Dukla Praha – Vlašim 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Sokolov 1:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n. L. 4:4 (kon.)
Vlašim – Liberec jun. 4:0 (kon.) | Zabrze – Třinec 2:0 (kon.) | Pardubice – Poprad 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Žižkov 1:1 (kon.) | Zlín – Radomiak 4:1 (kon.) | Piast Gliwice – Olomouc 2:1 (kon.)
Ostrava – AEK Atény 0:1 (kon.) | Znojmo – Skalica 2:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:4 (1:3)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Středa 06.07.2016, 15:00 • Luční, Plzeň • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Z Luční se s Vámi loučí Michal Belšán, děkuji za pozornost a přeji příjemně strávený zbytek svátečního dne! Na počtenou. (16:34:11)
     
    Zápas na plzeňském tréninkovém stadionu v Luční ulici je u konce. Dnešní přestřelka skončila divokou remízou 4:4!

    Do vedení šli jako první domácí, když v osmé minutě skóroval Marek Bakoš. Ústí však dokázalo třemi góly v závěrečné jedenáctiminutovce otočit skóre ve svůj prospěch. Nejprve se trefil Michal Zeman, o čtyři minuty později skóroval Lukáš Pouček a na konci prvního dějství Jiří Miskovič.

    Do druhého poločasu vstoupili domácí s obměněnou sestavou, góly začaly padat ale až poté, co ji obměnili i hosté. V 73. minutě snížil Michael Krmenčík, o čtyři minuty později dorazil svoji neproměněnou penaltu do branky Tomáš Hořava a bylo to 3:3. V 81. minutě však po standardní situaci skóroval hlavou Jan Peterka a hosté znovu vedli. O pět minut později však dokázal podruhé v zápase skórovat Michael Krmenčík, jenž tak upravil na konečných 4:4.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Po centru Myslivečka Ústí docílilo páté branky, která ovšem byla z ofsajdu, tudíž platit nemohla! Dnešní zápas tak skončí remízou.
     
    90
    Před Danielem Procházkou se domácí provinili hrou rukou, Ústí tedy bude zahrávat standardku. A ty se jim dnes skvěle daří.
     
    90
    Ta však končí útočným faulem, provinil se František Rajtoral. Nic z toho tedy nebylo.
     
    89
    Jiří Heřman vyrazil napadat brankáře Bolka, jenž si se situací ale poradil dobře. Odkopl míč k Matějů, který se snaží založit akci.
     
    88
    Hosté nyní mají balon ve své moci a snaží se v poklidu kombinovat. Plzeňští je ale aktivně napadají a nechtějí jim toho moc dovolit.
     
    87
    Aleš Matějů mohl dokonat parádní obrat Plzeňských! Zjevil se totiž ve velice nadějné situaci, střelou z bezprostřední blízkosti ale napálil jen pozorného brankáře Zdeňka Zachardu.
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A znovu máme vyrovnáno, je to 4:4! Jan Kovařík se dostal za obranu a pěkným pasem v pokutovém území nechal skórovat MICHAELA KRMENČÍKA, který přidává svoji druhou branku v dnešním utkání. Výborná forma tohoto talentovaného útočníka.
     
    84
    Petržela dobře odcentroval z pravé strany před branku na Jana Kovaříka, který v běhu ale nezakončil dle ideálních představ. Zacharda tedy nemusel zasahovat složitě.
     
    83
    Jan Kovařík ji rozehrál přihrávkou k Františku Rajtoralovi, který vystřelil opravdu pěkně! Naneštěstí pro Plzeň zapadl míč těsně nad břevno branky Zdeňka Zachardy, vyrovnáno tedy nemáme.
     
    82
    Jan Baránek se hodně rozčílil na protihráče po tvrdém zákroku. Sudí situaci uklidnil a nařizuje standardku pro domácí tým.
     
    81
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté zahrávají standardní situace výborně! Na parádní centr v podání Františka Myslivečka si v pokutovém území naskočil JAN PETERKA, který hlavičkou překonal Petra Bolka a poslal Ústí nad Labem do vedení 4:3.
     
