Plzeň – Lok. Moskva 0:0 (kon.) | Třinec – Trnava 0:0 (zruš.) | Příbram – Hořovicko 3:0 (kon.)
Heidenheim – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | West Ham – Slovácko 2:2 (kon.) | Sparta – Fenerbahce 0:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
0:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Úterý 19.07.2016, 16:00 • Stadion Schwaz, Schwaz (Rakousko) • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý večer vážení fotbaloví příznivci! Příprava českých týmů na ročník 2016/2017 vrcholí, FC Viktorii Plzeň dnes čeká poslední přátelské utkání. V rámci rakouského soustředění poměří síly s ruským týmem FK Lokomotiv Moskva ve městě Schwaz.
     
    FC Viktoria Plzeň v Rakousku
    Viktoriáni sehráli již dva zápasy ve Westendorfu na Waldstadionu. Nejprve poměrili síly s druholigovým týmem z Německa, s Fortunou Düsseldorf. Po trefě Jana Kopice v utkání vedli, avšak německý tým vyrovnal v samotném závěru utkání, kdy se po rohovém kopu trefil brankář Lars Unnerstall.

    V následném zápase s tureckým Basaksehirem Istanbul, mimo jiné účastníkem předkol Evropské ligy, se český mistr dočkal vítězství. Po trefě Michaela Krmenčíka pár minut před koncem zápasu porazil svého soupeře 1:0.
     
    FK Lokomotiv Moskva
    Loni pátý celek ruské Premier Ligy má za sebou již čtveřici přátelských zápasů a prozatím je neporažen. Na úvod porazil tádžikistánský Istiklol 2:1, posléze zdolal třetiligový ruský tým Dolgoprudnyj vysoko 7:1.

    V dalším utkání se Lokomotiv potkal s kolegyní z ligy s Ufou, kam nedávno z Plzně přestoupil záložník Ondřej Vaněk. S tímto týmem si Lokomotiv poradil v poměru 2:0. Poslední zápas se odehrál již v Rakousku, s belgickým Lorientem se Lokomotiv rozešel smírně 1:1.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Rajtoral, Baránek, Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – Petržela, Kolář, Kovařík – Ďuriš.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Denisov, Pejčinović, Ćorluka (C), Šiškin – Tarasov, Ndinga, Samedov, Kasajev, Mirančuk – Škuletić.
     
    Náhradníci:

    FC Viktoria Plzeň: Bolek, Šiman – Hejda, Matějů, Řezník, Hromada, Kopic, Kučera, Suchan, Bakoš, Krmenčík, Holenda.

    FK Lokomotiv Moskva: Lobancev, Abajev – Fernandes, Maicon, Logašov, Mychalyk, Kolomejcev, Ignacjev, Barinov, Henty, Janbajev, Machatadze, Rachmonov, Lapšov, Galadžan, Kovaljov.
     
    Rozhodčí dnešního zápasu již vyčkávají na příchod hlavních aktérů dnešního přátelského utkání v rakouském Schwazu. Za malý okamžik začínáme.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu zápasu se ujali hráči ruského Lokomotivu, kteří nastupují v bílých dresech. Viktoriáni hrají v červenomodré kombinaci.
     
    2
    Tým z hlavního města Ruska se pokusil dostat do první útočné akce, ale neporadil si úplně ideálně. Dopředu chtěli také viktoriáni, které však zastavili aktivně napadající protihráči.
     
    3
    Vitalij Denisov obstarával autové vhazování, jeho spoluhráči ale byli tak kvalitně obsazeni, že si s tím musel hodně dávat na čas. Nakonec fotbalisté Lokomotivu na okamžik balon ztratili, nicméně nyní jej již mají zpět.
     
    3
    Dlouhý nákop Alekseje Mirančuka měl najít nabíhajícího Kasajeva, ale nestalo se tak. Obranná práce Viktorie byla dobrá.
     
