Hr. Králové – Liberec 4:3 (kon.) | Liberec – Podbrezová 2:2 (kon.) | Sparta – Č. Budějovice 2:1 (kon.)
Dukla Praha – Varnsdorf 7:0 (kon.) | Opava – ČAFH 2:2 (kon.) | Plzeň – Vlašim 5:3 (kon.)
Jihlava – Pardubice 1:1 (kon.) | Příbram – Ústí n. L. 3:4 (kon.) | Znojmo – Slovácko 1:4 (kon.)
Zlaté Moravce – Pohronie 3:2 (kon.) | Ružomberok – Ostrava 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Trenčín 2:1 (kon.)
Ried – Žilina 2:1 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
5:3 (1:2)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Středa 29.06.2016, 16:30 • Luční, Plzeň • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z Plzně to pro dnešek bude vše, děkuji Vám za pozornost a někdy příště na počtenou! (18:11:58)
     
    Dnešní gólová přestřelka na stadionu v Luční je u konce, viktoriáni vyhráli i čtvrté přátelské utkání před novou sezonou.

    Do vedení se dostali ve čtvrté minutě, když se prosadil útočník Jan Holenda. O chvíli později ale vyrovnal Pavel Vyhnal, který svůj dnešní svátek oslavil ve velkém stylu, jelikož před koncem prvního poločasu skóroval ještě jednou.

    Plzeňským se podařilo vyrovnat v 50. minutě po brance Michaela Krmenčíka. Po sedmi minutách poslal červenomodré do vedení Jan Kovařík, o pár minut později ale na 3:3 vyrovnal Jakub Nečas. Vítězná branka nakonec padla v 73. minutě, když po parádně zahraném rohovém kopu našel Kovařík Michaela Krmenčíka, jenž rybičkou dopravil balon do sítě. Definitivní tečku za zápasem udělal v poslední minutě gólem na 5:3 Jan Suchan.

    Viktoriáni tak dobře hrající druholigovou Vlašim porazili 5:3.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto! Michael Krmenčík se dostal do brejku, obránci ho vůbec nestíhali. Zřejmě se snažil o střelu, která byla sražená, ale to ho nakonec vůbec mrzet nemuselo. K míči se totiž dostal volný JAN SUCHAN, který dopravil balon do odkryté branky Vlašimi!
     
    89
    Rudolf Reiter se snažil aktivně napadat Matějů s Bolkem, ti si ale počínali opravdu zkušeně a soupeři vůbec nic nedovolili.
     
    88
    Jan Kovařík ale svoji třetí asistenci či druhou branku nepřidá, trefil pouze několikačlennou zeď. Dobrá práce vlašimské defenzivy.
     
    88
    Rajtoral se srazil s Janem Vondrou, což bylo vyhodnoceno jako nedovolený zákrok hráče druholigového týmu. Plzeň tak bude zahrávat výrazně „zkrácený rohový kop“.
     
    87
    Michael Krmenčík vstřelil svoji třetí branku, nicméně nebyla regulérní. Po rohu Rajtorala totiž pálil Čihák a během toho stál útočník Plzně v ofsajdu. Radost diváků tak byla zbytečná.
     
    86
    Frizoni se nyní prezentoval pěknou patičkou. Zblokoval rozehrávku Viktorie a pěkným pasem posílal míč k Filipu Haškovi, který už byl ale uhlídaný.
     
    85
    Filip Hašek se přes Adama Čiháka dostal za plzeňskou obranu, mladého stopera Viktorie ale zachránil brankář Bolek, který zakopl míč do autu.
     
    84
    Utkání nyní poměrně postrádá aktivitu. Ani jednomu z týmů se nedaří dostat míč do pokutového území, obrany pracují pozorně.
     
    83
    Autové vhazování Jana Vondry na Bernarda Frizoniho nebylo úplně ideální. Vlašim místo útočné akce přišla o balon a přenechala ho soupeři.
     
    82
    Michael Krmenčík se chtěl mermomocí protlačit za stopery Vlašimi. Pomohl si ale faulem, Štochla stáhl k zemi nedovoleně.
     
    82
    Před rychlíkem Filipem Haškem dokázal Jiří Piroch poslat balon k Bolkovi, který ho následně odkopl daleko od vápna.
     
    81
    Filipu Haškovi byl nyní odmáván ofsajd, Vlašim tedy do útočné akce zamířit nemohla. Znovu bude vykopávat Bolek, který hecuje své spoluhráče k aktivnější hře.
     
    80
    Jícha se poprvé zapojil do útočné akce, ta ovšem úspěch neoslavila. Odkop od své branky nám nyní předvede Petr Bolek.
     
    79
    Vlašim popáté střídá. Pro dnešek má dohráno Jakub Nečas, střelec prozatím poslední hostující branky. Nahradí ho Jan Jícha.
     
    78
    Po centru Aleše Matějů se k hlavičce dostal Jan Suchan, jenomže branku Filipa Nguyena přehlavičkoval a tím pádem neohrozil dle představ!
     
    78
    Adam Čihák dobrou přihrávkou vyslal podél levé lajny Nikolu Vukajloviče, který už ale nedokázal poslat dobrou přihrávku do vápna. Pro obránce to bylo jednoduché sousto.

    Michal Belšán

    Branky: 4. Holenda, 50. Krmenčík, 57. Kovařík, 73. Krmenčík, 90. Suchan – 6. Vyhnal, 43. Vyhnal, 64. Nečas


    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník (46. Rajtoral), Baránek (46. Čihák), Hejda (46. Piroch), Matějů (46. Vukajlovič) – Chrien (46. Kučera), Hromada (C) (66. Chrien) – Kopic (69. Matějů), Bakoš (46. Suchan), Vůch (46. Kovařík) – Holenda (46. Krmenčík).
    Náhradníci: Sváček – Rajtoral, Čihák, Piroch, Vukajlovič, Kučera, Suchan, Kovařík, Krmenčík.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Nguyen – Breda, Kavka (46. Hejný), Štochl (C), Vondra – Janda (74. Frizoni), Tarczal, M. Hašek, Frizoni (46. Reiter) – Nečas (79. Jícha), Vyhnal (54. F. Hašek).
    Náhradníci: Bačkovský – Vrána, Hell, Reiter, Jícha, F. Hašek, Dydowicz, Pereira, Hejný.
    bahis siteleri