    81
    Kozma byl na levé straně faulován Františkem Rajtoralem, Ústečtí si tedy mohou odpočinout od bránění.
     
    81
    Jan Kovařík rozehrál nakrátko s Milanem Petrželou, ale pro míč si vyskočil jen gólman Zacharda.
     
    80
    Kovaříkův nadějný centr odkopl Adnan Zukič na rohový kop pro červenomodré, kteří se nadechují k obratu.
     
    79
    Lukáš Hejda byl kousek za polovinou hřiště faulován, posléze se tak stalo i Aleši Matějů. Domácí se dopředu posouvají formou standardních situací.
     
    78
    Domácí jsou od snížení na rozdíl jediné branky jako vyměnění, jejich výkon čiší sebevědomím. Plzeňští jsou jasně aktivnějším týmem a chtějí skóre otočit.
     
    77
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pokutový kop v podání TOMÁŠE HOŘAVY dokázal Zdeněk Zacharda vyrazit, na jeho dorážku byl ale krátký a máme vyrovnáno – 3:3!
     
    77
    Penaltu Tomáše Hořavy brankář Zdeněk Zacharda vyrazil pouze před sebe, což znamenalo jednoduchou dorážku pro plzeňského středopolaře.
     
    76
    Krmenčík je již zřejmě v pořádku.
     
    76
    Na exekuci si ještě chvilku počkáme, Krmenčík má po faulu nějaké bolesti a na trávník spěchá lékařská pomoc.
     
    75
    Penalta pro Plzeň! Michael Krmenčík se dostal do úniku a ve vápně byl faulován, domácí tak mají obrovskou šanci na vyrovnání.
     
    74
    Petr Výborný se dostal do pokutového území, jenomže v něm už byli bránící hráči v přesile. Akce Ústí nad Labem tedy úspěch neslavila.
     
    73
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po této situaci pochopitelně následoval rohový kop, z něhož Viktoria dokázala snížit na rozdíl jediné branky! Výbornou formu dalším gólem potvrzuje MICHAEL KRMENČÍK, jehož hlavička z úhlu zapadla za brankáře Zdeňka Zachardu.
     
    73
    Jakub Hromada již překonal ústeckého brankáře, na poslední chvíli ale odkopnul míč do bezpečí Jakub Pícha!
     
    72
    Daniel Kozma byl po dlouhém centru Píchy nachytán v ofsajdu, svůj únik tedy nemohl zakončit regulérně.
     
    72
    Jan Suchan se snažil prodrat k míči, skvěle ho ale dokázal obrat Adnan Zukič. Navíc to bylo čistým způsobem.
     
    71
    Nyní se Krmenčík ocitl v roli nahrávače. Po pasu od Petržely vyrazil do akce, z níž se snažil přihrát zpět svému spoluhráči do vápna. Zůstalo to ale jen u snahy, obránci Ústí odvedli skvělou práci.
     
    70
    Mohlo být sníženo! František Rajtoral z pravé strany poslal balon do pokutového území na Michaela Krmenčíka, který střelou z bezprostřední blízkosti přestřelil Zachardovu bránu!
     
    69
    Centr mířil na pravou stranu k Janu Kovaříkovi, bez problémů ho ale nejprve odhlavičkoval Jakub Pícha přímo k brankáři svého celku. Výkon Plzně dnes není skutečně z kategorie povedených.
     
    69
    Jan Kovařík dobře hledal Lukáše Hejdu, který se ale neprobojoval do pozice, kterou potřeboval.
     
    68
    Domácí vybojovali přímý kop z pravé strany. Z toho se ale dá spíše očekávat centr než střela.
     
    67
    Po výkopu Petra Bolka se Plzeňští pokusili do útoku dostat postupnou kombinací. Nakonec z toho byl nákop na Suchana, proti kterému včas vyrazil Zacharda.
     
    66
    Aleš Matějů se zleva snažil přihrát Krmenčíkovi, který byl ale dostatečně ubráněný. K zakončení se tedy neprobojoval.
     
    65
    Hostující trenér Jiří Skála nyní může být spokojen s defenzivní hrou svého celku, která Viktorii opravdu zastavuje téměř každý pokus o akci.
     