    4
    Po pasu od Kozáčika se kapitán Plzně Roman Hubník dostal pod menší tlak napadajícího Samedova, ale dokázal problém vyřešit. Následně došlo ve středu hřiště k faulu, což nabízí červenomodrým rozehrávku.
     
    5
    Na pravém křídle se přihrávku snažil dostihnout Milan Petržela, bránící hráči si ho ale dokázali dobře ubránit.
     
    5
    Centr Petržely z pravé strany byl ztečovaný na břevno, Plzeňané budou zahrávat první rohový kop utkání.
     
    6
    Centr Jana Kovaříka před branku nebyl špatný, nicméně bránící Vedran Ćorluka ho dokázal odhlavičkovat daleko od pokutového území Lokomotivu Moskva.
     
    6
    Po autovém vhazování Františka Rajtorala se svěřenci trenéra Romana Pivarníka provinili faulem, soupeři tedy muselo balon odevzdat a nechat ho v poklidu rozehrát.
     
    7
    Obránce Roman Šiškin dokázal dobře založit útočnou akci Lokomotivu, která však skončila nepřesnou přihrávkou na Nemanju Pejčinoviće.
     
    8
    Velmi nadějná akce ruského týmu se tvořila po levé straně, ale útočník Petar Škuletić byl nachytán v ofsajdu. Pokračovat tedy nemohl.
     
    9
    Alexandr Samedov aktivně napadal plzeňské obránce a značně jim znepříjemnil situaci. Lokomotiv z toho vybojoval autové vhazování kousek od rohového praporku.
     
    9
    Míč sice došel do pokutového území před Matúše Kozáčika, ale nikdo z fotbalistů týmu z Moskvy nedokázal hlavičkovat dle svých představ.
     
    10
    Viktoria Plzeň vyrazila do rychlého protiútoku. Milan Petržela si poradil s Ndingou a přihrál Ďurišovi, ten už si ale balon moc předkopl. Brankář Marinato Guilherme bude moci vykopávat.
     
    11
    Výbornou přihrávku poslal David Limberský k Janu Kovaříkovi, kterému však nebylo dovoleno odcentrovat do vápna. Bude z toho alespoň rohový kop pro Viktorii.
     
    12
    Centr Patrika Hrošovského sice našel dobře postaveného Michala Ďuriše, slovenský reprezentant byl ale tísněný obránci a nedokázal zakončit.
     
    12
    Útočným faulem se v souboji s Janem Baránkem provinil Petar Škuletić, akce Lokomotivu Moskva tedy skončila ještě dříve, než vůbec stihla začít.
     
    13
    Dlouhý nákop Jana Baránka z obrany měl ideálně doletět k Petrželovi, ale nestalo se tak. Byl totiž o pár metrů přetažený a doskákal do náruče gólmana Guilhermeho.
     
    14
    Plzeňané velice dobře napadali kombinaci Lokomotivu ve středu hřiště, čímž soupeři nedovolili zaútočit. Sami se nyní pokusí vyrazit do akce.
     
    15
    Tomáše Hořavu ve středu hřiště ale nedovoleným způsobem zabrzdil Petar Škuletić, západočeský tým se tedy pokusí rozehrávat.
     
    15
    Roman Šiškin odvedl na pravé straně parádní práci a skvělým skluzem získal balon pro spoluhráče Alekseje Mirančuka. Ten ovšem celou akci zhatil nepřesným pasem do vápna.
     
    16
    Fotbal je zatím poměrně vyrovnaný, oba týmy se snaží aktivně útočit, ale mají dobře organizované obrany.
     
    16
    Mirančuka ve středu hřiště bez většího projevu úmyslu srazil Daniel Kolář. Středopolař Plzně, který je ofenzivně laděný, se svému protihráči ihned omlouvá.
     
    17
    Milan Petržela čekal na spoluhráče ve vápně, a tak ho okamžitě vyrazil napadat Vitalij Denisov. Na pomoc ale přispěchal Tomáš Hořava, který byl poté faulován.
     
