Zrinjski Mostar – Legia 1:1 (kon.) | Dinamo Tbilisi – Alaškert 2:0 (kon.) | Karabach – Dudelange 2:0 (kon.)
Beer Ševa – Šeriff Tiraspol 3:2 (kon.) | BATE – Seinäjoki 2:0 (kon.) | Lincoln – Celtic 1:0 (kon.)
New Saints – APOEL 0:0 (kon.) | Valletta – CZ Bělehrad 1:2 (kon.) | Salzburg – FK Liepāja 1:0 (kon.)
Vardar – Dinamo Záhřeb 1:2 (kon.)
konec
The New Saints
0:0 (0:0)
APOEL Nikósia
Úterý 12.07.2016, 20:00 • Park Hall Stadium, Oswestry (kapacita: 2 034 míst) • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se zase někdy příště budu těšit na počtenou! (21:59:18)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 2:13. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 6:10.
     
    Utkání je za námi, branky jsme se nedočkali, a lepší pozici do za týden hrané odvety si tak vypracoval dnes hostující APOEL. Sledovali jsme průměrný duel, který v některých částech postrádal větší fotbalovou kvalitu z obou stran. Úvod sice lépe vyšel domácím, postupem času je však Kypřané začali přehrávat, žádnou z vážnějších příležitostí však v branku přetavit nedokázali. Zásluhu na tom určitě měl i brankář Harrison, jenž měl kvůli chabě fungující ofenzivě svých spoluhráčů poměrně dost práce, vytáhl ale několik výborných zákroků a v klíčových momentech New Saints dokázal podržet.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Iñaki Astiz míč do branky v krkolomné pozici neusměrnil
     
    90+3
    Exekuce nařízeného rohu se opět ujal Vieira, jehož nepříjemně skákavý centr skrze celou šestnáctku doputoval až k zadní tyči, kde číhal úplně osamocený Astiz, ten se však celou situací zdál být spíše překvapen a nakonec ani nezakončil.
     
    90+2
    Na druhé straně se k další ze svých střel odhodlal Vander Vieira. Balon by si s největší pravděpodobností našel cestu mezi tři tyče, v oblasti penaltového puntíku jej však na rohový kop vyhlavičkoval zachránce Baker!
     
    90+1
    Po faulu na Routledge měli možnost přímého kopu k dispozici i domácí fotbalisté, Christian Sergeant však s touto šancí naložil prachmizerně, jeho rána byla opravdu chabá a Watermana nikterak neprověřila.
     
    90
    Dnešní utkání se prodlouží o tři minuty!
     
    89
    V samotném závěru sahají domácí ještě k jedné změně, poměrně solidně hrajícího Poláka Cieślewicze nahrazuje Robbie Parry.
     
    89
    Nakonec vše bylo jinak. Zodpovědnost na sebe vzal Thomas De Vincenti, jehož rána sice přelétla přes zeď, zároveň však zamířila i nad branku, brankář Harrison měl celou situaci navíc naprosto pod kontrolou.
     
    88
    Quigley se nyní zachoval netakticky a naprosto zbytečně fauloval Moraise, který tak pro svůj tým vybojoval standardní situaci z poměrně zajímavé pozice. Vypadá to, že střílet bude Vieira.
     
    87
    Vieira na pravé straně vykoumal další výborný pas, De Vincenti chtěl následně balon z jedničky sklepnout pro Moraise, ten jeho záměr ale vůbec nepochopil.
     
    86
    Při prvním kontaktu s míčem se Aloneftis prezentoval velice dobře, když si krásně poradil s bránícím Marriottem. Poté zvedl hlavu a odcentroval přesně do míst, kde číhal Pieros Satiriou, jeho hlavička však zamířila nad branku.
     
    85
    Vieirovi rozhodně nechybí snaha, zkušený hráč v barvách kyperského mistra to však s blížícím se závěrem utkání stále častěji bere na sebe, což se zatím nejeví býti jako příliš šťastně řešení, ani jeho další pokus o střelu se mezi tři tyče nevešel.
     
    84
    Cieślewicz jej nyní nahradil na hrotu domácího útoku a počínal si poznání lépe. Po kličce proti Astizovi se dostal ke střele z otočky, balon ale na poslední chvíli stačil zablokovat Carlão.
     
    83
    Scott Quigley dnes nehraje příliš povedené utkání. Proti obraně APOELu zatím nepředvedl téměř nic a svou neúspěšnost v osobních soubojích nyní pouze podtrhl, kdy se hravě nechal odzbrojit Carlãem.
     
    82
    Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Efrem, přichází Aloneftis.
     
    81
    Hosté ale počáteční frustraci překonali, Morais přihrál volnému Vieirovi, který to tentokráte nečekaně vzal na sebe a pokusil se o technické zakončení, příliš šťastné řešení to ale z jeho strany nebylo.

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   38. Efrem (APO)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 2:13. Rohy: 0:7. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 6:10.
    The New Saints: Harrison (C) – Marriott, Rawlinson, Baker, Pryce – Edwards (36. Sergeant), Mullan, Routledge, Brobbell (72. Williams), Cieślewicz (89. Parry) – Quigley
    Náhradníci: Mullock – Seargeant, Draper, Williams, Parry, Saunders, Darlington

    APOEL Nikósia: Waterman – Milanov, Astiz, Carlão, Alexandrou (C) – Morais, Vinicius (71. Orlandi) – Efrem (82. Aloneftis), De Vincenti, Vieira – Sotirou
    Náhradníci: Pardo – Artymatas, Orlandi, Sérgio, Merkis, Aloneftis, Bressan

    Rozhodčí: Hugo Manuel – Ricardo Santos, Nuno Miguel Roque Conceicão (všichni Portugalsko)
    Úterý 19.07.2016
    APOEL - New Saints 3:0

    Branky: 54. Alexandrou (Vinicius), 73. Soteriou (Alexandrou), 90+5. De Vincenti (pen.)

    Karty:   41. Spender (TNS), 69. Seargeant (TNS), 90+4. Saunders (TNS)

    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 16:2. Rohy: 9:0. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 7:10.
    bahis siteleri