La Coruňa – Real Madrid 0:2 (kon.) | Granada – Barcelona 0:3 (kon.) | Ath. Bilbao – Sevilla 3:1 (kon.)
Atlético – Celta Vigo 2:0 (kon.)
konec
Granada CF
0:3 (0:2)
FC Barcelona
Sobota 14.05.2016, 17:00Španělská LaLiga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dá se ale očekávat, že bujaré oslavy teprve přijdou. Hráči to teď oslaví kabině a poté samozřejmě i se všemi fanoušky v Barceloně. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek dne. (18:52:07)
     
    Oslavy ale moc dlouho netrvaly! Dav fanoušků Barcelony se vrhl na hřiště mezi hráče a ti pod tlakem naválem davu prchají do kabin.
     
    Barcelona může slavit! Až do posledního zápasů nebylo jasné, kdo titul získá. Mohla to být buď Barcelona a nebo Real Madrid. Nakonec je to katalánský tým, který si s přehledem poradil s Granadou, když oo výhře rozhodl skvělým výkonem Luis Suaréz, který zařídil hattrick.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Celá lavička Barcelony je připravena na postranní čáře. Oslavy vypuknout už za pár vteřin!
     
    90+2
    Ačkoliv je Granada usazena na útočné polovině. pro Barcelonu už to stresující evidentně není. Všichni vyčkávají na závěrečný hvizd.
     
    90+1
    Turan se dobře zabojil do obranné činnosti a úspěšně vybojoval balón, který sebral Peňarandovi. Domácí jej ale vzápětí získali zpět.
     
    90
    Nastavují se celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby.
     
    88
    Na lavičce Barcelony už se slaví! Ovšem na pořádné oslavy si Katalánci mucí ještě několik minut počkat. Zápas už se jen dohrává.
     
    87
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Sergi Roberto.
    86. Luis SUÁREZ - 0:3
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Pohár pro vítěze nejvyšší španělské soutěže zamíří do Barcelony! Domácí obrana zapomněla za svými zády Neymara, ten ještě předložil přihrávku na LUISE SUARÉZE, který svým 14 gólem v posledních pěti zápasech výrazně pomohl Barceloně k titulu!
     
    85
    Dle gest trenéra Katalánců je vidět, že ani v závěrečných minutách nechce, aby jeho svěřenci cokoliv podcenili a nabádá je k útoku.
     
    84
    Čerstvých sil se pokoušel využít Barral, jenže jeho pokus o střelu neprošel. Hosté jí s přehledem zablokovali a Barcelona míří do útoku.
     
    83
    Neymar přeskočil Babina a propasíroval se k hlavičce. Ta mířila mezi tři tiče, nicméně Fernandéz zasáhl včas.
     
    81
    Střídání v týmu Granada: ze hřiště odchází Ricardo Costa, přichází Matheus Dória.
     
    80
    Nebál bych se říct, že Barcelona je 10. minut od toho, aby mohla oslavovat titul. Granada by v této chvíli musela dát tři góly, aby dala šanci Real Madridu. To je v pdostatě nemožné.
     
    79
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Arda Turan.

    Martin Doležal

    Branky: 22. L. Suárez (Alba), 38. L. Suárez (Dani Alves), 86. L. Suárez (Neymar)

    Karty:   55. Doucouré (GRN), 62. R. Pérez (GRN), 65. F. Rico (GRN), 75. J. Fernández (GRN), 77. R. Costa (GRN) – 19. Busquets (BAR), 75. Piqué (BAR)


    Granada CF: Andrés Fernández – Miguel Lopes, Babin, R. Costa (81. M. Dória), Lombán – Doucouré, R. Pérez – Rochina (46. Cuenca), F. Rico (C), Peñaranda – El Arabi (78. Barral).
    Náhradníci: J. Fernández – Krhin, J. Márquez, M. Dória, Cuenca, Barral, Biraghi.

    FC Barcelona: ter Stegen – Dani Alves, Piqué, Mascherano (76. Mathieu), Alba – Rakitić (79. Arda Turan), Busquets (87. Roberto), Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: Masip – Munir, Rafinha, Roberto, Mathieu, Aleix Vidal, Arda Turan.
    thejrc.org