Česko – Mexiko 7:0 (kon.)
konec
Česko
7:0 (5:0)
Mexiko
Neděle 10.07.2016, 11:10 • Barcelona (ESP) • Mistrovství světa lékařských týmů
     
    73
    Česko právě vstřelilo branku!
    To jsem trochu zakřikl. Čechům v tomto případě vyšla postupná kombinace od obrany, na jejímž konci se ocitl TOMÁŠ ENGEL a doklepl míč do odkryté branky – vedeme 7:0!
     
    67
    Autor druhého a třetího českého gólu se tentokrát neprosadil, protože poslal míč pouze do tyče mexické branky!
     
    67
    A na české straně může být opět veseleji! Už podruhé budou Češi rozehrávat penaltu a pokud ji Jůzek promění, dovrší hattrick.
     
    60
    V 60. minutě dochází na české straně ke střídání gólmanů. Jan Vojáček příliš práce neměl, uvidíme, zda to bude platit i v případě Radovana Žižky.
     
    60
    Česko právě vstřelilo branku!
    Náskok se navíc vzápětí zvýšil. I přes výraznější aktivitu Mexika zakončil povedenou kombinaci urolog MILAN ČERMÁK. Češi tedy vedou už 6:0!
     
    39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Neurolog z Nového Boru ONDŘEJ KOČÍ spustil v hlavách českých lékařů známý song "Pátá". Český záložník si připravil míč před hranicí velkého vápna a parádní umístěnou střelou zvýšil na 5:0!
     
    30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Chirurg nemocnice v Havlíčkově Brodu se tentokrát nemýlil. ADAM NEDVĚD si nejprve zkrotil centr ze strany a technickou střelou přidal čtvrtý zásah českých lékařů – 4:0!
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Útočník a ortoped Nemocnice na Bulovce ROBERT JŮZEK se s penaltou nemazal a přesnou trefou k levé tyči přidal třetí český gól – 3:0!
     
    23
    O chvíli později musel na druhé straně zasahovat Jan Vojáček, jenž si poradil s velmi nebezpečnou střelou ze střední vzdálenosti. První pokus Mexičanů byl velmi zajímavý.
     
    21
    Výborně zahraný protiútok 2 na 1 v podání českého mužstva brankou neskončil. Čechům se sice podařilo akci zakončit, ale proti třetímu zásahu byl jistý brankář Mexika!
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po necelých čtyřech minutách je na české straně o poznání veseleji! Ortoped ROBERT JŮZEK se nejlépe zorientoval po odražené střele z kraje hřiště a dává českému týmu dvoubrankové vedení – 2:0!
     
    6
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se vzápětí ujímají vedení! Chirurg JAN BIALEK dostal míč krátce za polovinou hřiště a po svém individuálním úniku otevřel skóre zápasu – 1:0!

    Daniel Ryl

    Branky: 6. Bialek, 9. Jůzek, 27. Jůzek (pen.), 30. Nedvěd, 39. Kočí, 60. Čermák, 73. T. Engel


    Česko: Vojáček (60. Žižka) – Šedivý, Malý, Bolen, Nachtnebl, Barna, Bartoš (C), Čapek, Trejtnar, Teplan – Šindelář, Kočí, Molnar, Bernát, Kysučan, Lukeš, Kolář, Tittelbach, Čermák – Mencl, Juzek, T. Engel, Bialek, Nedvěd. Trenér: Richter.
    Mexiko: Sanchez, Qué – Albavera, Edg. Cruz, Gil, Ortega, Medina, Victoria – Rocha, Jaime, Edu. Cruz, Gonzalez, Agular, Paz, Lazcano – de la Roza, Moreno, Diaz, Rivas, Castaňeda, Bautista.
    thejrc.org