Podbrezová – Skalica 0:1 (kon.) | Doubravka – Plzeň 0:9 (kon.) | Bohemians 1905 – Slovan Bratislava 2:1 (kon.)
Slavia – Salzburg 1:2 (kon.)
konec
SK Senco Doubravka
0:9 (0:5)
FC Viktoria Plzeň
Úterý 21.06.2016, 17:00 • Senco Doubravka • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    87
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň je jediný gól od jubilejní desáté branky v dnešním střetnutí. Přímý kop byl dobře mířený na zadní tyč a JIŘÍ PIROCH konečně poznal pocit vsítěné branky. Plzeň tak vede 9:0.
     
    81
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rychlý záložník Viktorie MILAN PETRŽELA se dokázal zorientovat ve vápně Plzně, kde jej domácí obrana nehlídala a plzeňská jedenáctka přelstila brankáře Bouzka přízemní střelou k levé tyči.
     
    74
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria nyní zabrala a zvýšila tempo své akce, která měla gólové vyústění. Před brankou zůstal volný MARTIN CHRIEN a z takové pozice, na hranici penalty, se hráč Viktorie prosadil k levé tyči branky Bouzka.
     
    68
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňská sestava se přece jen dokázala prosadit a po výborném centru jednoho z hostů se z hranice malého vápna levačkou a střelou k pravé tyči branky Bouzka nemýlil mladík DAVID ŠTÍPEK.
     
    35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pátá branka hostů přichází krátce po začátku pětatřicáté minuty zápasu. Plzeň dnes dominuje a JAN KOPIC poté, co si vyměnil fotbalový pozdrav s Krmenčíkem, v momentě, kdy byl sám před Turkem, poslal míč za jeho záda a Viktoria tak nadále stvrzuje svoji dominanci.
     
    32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Převaha Viktorie je ještě zvýrazněna čtvrtým balonem v síti Turka, který se nedokázal dostat k míči po střele MICHALA KRMENČÍKA do horních pater svatyně Doubravky. Výborná práce plzeňského forvarda, jenž si gól zasloužil.
     
    31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Závěrečnou fázi prvního poločasu nezačínají vůbec dobře hráči Senca. Po rohovém kopu z levé strany, jenž byl zahraný Kovaříkem, zůstal na penaltě JAN BARÁNEK a střelou mimo dosah Turka zvyšuje na rozdíl tří branek.
     
    15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria zvyšuje své vedení. Tomáš Kučera našel ve šestnáctce nehlídaného JANA SUCHANA, který zamířil přesně z hranice pokutového kopu.
     
    9
    Plzeň právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ HOŘAVA neměl s pokutovým kopem sebemenší problémy a poslal míč na druhou stranu než šel Turek. Ani ne deset minut vydržel divizní celek z Doubravky bez obdržené branky.

    Vít Muzikář

    Branky: 9. Hořava, 15. Suchan, 31. Baránek, 32. Krmenčík, 35. Kopic, 68. Štípek, 74. Chrien, 81. Petržela, 87. Piroch


    SK Senco Doubravka: Bouzek, Schimmer, Turek – Knakal, Krejčí, Morávek, Brabec, Novák, Sýs, Navrátil, Vyleta, Vlk, Kolář, Trojanec, Kustner
    FC Viktoria Plzeň: Sestava pro první poločas: Šiman – Rajtoral, Baránek, Hejda, Matějů – Kopic, Suchan, Hořava, Kučera, Kovařík – Krmenčík
    Sestava pro druhý poločas: Sváček – Řezník, Čihák, Piroch, Vukajlovič – Petržela, Chrien, Vůch, Vaněk, Štípek – Holenda
    thejrc.org