    64
    Hra nyní není příliš pohledná. Ústí se pokusilo vyrazit do protiútoku, domácí však napadají již ve středu hřiště a soupeři tím značně situaci komplikují.
     
    62
    Domácí hráči se stále více drží na útočné polovině, ale mají to těžké se snahou dostat se k blízkosti branky soupeře.
     
    60
    Ústí nad Labem si přichystalo řadu střídání. Do hry nastupují Daniel Procházka, Jakub Pícha, Petr Výborný, Daniel Kozma, Petr Barnat, František Mysliveček a Jiří Heřman. Z trávníku odchází Lukáš Pouček, Martin Jindráček, Jiří Miskovič, Michal Leibl, Michal Zeman, Ivan Šnirc a Pavel Moulis.
     
    60
    O střelu z dálky se pokusil Aleš Matějů, zapomněl tomu ale dodat přesnost.
     
    58
    Viktoriáni jsou v této půli aktivnější, nicméně na soupeře stále ztrácí dvě branky. Obrana severočeského týmu má plné ruce práce, kterou zatím zvládá dobře.
     
    57
    Milan Petržela s Janem Kovaříkem přenechali míč k centru pro Aleše Matějů, ten ale poslal nepřesný balon. Nedokázali ho zachytit jak bránící hráči, tak ti útočící.
     
    56
    Po pasu od Lukáše Poučka centroval nadějně před branku Bolka Michal Leibl, pozorní však byli i bránící hráči domácího týmu.
     
    56
    Ve středu hřiště došlo k faulu, což Viktorii postup dopředu nyní poměrně usnadní. Ústečtí totiž musejí nechat soupeře rozehrát.
     
    55
    Po autovém vhazování Františka Rajtorala vyrazili hostující hráči aktivně napadat ve třech, Plzeň si ale poradila a do útoku pádí ona.
     
    54
    Jan Suchan se snažil na pravé straně dostihnout balon předtím, než doputuje za čáru. Nestihl to, tudíž z toho bude jen výkop Zdeňka Zachardy.
     
    53
    Na centr aktivního Petržely si na vzdálenější tyči naskočil Matějů, měl to ale velice složité. Hlavičce tedy nedodal potřebnou razanci a Zacharda neměl těžkou práci.
     
    53
    Milan Petržela pádil do útočné akce, míč si ale moc předkopl a bránící Adnan Zukič mu ho dokázal včas odkopnout.
     
    52
    Domácí měli po faulu na Kovaříka ponechanou výhodu. Míč po pravé straně vedl Petržela, který přihrával Rajtoralovi. Pro balon si ale vyběhl ze své branky i Zacharda, který se k němu dostal jako první.
     
    51
    Centr za plzeňskou obranu odhlavičkoval již ve středu hřiště Jan Baránek, jenž tak zastavil vznikající akci soupeře.
     
    51
    Michael Krmenčík si pohrál s míčem a poslal ho nalevo k Janu Kovaříkovi, jehož tvrdá rána ale doletěla těsně vedle brány hostí!
     
    50
    Ivan Šnirc s Jiřím Kateřiňákem mermomocí bojovali o míč u levé lajny, ale Milan Petržela si s tím dokázal poradit a získal autové vhazování pro červenomodré.
     
    49
    Exekuce standardky se ujal Pavel Moulis, míč ale poslal těsně nad břevno Bolkovy klece. Byla to však dobře zahraná standardní situace.
     
    48
    Hosté vybojovali zajímavou standardní situaci těsně před pokutovým územím. Faulován byl totiž Jiří Miskovič, střelec třetí branky Ústí nad Labem.
     
    47
    Po nadějné přihrávce zprava, kterou vyslal Milan Petržela, se k zakončení probojoval Suchan. Míč ale poslal těsně vedle Zachardovy brány!
     
    46
    Plzeňští posílají na trávník obměněnou sestavu. Ze hry odešli Radim Řezník, Jiří Piroch, Tomáš Kučera, Martin Chrien, Jan Kopic, Egon Vůch a Marek Bakoš. Nahradili je František Rajtoral, Jan Baránek, Jakub Hromada, Milan Petržela, Tomáš Hořava, Jan Kovařík a Michael Krmenčík.

