Podbrezová – Skalica 0:1 (kon.) | Doubravka – Plzeň 0:9 (kon.) | Bohemians 1905 – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
Slavia – Salzburg 1:2 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
0:1 (0:1)
MFK Skalica
sk Úterý 21.06.2016, 13:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Prvý prípravný zápas oboch tímov je za nami a videli sme v ňom len jeden gól, ktorý strelil v 25. minúte Hlavatovič. Skalica teda začala prípravu úspešne, zatiaľ čo Podbrezová bude mať najbližšiu šancu vyhrať už v sobotu. (14:41:03)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Pančík ešte dotiahol loptu na šestnástku, kde ju nedokázal prestrčiť za obranu, ale Petrík aj tak zakončil, no len do hráča súpera.
     
    88
    Po centri do šestnástky Podbrezovej sa k zakončeniu jediný hráč Skalice k zakončeniu nedostal a loptu zobral Kuciak. Snaha domácich prejsť dopredu však tiež k ničomu neviedla, pretože Migaľovi preskočila lopta nohu.
     
    87
    Peševski poslal kolmicu vedľa šestnástky súpera pre Turňu, ktorý poslal prudký center pre dvojicu domácich hráčov v šestnástke, no ani jeden nedokázal zakončiť.
     
    87
    Aj napriek tomu sa ešte Krivák dostal k zakončeniu spoza šestnástky, lenže bránu oblúkom minul.
     
    85
    Turňa s Peševskim zakombinovali na krídle a získali po faule priamy kop, ktorý je ale odvrátený.
     
    83
    Dlhý center našiel hlavu Majerníka, ktorý ešte vracal do šestnástky, lenže našiel iba Kuciaka.
     
    82
    Podbrezová získala loptu pred šestnástkou súpera, ale center Jakubu našiel iba Majerníka, takže Skalica založila kontru a Turňa fauloval vedľa vlastnej šestnásty. Uvidíme center pred Kuciaka.
     
    80
    Po neúspešnom rohovom kope hostí sa po krídle vydal dopredu Jakuba a jeho prihrávka za obranu takmer poslal do nájazdu Pančíka, lenže lopta nakoniec neprešla.
     
    78
    Na druhej strane sa takmer do veľkej šance tlačil Šebesta, ale v poslednej chvíli pri strele ho odtlačil Krivák a dovolil mu zakončiť len vedľa brány Kuciaka.
     
    77
    Domáci futbalisti dostali loptu do šestnástky súpera a po zrazenej strele chcú penaltu pre svoj tím po ruke jedného zo Skaličanov, ale tá sa nepíska.
     
    75
    Center Turňu zľava skončil iba v rukaviciach brankára Bartala, pretože išiel veľmi ďaleko od dvoch hráčov Podbrezovej v šestnástke.
     
    74
    Duda sa snažil poslať prihrávku vzduchom do šestnástky na Petríka, ale ukopol sa preto takmer našiel Peševskeho, ktorý stál v ofsajde.
     
    72
    A v hre je aj Adam Lipčák, ktorý odohral celý prvý polčas a potom zišiel z ihriska. Druhýkrát v zápase sa teda vracia na ihrisko, keď strieda Podia.
     
    71
    Do hry sa pozrú aj dvaja poslední náhradníci Podbrezovej. Adam Petrík s Marekom Jakubom striedajú Endyho Bernandinu a Pavla Šafranka.
     
    70
    Duda veľmi dobre vystihol prihrávku brankára Bartala, avšak keď sa dostal na šestnástku, hodil si ju ďaleko od nohy a preto nedokázal zakončiť.
     
    68
    Rohové kopy Podbrezovej nie sú zlé, no vždy tomu niečo málo chýba. Aj teraz to tak bolo. Peševski následne fauloval.
     
    68
    Juraj Pančík poslal z hranice šestnástky veľmi dobrý center do malého vápna, kde číhala dvojica domácich, ale aj obranca Hlavatovič, ktorý hlavou odvrátil na roh.

    Matej Kubove

    Branky: 25. Hlavatovič


    FK Železiarne Podbrezová: Lukáč – Magda, Kupčík (C), Kostelný, Djordevič – Lipčák, Podio – Viazanko, Rendla, Šafranko – Bernadina
    Náhradníci: Kuciak – Krivák, Migaľa, Duda, Turňa, Peševski, Pančík, Petrík, Jakuba

    MFK Skalica: Breda – Hlavatovič, Majerník, Mizerák, Neoveský, Lipták, Svrček, Vaško (C), Ulrich, Šebesta, Vrablec
    Náhradníci: Bartal – Pagáč, Tomáš, Vrábel, Mareš
    bahis siteleri