Hr. Králové – Liberec 4:3 (kon.) | Liberec – Podbrezová 2:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Dukla Praha – Varnsdorf 7:0 (kon.) | Opava – ČAFH 2:2 (kon.) | Plzeň – Vlašim 5:3 (kon.)
Jihlava – Pardubice 1:1 (kon.) | Příbram – Ústí n. L. 3:4 (kon.) | Znojmo – Slovácko 1:4 (kon.)
Zlaté Moravce – Pohronie 3:2 (kon.) | Ružomberok – Ostrava 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Trenčín 2:1 (kon.)
Ried – Žilina 2:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
5:3 (1:2)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Středa 29.06.2016, 16:30 • Luční, Plzeň • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Michael Krmenčík se dostal do brejku, obránci ho vůbec nestíhali. Zřejmě se snažil o střelu, která byla sražená, ale to ho nakonec vůbec mrzet nemuselo. K míči se totiž dostal volný JAN SUCHAN, který dopravil balon do odkryté branky Vlašimi!
     
    87
    Michael Krmenčík vstřelil svoji třetí branku, nicméně nebyla regulérní. Po rohu Rajtorala totiž pálil Čihák a během toho stál útočník Plzně v ofsajdu. Radost diváků tak byla zbytečná.
     
    79
    Vlašim popáté střídá. Pro dnešek má dohráno Jakub Nečas, střelec prozatím poslední hostující branky. Nahradí ho Jan Jícha.
     
    74
    Do hry se vrací vlašimský Bernardo Frizoni, ze hřiště odchází Ladislav Janda.
     
    73
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ukázkově zahraná situace! Jan Kovařík rozehrál nakrátko a narazil si s Rajtoralem. Posléze poslal do pokutového území nadýchaný centr přímo k MICHAELU KRMENČÍKOVI, který rybičkou dopravil balon do Nguyenovy branky!
     
    69
    Do hry se nyní vrací i Aleš Matějů, který na trávníku nahradí Jana Kopice.
     
    66
    Plzeňští střídají. Marek Chrien se po několika minutách odpočinku vrací na hřiště, nahradí Jakuba Hromadu.
     
    66
    Plzni se v obraně vůbec nedaří! Další dobrou šanci měl Filip Hašek po pasu od Rudolfa Reitera, střelu ale poslal mimo tři tyče!
     
    64
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Gólová přestřelka na stadionu v Luční pokračuje! Filip Hašek dobrou přihrávkou vybídl v pokutovém území ke střele JAKUBA NEČASE, který bezmocného Petra Bolka překonal a upravil na 3:3. Obrana viktoriánů nyní hodně zaspala.
     
    57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vůbec se jí to ale nepodařilo a svěřenci trenéra Romana Pivarníka přišli s nejlepším možným trestem! Za obranou se ocitl JAN KOVAŘÍK, který přízemní střelou dokázal překonat Filipa Nguyena a poslat tak Plzeň do vedení 3:2.
     
    54
    Vlašim potřetí v utkání střídá. Do hry přichází Filip Hašek, pro dnešek má dohráno dvougólový střelec Pavel Vyhnal.
     
    50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme znovu vyrovnáno! Viktoriáni nyní sehráli dobrou akci, Jan Kovařík z levé strany poslal balon před bránu, kde ho MICHAEL KRMENČÍK ve skluzu dopravil za záda bezmocného Filipa Nguyena. Stav zápasu je 2:2 a hlouček fandících příznivců za brankou Vlašimi již pěje oslavné chorály.
     
    48
    Michael Krmenčík dobře postupoval po levé straně a předložil nadějný pas na Jana Suchana, který v dobré šanci ale minul Nguyenovu bránu!
     
    46
    Plzeňští provádí několik střídání. Na trávník přichází Adam Čihák, František Rajtoral, Jiří Piroch, Nikola Vukajlovič, Tomáš Kučera, Jan Suchan, Jan Kovařík a Michael Krmenčík. Pokračovat již nebudou Radim Řezník, Jan Baránek, Lukáš Hejda, Aleš Matějů, Marek Chrien, Marek Bakoš, Egon Vůch a Jan Holenda.

    Ani na straně Vlašimi nezůstala stejná jedenáctka. Na trávníku se nyní bude prohánět místo Petera Kavky Karel Hejný a Bernarda Frizoniho nahradí Rudolf Reiter.
     
    45+1
    Jan Holenda byl blízko své druhé brance a vyrovnání na 2:2! Jeho lobované zakončení zpoza hranice vápna ale zamířilo těsně nad břevno.
     
    43
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Hostující tým se dostává do vedení, což viktorány rozhodně šokovalo! V pokutovém území se dokázal prosadit nedůrazně pohlídaný PAVEL VYHNAL, který dává na 2:1 pro Vlašim. Svůj svátek opravdu oslavuje ve velkém stylu.
     
    34
    Vlašimští se dostali k balonu a byla z toho poměrně nebezpečná akce! Míč lítal do pokutového území, ani jeden z fotbalistů hostujícího týmu ale nezakončil dle svých představ. Petr Bolek byl tedy bez práce, tyto zmatky by se ovšem obráncům Viktorie mohly příště vymstít!
     
    31
    Tak tohle byla dobrá šance! Aleš Matějů poslal zleva centr do pokutového území, kde se po odrazu míče dostal ke střele Marek Chrien. Jeho ránu ale dokázal Filip Nguyen vyrazit a obránci poté dostali míč na rohový kop.
     
    6
    Vlašim právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Jakub Nečas unikl plzeňským zadákům podél pravé lajny a posunul balon na PAVLA VYHNALA, jehož první pokus sice Bolek skvěle vyrazil, na dorážku byl ovšem krátký. Vlašim upravuje na 1:1 a začínáme znovu od začátku, ačkoliv jsme se ještě nepřehoupli ani přes prvních deset minut. Pavel Vyhnal si ke svému svátku nadělil pěkný dárek.
     
    4
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A rovnou je z toho gól! Egon Vůch to udělal velice dobře, když si poradil s několika protihráči a krásným centrem za obranu vyslal JANA HOLENDU do brejku. Ten si zpracoval balon a po zemi obstřelil gólmana Filipa Nguyena. Plzeň vede 1:0!

    Michal Belšán

    Branky: 4. Holenda, 50. Krmenčík, 57. Kovařík, 73. Krmenčík, 90. Suchan – 6. Vyhnal, 43. Vyhnal, 64. Nečas


    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník (46. Rajtoral), Baránek (46. Čihák), Hejda (46. Piroch), Matějů (46. Vukajlovič) – Chrien (46. Kučera), Hromada (C) (66. Chrien) – Kopic (69. Matějů), Bakoš (46. Suchan), Vůch (46. Kovařík) – Holenda (46. Krmenčík).
    Náhradníci: Sváček – Rajtoral, Čihák, Piroch, Vukajlovič, Kučera, Suchan, Kovařík, Krmenčík.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Nguyen – Breda, Kavka (46. Hejný), Štochl (C), Vondra – Janda (74. Frizoni), Tarczal, M. Hašek, Frizoni (46. Reiter) – Nečas (79. Jícha), Vyhnal (54. F. Hašek).
    Náhradníci: Bačkovský – Vrána, Hell, Reiter, Jícha, F. Hašek, Dydowicz, Pereira, Hejný.
    thejrc.org