Dukla Praha – Vlašim 1:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Sokolov 1:1 (kon.) | Plzeň – Ústí n. L. 4:4 (kon.)
Vlašim – Liberec jun. 4:0 (kon.) | Zabrze – Třinec 2:0 (kon.) | Pardubice – Poprad 2:3 (kon.)
Hr. Králové – Žižkov 1:1 (kon.) | Zlín – Radomiak 4:1 (kon.) | Piast Gliwice – Olomouc 2:1 (kon.)
Ostrava – AEK Atény 0:1 (kon.) | Znojmo – Skalica 2:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
4:4 (1:3)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Středa 06.07.2016, 15:00 • Luční, Plzeň • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    90
    Po centru Myslivečka Ústí docílilo páté branky, která ovšem byla z ofsajdu, tudíž platit nemohla! Dnešní zápas tak skončí remízou.
     
    87
    Aleš Matějů mohl dokonat parádní obrat Plzeňských! Zjevil se totiž ve velice nadějné situaci, střelou z bezprostřední blízkosti ale napálil jen pozorného brankáře Zdeňka Zachardu.
     
    86
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A znovu máme vyrovnáno, je to 4:4! Jan Kovařík se dostal za obranu a pěkným pasem v pokutovém území nechal skórovat MICHAELA KRMENČÍKA, který přidává svoji druhou branku v dnešním utkání. Výborná forma tohoto talentovaného útočníka.
     
    83
    Jan Kovařík ji rozehrál přihrávkou k Františku Rajtoralovi, který vystřelil opravdu pěkně! Naneštěstí pro Plzeň zapadl míč těsně nad břevno branky Zdeňka Zachardy, vyrovnáno tedy nemáme.
     
    81
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté zahrávají standardní situace výborně! Na parádní centr v podání Františka Myslivečka si v pokutovém území naskočil JAN PETERKA, který hlavičkou překonal Petra Bolka a poslal Ústí nad Labem do vedení 4:3.
     
    77
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pokutový kop v podání TOMÁŠE HOŘAVY dokázal Zdeněk Zacharda vyrazit, na jeho dorážku byl ale krátký a máme vyrovnáno – 3:3!
     
    77
    Penaltu Tomáše Hořavy brankář Zdeněk Zacharda vyrazil pouze před sebe, což znamenalo jednoduchou dorážku pro plzeňského středopolaře.
     
    75
    Penalta pro Plzeň! Michael Krmenčík se dostal do úniku a ve vápně byl faulován, domácí tak mají obrovskou šanci na vyrovnání.
     
    73
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po této situaci pochopitelně následoval rohový kop, z něhož Viktoria dokázala snížit na rozdíl jediné branky! Výbornou formu dalším gólem potvrzuje MICHAEL KRMENČÍK, jehož hlavička z úhlu zapadla za brankáře Zdeňka Zachardu.
     
    73
    Jakub Hromada již překonal ústeckého brankáře, na poslední chvíli ale odkopnul míč do bezpečí Jakub Pícha!
     
    70
    Mohlo být sníženo! František Rajtoral z pravé strany poslal balon do pokutového území na Michaela Krmenčíka, který střelou z bezprostřední blízkosti přestřelil Zachardovu bránu!
     
    60
    Ústí nad Labem si přichystalo řadu střídání. Do hry nastupují Daniel Procházka, Jakub Pícha, Petr Výborný, Daniel Kozma, Petr Barnat, František Mysliveček a Jiří Heřman. Z trávníku odchází Lukáš Pouček, Martin Jindráček, Jiří Miskovič, Michal Leibl, Michal Zeman, Ivan Šnirc a Pavel Moulis.
     
    46
    Plzeňští posílají na trávník obměněnou sestavu. Ze hry odešli Radim Řezník, Jiří Piroch, Tomáš Kučera, Martin Chrien, Jan Kopic, Egon Vůch a Marek Bakoš. Nahradili je František Rajtoral, Jan Baránek, Jakub Hromada, Milan Petržela, Tomáš Hořava, Jan Kovařík a Michael Krmenčík.