    U hostů dochází k jediné změně, Lukáše Vaňka nahradí Adnan Zukič.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druholigový celek na západě Čech překvapivě vede o dva góly. Domácí šli sice do vedení v osmé minutě zásluhou Marka Bakoše, nicméně Ústí po trefách Zemana, Poučka a Miskoviče otočilo stav zápasu na 3:1. Uvidíme, jestli se z toho Plzeň ve druhé půli zmátoří. Chystá opět řadu střídání.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí ještě před koncem první části zápasu odskakují do dvoubrankového vedení! JIŘÍ MISKOVIČ obdržel pas za obranu a přízemní ranou obstřelil Petra Bolka, díky němu tak Severočeši v Plzni vedou 3:1.
     
    45
    Bakoš obdržel přihrávku do střelecké pozice, na zakončení si ale nevěřil. Po zpracování balonu o něj byl připraven, akce tedy přišla vniveč.
     
    45
    Nakonec došlo k faulu, jehož obětí se stal Suchan. To Plzni umožňuje v poklidu pokračovat směrem dopředu.
     
    44
    Další akci se červenomodří snaží založit z obrany, a to rozvážnou kombinací.
     
    43
    Domácí se snaží vyrovnat ještě před koncem prvního poločasu, obrana Ústí ale působí organizovaně a soupeře do akcí nyní nepouští.
     
    42
    Po centru Michala Zemana měl třetí branku hostí na noze Michal Leibl! Jeho zakončení z bezprostřední blízkosti Bolek vyrazil, tento ofenzivně laděný fotbalista se ale dostal i k dorážce. Ta byla naštěstí pro domácí nepříliš razantní, tudíž z toho už nic většího nebylo.
     
    41
    Zajímavá šance viktoriánů! Jan Suchan obdržel pas za obranu a ač tísněný posledním bránícím hráčem, tak dokázal vypálit. Jeho projektil však vyrazil Zdeněk Zacharda, velmi dobrý zákrok hostujícího gólmana!
     
    40
    Lukáš Pouček po přihrávce od Moulise chtěl projít do vápna z pravé strany, byl o balon ale připraven. Reklamoval nedovolený zákrok, sudí však hru nechal plynout dál.
     
    39
    Ve vápně si nadějný pas od Chriena zpracoval Jan Suchan, ke vší smůle domácích hráčů ale napálil balon nad Zachardovu svatyni! Byla to ovšem nebezpečná akce, mohlo být bleskurychle vyrovnáno.
     
    38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druholigový celek se v Plzni dostává do vedení! Centr na bližší tyč doputoval přímo k LUKÁŠI POUČKOVI, jehož hlavičku nedokázal Petr Bolek zastavit dostatečně. Ústí tak podruhé v utkání udeřilo z rohu a vede 2:1.
     
    37
    Míč pokutovým územím proletěl bez povšimnutí. Poté měli hosté šanci k reparátu, díky které vybojovali rohový kop.
     
    37
    Plzeň po něm ale ztratila balon a Lukáš Pouček při cestě do vápna vybojoval faul, hosté tedy dostávají k dispozici nadějnou standardní situaci ze strany.
     
    36
    Po neúspěšné akci Ústí nad Labem má autové vhazování k dispozici domácí Matějů.
     
    35
    Centr Jana Kopice se zajímavým způsobem zády k brance snažil do branky dopravit Kučera, místo toho ale poslal míč vysoko nad bránu.
     
    35
    Postup Radima Řezníka podél pravé lajny zastavil Šnirc pouze za cenu faulu. Viktoria tedy bude zahrávat standardku.
     
    34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Severočeský celek zahrál tuto situaci velice dobře, míč propadl na vzdálenější tyč až ke kapitánovi MICHALU ZEMANOVI, který ho dopravil do odkryté části branky. Petr Bolek byl bez šance, zde zaspali bránící hráči.
     
    33
    Ústečtí nakonec dokázali z této akce vytěžit rohový kop, v území Petra Bolka se tak shromážďuje několik hráčů.
     
