Rokycany – Plzeň 0:7 (kon.) | Žilina – Trenčín 2:4 (kon.) | Neugersdorf – Liberec 2:0 (kon.)
Dukla Praha – Pardubice 3:0 (kon.) | Ústí n. L. – Liberec jun. 7:2 (kon.) | Skalica – Ostrava 1:3 (kon.)
Jihlava – Táborsko 3:0 (kon.) | Jablonec – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Slovácko – Senica 1:1 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:3 (kon.) | Liberec – Budissa Budyšín 5:0 (kon.) | Vlašim – ČAFH 1:0 (kon.)
Zlín – Dunajská Streda 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlín 0:0 (zruš.) | Honvéd – Podbrezová 0:1 (kon.)
Karviná – Zabrze 1:1 (kon.) | Blansko – Brno 0:3 (kon.) | Slavia – KF Teuta 0:0 (zruš.)
konec
FC Rokycany
0:7 (0:3)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 25.06.2016, 10:30Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    84
    A máme tady prvního dvougólového střelce dnešního mače a je jím JAN HOLENDA, který si v blízkosti vápna soupeře přehodil míč z pravačky na levačku a vymetl levý roh branky Rokycan. Jan Kalaš neměl sebemenší šanci a tato střela dostala přívlastek nechytatelná.
     
    78
    Tahle střela stála za to! Rozhodně krásný fotbalový moment, kdy JAN HOLENDA prostřelil brankáře Kalaše hezkou střelou z pětadvaceti metrů. Gólman Rokycan neměl šanci a snajpr domácích tak může zapsat svůj první gól v dnešním zápase, který opět potvrzuje šíři kádru mistra posledních dvou ligových sezon.
     
    73
    Tato střela se určitě dala chytat a Kalaš to určitě ví. JAN KOPIC se dokázal gólově zapsat do historie dnešního mače střelou levačkou k levé tyči branky soupeře a Plzeň tak přidává svůj jubilejní pátý gól v tomto střetnutí.
     
    56
    Obrovská hrubka v rozehrávce v podání Pavla Grambala, která vyústil ve snadné zakončení MICHALA KRMENČÍKA, který v souboji proti Kalašovi neměl problém poslat míč mimo dosah brankáře Rokycan, a sice přizemní střelou k levé tyči. Viktoria tak vede již 4:0.
     
    17
    Další rána do vazů Rokycan. Standardní situace zatím vycházejí celku trenéra Pivarníka. Nejprve zachránilo Vilda břevno, ale s následnou dorážkou už neměl problémy JAN BARÁNEK. Stoper favorita zápasu tak zvyšuje na 3:0.
     
    13
    Rokycany si nyní nedaly pozor na protiútok soupeře. První varování ještě outsider zápasu přestál. To druhé už ne. EGON VŮCH zůstal osamocený za obranou Rokycan a z této pozice se prostě ligový hráč nemůže netrefit do sítě.
     
    6
    Takhle vypadá sebevědomí ligového hráče, který toho má už poměrně dost za sebou v dresu Viktorie a v bojích o titul. ONDŘEJ VANĚK mohl přihrávat, ale poté, co převzal míč na polovině hřiště to vzal na sebe a ranou do horních pater branky Rokycan nedal šanci Vildovi.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Vaněk, 13. Vůch, 17. Baránek, 56. Krmenčík, 73. Kopic, 78. Holenda, 84. Holenda


    FC Rokycany: Vild – Procházka, Špic, Grambal, Spěváček – Černý "K", Hereit, Aubrecht Pavel, Aubrecht Lukáš -Jindřich, Král
    Náhradníci: Šafár, Škarda, Skopový, Kopečný, Vaščák, Cibula, Veselý, Kalaš

    FC Viktoria Plzeň: Sestava pro první poločas: Bolek – Rajtoral, Baránek, Hejda, Matějů – Petržela, Vaněk, Hořava, Kučera, Vůch – Bakoš Sestava pro druhý poločas: Šiman – Řezník, Piroch, Čihák, Vukajlovič – Kopic, Chrien, Suchan, Kovařík – Krmenčík, Holenda
    thejrc.org