    U hostů dochází k jediné změně, Lukáše Vaňka nahradí Adnan Zukič.
     
    45+1
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí ještě před koncem první části zápasu odskakují do dvoubrankového vedení! JIŘÍ MISKOVIČ obdržel pas za obranu a přízemní ranou obstřelil Petra Bolka, díky němu tak Severočeši v Plzni vedou 3:1.
     
    42
    Po centru Michala Zemana měl třetí branku hostí na noze Michal Leibl! Jeho zakončení z bezprostřední blízkosti Bolek vyrazil, tento ofenzivně laděný fotbalista se ale dostal i k dorážce. Ta byla naštěstí pro domácí nepříliš razantní, tudíž z toho už nic většího nebylo.
     
    41
    Zajímavá šance viktoriánů! Jan Suchan obdržel pas za obranu a ač tísněný posledním bránícím hráčem, tak dokázal vypálit. Jeho projektil však vyrazil Zdeněk Zacharda, velmi dobrý zákrok hostujícího gólmana!
     
    39
    Ve vápně si nadějný pas od Chriena zpracoval Jan Suchan, ke vší smůle domácích hráčů ale napálil balon nad Zachardovu svatyni! Byla to ovšem nebezpečná akce, mohlo být bleskurychle vyrovnáno.
     
    38
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druholigový celek se v Plzni dostává do vedení! Centr na bližší tyč doputoval přímo k LUKÁŠI POUČKOVI, jehož hlavičku nedokázal Petr Bolek zastavit dostatečně. Ústí tak podruhé v utkání udeřilo z rohu a vede 2:1.
     
    34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! Severočeský celek zahrál tuto situaci velice dobře, míč propadl na vzdálenější tyč až ke kapitánovi MICHALU ZEMANOVI, který ho dopravil do odkryté části branky. Petr Bolek byl bez šance, zde zaspali bránící hráči.
     
    8
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku, tohle byla ukázkově sehraná akce! Tomáš Kučera z levé strany poslal nadýchaný centr na MARKA BAKOŠE, který hlavičkou o zem dopravil balon do sítě a otevřel tak skóre dnešního zápasu.
     
    6
    První větší šanci zápasu měl Egon Vůch! Marek Bakoš mu pěkně z levé strany nahrál do pokutového území, kde tento technicky dobře vybavený záložník pálil zcela nehlídaný z otočky. Brankář Zacharda měl ale štěstí, jelikož míč šel mimo branku.

    Michal Belšán

    Branky: 8. Bakoš, 73. Krmenčík, 77. Hořava, 86. Krmenčík – 34. Zeman, 38. Pouček, 45+1. Miskovič, 81. Peterka

    Neproměněná penalta: 77. Hořava (PLZ), brankář Zacharda zneškodnil


    FC Viktoria Plzeň: Bolek – Řezník (46. Rajtoral), Hejda, Piroch (46. Baránek), Matějů – Kučera (46. Hromada), Chrien (46. Hořava) – Kopic (46. Petržela), Suchan, Vůch (46. Kovařík) – Bakoš (46. Krmenčík).
    Náhradníci: Šiman – Rajtoral, Baránek, Hromada, Petržela, Hořava, Kovařík, Krmenčík.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Zacharda – Zeman (C) (60. Barnat), Peterka, Vaněk (46. Zukič), Šnirc (60. Pícha) – Kateřiňák, Miskovič (60. Mysliveček) – Moulis (60. Heřman), Jindráček (60. Výborný), Leibl (60. Procházka) – Pouček (60. Kozma).
    Náhradníci: Tvrdoň – Pícha, Zukič, Barnat, Procházka, Mysliveček, Výborný, Kozma, Heřman.
    thejrc.org