    33
    Lukáš Pouček přihrál na pravou stranu Zemanovi, ten ale neměl moc šanci k centru, a tak si pro jistotu míč chvíli podržel.
     
    32
    Jiří Kateřiňák byl zfaulován ve středu hřiště, viktoriáni tak musí přenechat balon soupeřovým fotbalistům.
     
    31
    Útočný faul Lukáše Poučka zastavil akci Ústí, domácí tedy mohou v klidu rozehrát z vlastní poloviny.
     
    30
    Vše se mohlo změnit nyní, když přihrávku do pokutového území obdržel Marek Bakoš! Ke střele se ale ani nestihl dostat,.
     
    30
    Západočeši nejsou poslední dobou v útoku moc nebezpeční, obrana Ústí je pozorná a snaží se akce zastavovat již v zárodku.
     
    29
    Po menším rozruchu před brankářem Petrem Bolkem našli balon pouze bránící hráči Plzně. Situace to ale byla hodně nepřehledná, domácí měli i trochu štěstí.
     
    28
    Jindráček poslal dobrou přihrávku Pavlu Moulisovi, jehož centr zprava se ale neujal. Ústí to však tolik vadit nemusí, jelikož na útočné polovině zůstane i nadále.
     
    28
    Vůch pasem za obranu vybízel Marka Bakoše, který měl však k balonu daleko. A měl to o to těžší, když proti míči vyrazil i brankář Zacharda.
     
    27
    Domácí šli do další nadějné útočné akce. Míč si vedl Egon Vůch, který se pokusil přihrát Kučerovi. K němu ale včas dorazil bránící hráč.
     
    26
    Ústí nad Labem vybojovalo standardku na útočné polovině. Svěřenci bývalého plzeňského asistenta Jiřího Skály se ale neprosadili, nepřesná kombinace je zahání zpátky.
     
    25
    Jan Kopic po řadě přihrávek a kliček s Vůchem poslal dobrou přihrávku k Janu Suchanovi, jehož klička ve vápně ale celou akci zhatila. Byla totiž odhalena dopředu.
     
    24
    Další nepříliš povedený odkop Petra Bolka zachytil napadající Michal Zeman, naštěstí pro Viktorii z toho ale nic většího nebylo.
     
    24
    Jindráček napadal Bolka při výkopu a donutil ho k dlouhému centru směrem k Vůchovi, který se ale přes bránícího Zemana k balonu nedostal.
     
    23
    Po autovém vhazování Michala Zemana se ústečtí fotbalisté snažili operovat na útočné polovině, ale jejich akce byla ukončena odmáváním a následným odpískáním ofsajdu.
     
    22
    Kučerovu přihrávku za obranu dokázal zblokovat Jindráček, poté míč doputoval až k brankáři Zdeňku Zachardovi, který se může v klidu ujmout výkopu.
     
    21
    K odvážnému individuálnímu průniku se odhodlal Kateřiňák, na jeho konci ale ztratil balon a provinil se útočným faulem.
     
    21
    Centr Jiřího Kateřiňáka na bližší tyč dokázal dopravit do bezpečných prostor Radim Řezník, který tak zabránil nebezpečí před brankou Bolka.
     
    20
    Ústí vybojovalo standardní situaci kousek od rohového praporku, uvidíme tedy variantu zkráceného rohu.
     
    20
    Domácí se ocitli pod tlakem napadajících protihráčů, což je vedlo k zakopnutí míče za pomezní čáru.
     
    19
    Severočeský celek mířil do další akce, ta byla ale zastavena odmáváním ofsajdu, ve kterém se nacházel Pouček.
     
    18
    Vůch hledal vysokého stopera Pirocha, ten byl ale ústeckými zadáky ustřežen. Nebezpečí se tedy nakonec nekonalo.
     
    18
    Tomáše Kučeru v postupu do pokutovém území zastavil Martin Jindráček, ale opět za cenu rohového kopu. Ten bude poprvé zahrán z levé strany Vůchem.
     
    17
    Kopicův krátký centr dokázal bez větších problémů odhlavičkovat do bezpečných prostor Ivan Šnirc.
     
    17
    Před brankářem se zjevil střelec zatím jediné branky zápasu Marek Bakoš, Zacharda ale hrací předmět vytěsnil na další roh.
     
