Watford – Aston Villa 3:2 (kon.) | Everton – Bournemouth 2:1 (kon.) | Newcastle – Crystal Palace 1:0 (kon.)
Stoke – Sunderland 1:1 (kon.) | West Brom – West Ham 0:3 (kon.) | Arsenal – Norwich 1:0 (kon.)
konec
Watford FC
3:2 (1:1)
Aston Villa FC
Sobota 30.04.2016, 16:00 • Vicarage Road Stadium, Watford • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Watford FC předvedl povedený závěr utkání s Aston Villou FC a po výhře 3:2 získává tři body!

    Do prvního poločasu dnešního souboje vstoupil lépe Watford, který měl velkou šanci v polovině poločasu, kdy se opřel do míče Watson, avšak ten trefil pouze břevno. Po necelé půl hodině zápas Villans zahrávali roh, na který si naskočil Ciaran Clark, který otevřel skóre utkání. Na druhé straně však dokázal v nastavení vyrovnat Almen Abdi!

    Hned na začátku druhého poločasu se trefil Jordan Ayew, který přiblížil Aston Villu dnešní výhře. Watford se dlouho nemohl prosadit, nicméně v samotném závěru přidal dva údery zkušený Troy Deeney, který rozhodl o vítězství svého týmu!

    To je z mé strany pro tuto chvíli vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (17:57:47)
    Troy Deeney během tří minut otočil skóre utkání a rozhodl o výhře svého týmu!

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Watford navíc drží míč na svých kopačkách a svého soupeře vůbec nepouští k míči! Momentálně kombinuje Amrabat s Anyou na levé straně.
    90+3. Troy DEENEY - 3:2
     
    90+3
    Watford právě vstřelil branku!
    Tři minuty a vše je úplně jinak! Watford velmi rychle otočil skóre dnešního utkání a tři body zůstanou na Vicarage Road! Britos poslal centr do vápna, kde sklepl Ighalo míč pro TROYE DEENEYho a jeho rána skončila za zády Bunna!
     
    90+2
    Almen Abdi nestíhal v souboji se Sánchezem, a tak fauloval. Švýcarský záložník už však jednu žlutou kartu měl, avšak hlavní rozhodčí tentokrát situaci ponechal bez karetního potrestání!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem pět minut nad rámec základní hrací doby!
    90. Troy DEENEY - 2:2
     
    90
    Watford právě vstřelil branku!
    Hornets nakonec z dnešního zápasu neodejdou bodově naprázdno, neboť se domácí dočkávají v nastaveném čase vyrovnávací branky! Aktivní Berghuis se uvolnil na pravé straně a krásným centrem vybídnul ke skórování TROYE DEENEYHO, který mířil přesně!
     
    89
    Watford postupně zvyšuje svůj tlak a lze očekávat, že se bude snažit v nastaveném čase ještě o vyrovnání! O to se teď mohl postarat Berghuis, avšak jeho rána zpoza vápna mířila mimo!
     
    88
    Dvě minuty před koncem základní hrací doby přichází druhé střídání hostujícího celku. Villans posílají ze hry Gueyeho, který dnes nepodal optimální výkon. Na jeho místo přichází Scott Sinclair!
     
    87
    Anya spolupracoval na levém křídle s Amrabatem. Druhý jmenovaný nakonec odcentroval, jenže jeho centr mířící na zadní tyč dokázal odvrátil obránce Lescott!
     
    86
    Watford vybojoval míč na vlastní polovině a mohl postupovat do protiútoku. Následná přihrávka Watsona měla najít na pravé straně Berghuise, avšak u míče byl první soupeř!
     
    85
    Almen Abdi dostal ve středu hřiště prostor, a tak poslal povedený centr do vápna. Na ten si nabíhal Mario Suárez, nicméně ten spadl po souboji s Huttonem. Penalta se však pískat nebude!
    Pohled na odcházejícího Cissokha, který byl po zákroku na Anyu vyloučený!

     
    83
    Bacuna je navíc stále ošetřován, nicméně je otázka, zdali je zranění hostujícího hráče tak vážné, nebo se Aston Villa pouze pokouší "natáhnout" čas...
     
    82
    V posledních minutách se hra poměrně přiostřuje! Bacuna obdržel přihrávku do středu hřiště a chtěl postupovat do protiútoku. To však hostujícímu hráči nevyšlo, neboť ho poslal k zemi Abdi, a ten dostává žlutou kartu!
     
    81
    Střídající Amrabat se poprvé po příchodu na hřiště zapojit do útočné akce. Marocký záložník odcentroval z levé straně, nicméně jeho centr pouze prolétl vápnem!

    Jan Havlovic

    Branky: 45+2. Abdi, 90. Deeney (S. Berghuis), 90+3. Deeney – 28. Clark (A. Westwood), 48. J. Ayew (Gestede)

    Karty:   78. S. Berghuis (WAT), 82. Abdi (WAT) – 41. Bacuna (ASV), 45+1. Gueye (ASV), 77. Bunn (ASV)   73. Cissokho (ASV)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 14:10.
    Watford FC: Gomes – Paredes (57. S. Berghuis), Cathcart, Britos, Anya – Abdi, Mario Suárez, Watson, Jurado (71. N. Amrabat) – Deeney, Ighalo.
    Náhradníci: Pantilimon – Nyom, Prödl, N. Amrabat, Aké, Guedioura, S. Berghuis.

    Aston Villa FC: Bunn – Hutton, Clark, Lescott, Cissokho – A. Westwood, Gueye (88. Sinclair), Toner – Bacuna, Gestede, J. Ayew (79. C. Sánchez).
    Náhradníci: Guzan – Richards, Sinclair, Veretout, C. Sánchez, Gil, Grealish.

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Ledger, Child (vš. Anglie)
    thejrc.org