Infonet Tallinn – Hearts 2:4 (kon.)
konec
FC Infonet Tallinn
2:4 (0:3)
Heart of Midlothian FC
Středa 06.07.2016, 17:45 • A. Le Coq Arena, Tallinn (kapacita: 9 692) • Evropská liga (předkola) • 1. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u fotbalu zase někdy příště na počtenou! (19:51:41)
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:11.
     
    Je konec! Skotský celek Heart of Midlothian dnes navázal na týden starou domácí výhru a v hlavním městě Estonska tamní Infonet přemohli poměrem 4:2! Sledovali jsme poměrně zajímavé utkání, na počet vstřelených branek si rozhodně stěžovat nemůžeme. Hosté o svém postupu do druhého předkola rozhodli už v prvním poločase, parádně jim vyšla úvodní desetiminutovka, postupně se prosadili Paterson a Rossi. Těsně před odchodem do kabin se ještě prosadil Öztürk, o postupujícím tak již nemohlo být pochyb. V druhé půli se domácí alespoň lehce zvedli, zlepšili svůj herní projev, jejich ztráta z úvodních pětačtyřiceti minut však byla už příliš velká. Heart v dalším kole čeká poměrně přijatelný soupeř, celek z hlavního skotského města změří své síly s maltskou Birkirkarou.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Po Mašitševově centru se ve skrumáži na hranici šestnáctky nejlépe zorientoval Appiah, který sklepl balon pro z druhé vlny si sbíhajícího Dõmova, jeho ránu ale zablokoval Rossi.
     
    90+3
    Závěr zápasu se nezadržitelné blíží, po Rherrasově budou domácí zahrávat ještě jeden rohový kop. Povede se jim snížit na rozdíl jediného gólu?
     
    90+2
    Na Smithovo dlouhé autové vhazování si na hranici malého vápna naskočil před několika minutami příchozí Juanma, jeho hlavička však nebyla dostatečně důrazná, Igonen se zákrokem příliš starostí neměl.
     
    90+1
    Draman si nyní nepočínal dvakrát šikovně a ve středovém kruhu neopatrně zajel do nic netušícího Nicholsona – jasná žlutá karta, tady není o čem debatovat.
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se bude nastavovat hned pět minut! Vzhledem k několika drobným pauzám způsobeným zdravotními komplikacemi hráčů je to pochopitelné.
     
    89
    Střídání v týmu Heart of Midlothian FC: ze hřiště odchází Djoum, přichází Juanma.
     
    88
    Další zdravotní komplikace jednoho z aktéru tohoto klání. Zřejmě křeče trápí Arnauda Djouma, který směrem ke střídačce dává jasný signál – dál už to nepůjde.
     
    87
    Ofosu Appiah se dnes už poněkolikáté vydal na ofenzivní výlet, na jehož konci se však ocitl hned proti trojici protihráčů. Bojoval srdnatě a statečně, nakonec ale o balon přišel, navíc si ještě pomohl faulem.
     
    86
    Nicholson v souboji rameno na rameno předčil nic netušícího Dmitrijeva, jeho následný pas na rozběhnutého Rherras se však ukázal být velice nezdařilým. S okamžitou odpovědí hodlal přispěchat aktivní Mašitšev, proti přesile toho ale příliš nevymyslel.
     
    85
    Djoum předvedl parádní stahovačku, díky níž vyřadil ze hry hned dvojici protivníků. Poté však přihrál Rossimu na paty a střelec dvou dnešních branek měl co dělat, aby balon uhájil před dotírajícím Dramanem.
     
    84
    Ano, je tomu skutečně tak. Appiah je po zhruba dvouminutovém ošetření vpuštěn zpět na hrací plochu, a Infonet, který už všechna svá střídání vypotřeboval, tak nebude muset dohrávat v deseti.
     
    82
    Hodně otřesený je i brankář Hamilton, který si z tohoto souboje odnesl i tržnou ránu na hlavě. Nakonec to ale vypadá, že oba postižení budou schopni pokračovat.
     
    81
    Tak ne, z opakovaného záběru bylo vidět, že se do celé situace ještě nešťastně přimotal obránce Appiah, který je nyní na nosítkách odnesen za postranní čáru.
     
    79
    V následné skrumáži v malém vápně se zřejmě nepříjemně srazili brankář Hamilton a právě Harin. Na trávník jsou tak opět přivoláni zdravotníci, tentokráte to ale vypadá o poznání vážněji...

    Vojtěch Tůma

    Branky: 51. Harin, 63. Voskobojnikov – 2. Paterson, 9. Rossi, 45+1. Öztürk, 52. Rossi

    Karty:   21. Appiah (INF), 90+1. Draman (INF) – 21. Kitchen (HEA)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 16:11.
    FC Infonet Tallinn: Igonen – Appiah, Kalimullin (C), Avilov (46. Dõmov) – Volodin (75. Kulinitš), Dmitrijev, Mošnikov (46. Draman), Kruglov – Mašitšev, Voskobojnikov, Harin
    Náhradníci: Lavrentjev – Draman, Kulinitš, Vnukov, Golovljov, Dõmov, Rättel

    Heart of Midlothian FC: Hamilton – Smith, Paterson, Oztürk (C), Rossi, Rherras – Djoum (89. Juanma), Kitchen, Walker (70. Nicholson), Buaben (74. Souttar) – Sammon
    Náhradníci: Gallacher – Juanma, Nicholson, Souttar, Gomis, Todorov, Zanatta

    Rozhodčí: Petr Ardeleanu – Tomáš Mokrusch, Petr Blažej (všichni Česká republika)
    30.06.2016
    Hearts - Infonet Tallinn 2:1

    Branky: 28. Buaben (pen.), 36. Kalimullin (vla.) – 21. Harin

    Karty:   75. Paterson (HEA), 76. Sammon (HEA), 78. Voskobojnikov (HEA) – 30. Mošnikov (INF), 41. Kruglov (INF), 45. Avilov (INF), 60. Appiah (INF), 90+1. Volodin (INF)

    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 7:2. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 16:23.
    bahis siteleri