    16
    Martin Jindráček dlouhým pasem vyslal do útoku Leibla, který centrem hledal své spoluhráče v pokutovém území. Obránci Viktorie si ale s touto situací dokázali poradit.
     
    15
    Nyní se v pokutovém území pokoušel prosadit Michal Leibl, od něj se ale balon odrazil mimo tři tyče. Následovat bude odkop brankář Bolka.
     
    15
    Nebezpečný centr Pavla Moulise z pravé strany nenašel správného adresáta, Petr Bolek si zcela jistě oddychl.
     
    15
    Kopic ho rozehrál nakrátko s Vůchem a poté centrem na vzdálenější tyč hledal Pirocha, nicméně brankář Zacharda vyboxoval míč.
     
    14
    Výkop Zachardy bez problémů zachytil Tomáš Kučera, který přihrál Suchanovi. Ten se po zpracování balonu odhodlal ke střele, jenž byla zblokována na rohový kop.
     
    13
    Ústečtí se stále ne a ne dostat do nějaké útočné akce. Zkouší to všemi různými způsoby, nejčastěji po levé straně, ale uspět zatím nedokázali.
     
    12
    Jan Suchan s Alešem Matějů vyrazili do nebezpečného protiútoku. Druhý jmenovaný měl k dispozici míč na centr, ale ten se mu vůbec nepodařil, takže z toho nic nebylo.
     
    11
    Dlouhý výhoz Petra Bolka na levou stranu přeskočil Egona Vůcha, domácí se tak zbytečně připravili o balon a předali ho soupeři.
     
    10
    Tak vše je v pořádku, mladý slovenský záložník je schopen pokračovat ve hře. To je zcela jistě pozitivní zpráva.
     
    10
    Martin Chrien zůstal ležet na hrací ploše, po signálu rozhodčího k němu okamžitě přiběhli lékaři. Zřejmě bude stačit jen obstřik kotníku, tedy doufejme.
     
    9
    Centr dopředu se snažil poslat Jan Peterka, nechtěně se však jeho jediným adresátem stal plzeňský stoper Hejda. Ústí nad Labem se tak ještě do útoku ani pořádně nedostalo.
     
    8
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku, tohle byla ukázkově sehraná akce! Tomáš Kučera z levé strany poslal nadýchaný centr na MARKA BAKOŠE, který hlavičkou o zem dopravil balon do sítě a otevřel tak skóre dnešního zápasu.
     
    8
    Ta se jim však vůbec nepovedla, nepřesná kombinace je vyhnala zpět do obrany, odkud vzniká další akce.
     
    7
    Řezník se stal obětí poměrně tvrdého zákroku na pravé straně útočné poloviny, Plzeňští odtud tedy rozehrají standardku.
     
    7
    Centr Kopice zprava byl zblokovaný, míč se tedy dostal k Suchanovi. Ten už byl ovšem uhlídaný a pokračovat v akci nemohl.
     
    6
    První větší šanci zápasu měl Egon Vůch! Marek Bakoš mu pěkně z levé strany nahrál do pokutového území, kde tento technicky dobře vybavený záložník pálil zcela nehlídaný z otočky. Brankář Zacharda měl ale štěstí, jelikož míč šel mimo branku.
     
    5
    Nákop Tomáše Kučery na Jana Kopice útočnou akci nezaložil. Ne však proto, že by byl nepřesný, ale proto, že byl ofsajdový.
     
    5
    Po rohovém kopu se k hlavičce probojoval Vůch, ale míč zapadl vedle branky. Sudí si mysleli, že má následovat další roho, domácí hráči však férově uznali, že bude vykopávat brankář.
     
    4
    Jan Kopic vybojoval první rohový kop utkání, který bude zahrávat domácí Viktoria Plzeň. Sám se ujme jeho exekuce.
     
    3
    Martin Chrien se pokusil přihrávkou za obranu vyslat do úniku Marka Bakoše, ten ale neměl moc šanci se dostat k tomuto míči.
     
    2
    Egon Vůch krásnou patičkou vyslal do akce po levé straně Aleše Matějů, ten byl ale bránícím Zemanem vytlačen mimo pohodlné území.
     
