Česko – Irsko 0:2 (kon.)
konec
Česko
0:2 (0:1)
Irsko
Úterý 12.07.2016, 20:10 • Tréninkové centrum FC Barcelona, Barcelona (ESP) • Mistrovství světa lékařských týmů
     
    80
    Rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    73
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Irský útočník TOM WALSH si vybral tyč po pravé ruce brankáře Žižky a zkušeně kolem ní uklidil míč do sítě – 0:2!
     
    72
    To je bohužel velká nepříjemnost. Český tým zachyboval v rozehrávce a po úniku jednoho z irských hráčů se bude kopat penalta.
     
    60
    Nádherná akce Čechů, jejíž jedinou kaňkou je zakončení. Mencl se skvěle uvolnil, našel centrem Nedvěda, který prohlavičkoval míč až za záda brankáře McDermotta, ale proti českému vyrovnání byla tyč irské branky!
     
    40
    Irsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel se to nepodařilo a Češi na turnaji poprvé inkasují. V samotném závěru prvního poločasu si česká obrana neporadila s irskou akcí, na jejímž konci stál úspěšný střelec AIDAN MCGRATH a poslal svůj tým do vedení – 0:1!
     
    30
    Vydařený centr přistál na hlavě Miloše Barny, který překonal McDermotta a společně se spoluhráči zvedal ruce nad hlavu. Gólová radost ale byla zbytečná, protože čárový sudí signalizuje ofsajd – škoda.
     
    Stejně jako včera dojde ke zpoždění začátku utkání. Čeští lékaři vyběhnou k poslednímu duelu základní skupiny přibližně ve 20:10!

    Daniel Ryl

    Branky: 40. McGrath, 73. Walsh (pen.)


    Česko: Vojáček, Žižka – Šedivý, Malý, Bolen, Nachtnebl, Barna, Bartoš, Čapek, Trejtnar, Teplan – Šindelář, Kočí, Molnar, Bernát, Kysučan, Lukeš, Kolář, Tittelbach, Čermák – Mencl, Jůzek, T. Engel, Bialek, Nedvěd.
    Irsko: McDermott – C. Cosgrove, Huggard, Fitzgerald, Wall, Curtin, Neary, Sheahan, Brennan, Larkin, D. Cosgrove – Kelly, Delany, Smyth, Daly, Cassidy, Karagiannis, Laffan, Keane, O'Connel, Frizzele – McGrath, Kelleher, Seery, Walsh.
    thejrc.org