slavie dostal do samostatného úniku, který uprostřed šestnáctky zakončil přízemní střelou, ta ovšem skončila těsně vedle pravé tyče!
     
    56
    Oskar Fotr mohl vstřelit svůj druhý gól v utkání, když se na pravé straně šestnáctky dostal po chybě jednoho z hráčů Příbrami ke skákajícímu míči a z otočky pravačkou pohotově vypálil, Ondřej Kočí ale vytáhl další skvělý zákrok a rychlým skokem ke své levé tyči míč vyrazil na rohový kop!
     
    43
    Po rozehrání standardní situace z pravé strany se na vzdálenější levé tyči dostal k hlavičce Štěpán Hlinka, jeho pokus ale trefil pouze záda jeho spoluhráče, od něhož se míč odrazil do zámezí!
     
    42
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Patrik Červeňák, přichází Nikola Karaklajič.
     
    41
    Štěpán Hlinka byl zřejmě tím hráčem, který se dostal do samostatného úniku a na levé straně šestnáctky napřáhl k přízemní diagonální střele, ta ovšem byla příliš slabá a Josef Řehák ji v pohodě sebral ze země!
     
    38
    Denis Pelyak nádhernou přihrávkou z pravé strany šestnáctky našel na vzdálenější levé tyči Davida Vavrouše, který mohl z blízkosti dorazit míč do prázdné brány, jenže Ondřej Kočí předvedl fenomenální zákrok a jeho přízemní střelu ukryl vleže pod sebou!
    33. Valerijs ŠABALA - 2:1
     
    33
    Příbram právě vstřelila branku!
    Ve fotbale platí pravidlo, že penaltu by neměl kopat sám faulovaný hráč, VALERIJS ŠABALA ho ale nedodržel a ze značky pokutového kopu vrací Příbrami ztracené vedení!! Valerijs Šabala nedal Josefovi Řehákovi žádnou šanci a tvrdou střelou levačkou zamířil k pravé tyči.
     
    33
    Denis Laňka poslal z levé strany hřiště do pokutového území nádherný centr a na pravé straně šestnáctky byl poté podle názoru hlavního rozhodčího Ondřeje Lercha fauloval Valerijs Šabala. Příbram bude kopat penaltu!
     
    31
    Valerijs Šabala na levém křídle přímo před zraky bývalého hráče prvního týmu Příbrami Marcela Máchy ztratil zbytečně míč a byl z toho rychlé protiútok Slavie, který po kolmé přihrávce vpřed zaváněl gólem, Ondřej Kočí ale proti jednomu z hostujících fotbalistů skvěle vyběhl z brány a u míče byl jako první!
    27. Oskar FOTR - 1:1
     
    26
    Slavia právě vstřelila branku!
    OSKAR FOTR střílí krásný gól a vyrovnává stav utkání po necelé půlhodině hry na 1:1!! Jan Štohanzl našel uprostřed šestnáctky krásnou kolmou přihrávkou Oskara Fotra, který ve velké šanci nezaváhal a přízemní střelou zamířil přesně ke vzdálenější pravé tyči.
     
    25
    Ondřej Kočí teď fantastickým zákrokem podržel Příbram nad vodou! Slavia to sehrála báječně a po nádherném centru z pravé strany se jeden z hostujících hráčů ocitl na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci, jenže z blízkosti míč napálil po pohotovém zakončení pouze do hrudi Ondřeje Kočího, který si vzápětí poradil i s jeho dorážkou a po tygřím skoku ukryl míč ve svém náručí.
     
    23
    Jan Mikula vypálil zpoza šestnáctky po zpětné přihrávce svého spoluhráče z pravé strany a jeho následná střela zamířila těsně nad!
    21. Miroslav ROUTEK - 1:0
     
    21
    Příbram právě vstřelila branku!
    Patrik Brandner sice nevyužil před pár okamžiky stoprocentní šanci, nyní ale kuriózním gólem posílá domácí Příbram do vedení. Gól byl nakonec připsán MIROSLAVOVI ROUTKOVI, který si vstřelil vlastní gól!! Denis Laňka se uprostřed hřiště krásně protáhl mezi dvěma protihráči a kolmou přihrávkou našel na levé straně šestnáctky Patrika Brandnera, který z ostrého úhlu píchl do míče, a ten vzápětí mezi nohama Josefa Řeháka po teči Miroslava Routka propadl do brány.
     
    16
    Patrik Brandner se ocitl po centru svého spoluhráče z pravé strany šestnáctky na vzdálenější levé tyči v obrovské šanci, nadvakrát ale z blízkosti nedokázal míč dorazit do brány, když ho nejprve vychytal skvělý Josef Řehák a jeho dorážka byla příliš slabá a skončila ve vzduchu!
     
    15
    Bezprostředně po rohovém kopu sice žádné nebezpečí nepřišlo, vzápětí ale zpoza šestnáctky krásně vypálil Denis Laňka a jeho přízemní pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, Josef Řehák u ní byl ale včas a míč ukryl ve svém náručí!
     
    14
    Patrik Brandner předvedl na pravé straně šestnáctky krásnou zesakávačku a poté levačkou napřáhl k nebezpečné přízemní střele, kterou Josef Řehák s obtížemi vyrazil na rohový kop!
     
    7
    David Štípek málem využil obrovské chyby v defenzivní řadě Slavie! Brankář Josef Řehák vyběhl daleko ze své brány, jenže byl u míče pozdě a domácí hráč mohl z otočky pálit do prázdné brány, jenže se ještě rozhodl míč zatáhnout do šestnáctky a na její levé straně poté napřáhl k přízemní střele, kterou vracející se brankář Slavie fantastickým zákrokem vyrazil na rohový kop, když po nádherném rozštěpu jeho pokus zastavil nataženou pravou nohou.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 21. Routek (vla.), 33. Šabala (pen.), 63. Šabala, 70. Šabala – 26. Fotr

    Karty:   65. Šabala (PRI)


    FK Příbram: Kočí – Junek, Chaluš, Holý, Ježdík (C), Štípek (85. Makoš), Brandner, Hlinka, Laňka, Šabala, Červeňák (42. Karaklajič).
    Náhradníci: Šedivý, Břížďala, Hájek, Kurtiašvili. Asistent trenéra: Marcel Mácha.

    SK Slavia Praha: Řehák – Mikula, Broukal, Fotr, Kocourek (C), Pelyak (65. Möglich), Routek (80. Routek), Vavrouš, Štohanzl, Černý, Vukadinovič (73. Badocha).
    Náhradníci: Lisa, Gilian, Kuchta. Trenér: Pavel Řehák.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch. Asistenti: Jakub Hrabovský, Ondřej Kožár
    bahis siteleri