    2
    Po nákopu Lukáše Vaňka se k míči snažil protlačit Lukáš Pouček, ale měl k němu daleko a posléze mu byl odmáván ofsajd.
     
    1
    Na útočné polovině však o balon jako první bojovali fotbalisté Plzně, obránci Ústí ale byli pozorní a soupeři neumožnili prakticky vůbec nic.
     
    1
    Úvodního výkopu zápasu se ujali hostující Lukáš Pouček a Martinem Jindráčkem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků již pomalu nastupují na hrací plochu, zápas v dnešní sváteční středu za pár minut začne.
     
    Náhradníci:

    FC Viktoria Plzeň: Šiman – Rajtoral, Baránek, Hromada, Petržela, Hořava, Kovařík, Krmenčík.

    FK Ústí nad Labem: Tvrdoň – Pícha, Zukič, Barnat, Procházka, Mysliveček, Výborný, Kozma, Heřman.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník, Hejda, Piroch, Matějů – Kučera, Chrien – Kopic, Suchan, Vůch – Bakoš.

    FK Ústí nad Labem: Zacharda – Zeman (C), Peterka, Vaněk, Šnirc – Kateřiňák, Miskovič – Moulis, Jindráček, Leibl – Pouček..
    Ústí naposledy porazilo sparťanskou juniorku
     
    Dosavadní přáteláky Ústí
    Loni osmý tým Fotbalové národní ligy si prozatím zahrál třikrát. Ve všech případech i Ústí našlo pokaždé cestu k výhře. Na úvod zdolalo juniorku Liberce 7:2, poté si poradilo s ligovou Příbramí, když uspělo 4:3. V prozatím posledním utkání porazilo juniory Sparty 3:0.

    Po zápase v Plzni čeká na ústeckou Armu ještě trojice utkání – s německým Bischofswerdaerem, Štěchovicemi a Litoměřickem.
    V přípravě se prozatím daří Michaelu Krmenčíkovi

     
    Dosavadní přáteláky Plzně
    Viktoria má za sebou již pět zápasů před zahájením soutěžního ročníku 2016/2017. Všechny sehrála s papírově slabšími soupeři, není tedy žádným překvapením, že ani jednou nenašla svého přemožitele.

    Na úvod přípravy porazila v rámci akce Kopeme za fotbal Sokol Kozolupy 18:3, posléze si vyšlápla na divizní Doubravku 9:0 a na Rokycanu 7:0. Následně v pěkném utkání obrátila z 1:2 na 5:3 utkání s druholigovou Vlašimí, naposledy zdolala na domácím trávníku Sokolov 2:0.
     
    Krásné fotbalové odpoledne z Luční! FC Viktoria Plzeň dnes v rámci posledního domácího přátelského utkání hostí druholigové FK Ústí nad Labem, zápas začíná v 15 hodin. Přeji příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Michal Belšán

    Branky: 8. Bakoš, 73. Krmenčík, 77. Hořava, 86. Krmenčík – 34. Zeman, 38. Pouček, 45+1. Miskovič, 81. Peterka

    Neproměněná penalta: 77. Hořava (PLZ), brankář Zacharda zneškodnil


    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník (46. Rajtoral), Hejda, Piroch (46. Baránek), Matějů – Kučera (46. Hromada), Chrien (46. Hořava) – Kopic (46. Petržela), Suchan, Vůch (46. Kovařík) – Bakoš (46. Krmenčík).
    Náhradníci: Šiman – Rajtoral, Baránek, Hromada, Petržela, Hořava, Kovařík, Krmenčík.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Zacharda – Zeman (C) (60. Barnat), Peterka, Vaněk (46. Zukič), Šnirc (60. Pícha) – Kateřiňák, Miskovič (60. Mysliveček) – Moulis (60. Heřman), Jindráček (60. Výborný), Leibl (60. Procházka) – Pouček (60. Kozma).
    Náhradníci: Tvrdoň – Pícha, Zukič, Barnat, Procházka, Mysliveček, Výborný, Kozma, Heřman.
    bahis siteleri