    18
    Český mistr se snažil aktivně napadat rozehrávku soupeře, až došlo k nepříjemné srážce Kovaříka s Tarasovem. Ruský hráč to odnesl hůře, ale i tak by měl být schopen nadále pokračovat ve hře.
     
    19
    Další neúspěšná akce Plzně byla vedena podél pravé lajny. Daniela Koláře si dokázali bránící fotbalisté uhlídat a nedovolili mu nic vymyslet.
     
    20
    Po velmi dobré práci Ďuriše dokázal Milan Petržela vybojovat již třetí roh pro plzeňskou Viktorii. Ten nyní bude zahrávat Jan Kovařík.
     
    20
    Na Kovaříkův centr si snažil naskočit Tomáš Hořava, ale přeci jen mu chyběly nějaké centimetry k tomu, aby se do balonu trefil.
     
    21
    Daniel Kolář si nebyl moc jistý při zpracovávání míče na levém křídle. Roman Šiškin toho dobře využil – nejenže ho o hrací předmět obral, ale také se nechal zfaulovat.
     
    22
    Viktoria zachybovala v kombinaci na obranné polovině a soupeř to chtěl potrestat. Centr Romana Šiškina ale doputoval jen do náruče pozorného Kozáčika, nic z toho tedy nebylo.
     
    23
    Jelikož je na stadionu v rakouské Schwazu úmorné vedro, nařídil rozhodčí nyní přestávku na občerstvení.
    Viktoria stihla představit nové dresy pro sezónu 2016/2017!

     
    23
    A už se opět pokračuje. Plzeňský tým se pokusí vytvořit další útočnou akci, míč má totiž v držení a začíná s ním kombinovat.
     
    24
    Lokomotiv Moskva měl první nebezpečnou šanci zápasu! Po dobré kombinaci se ke střeleckému pokusu dostal Alexandr Samedov, ale pozorný Matúš Kozáčik dokázal jeho zakončení zlikvidovat a udržet stav bezbrankový.
    24. Střelecký pokus Alexandra Samedova
     
    25
    Další pokus o rychlý kontr už se ruskému týmu vůbec nepodařil, tentokráte nedošlo ani k zakončení, ani k pokusu o něj. Jednalo se totiž o velmi špatnou kombinační akci.
     
    26
    Nákop na Michala Ďuriše, který vyčkával na levé straně, byl sražený do autu.
     
    27
    Plzni se nyní na útočné polovině moc nedaří, brankář Marinato Guilherme moc práce nemá. Nyní ji však bude mít, a to při odkopu od své svatyně.
     
    27
    Daniela Koláře zfauloval vracející se Dmitrij Tarasov, český tým bude mít k dispozici rozehrávku pár metrů za polovinou hřiště.
     
    28
    Dlouhý nákop Patrika Hrošovského směrem do pokutového území ale nedokázal najít ty správné adresáty, nic z toho tedy nebylo.
     
    28
    Jan Kovařík prohrál hlavičkový souboj o míč s bránícím Šiškinem, Viktoria z toho má alespoň autové vhazování.
     
    29
    To se ale nepodařilo úplně dle představ a dopředu se snažil jít Lokomotiv. Brankáře Kozáčika při zákroku fauloval Škuletić, což sudí okamžitě odpískal.
     
    30
    David Limberský vyslal dopředu Michala Ďuriše, který úspěšně sváděl souboje s Ćorlukou. Plzeň se tedy usadila na útočné polovině.
     
    30
    A dokázala z toho vytěžit další rohový kop, který zařídil odhlavičkováním míče Vitalij Denisov.
     
    31
    Kovařík posílal míč do míst, kde operovali stopeři Hubník s Baránkem. Ani jeden se ale nedokázal probojovat k hlavičce.
     
    31
    Daniel Kolář se odhodlal k poměrně dobře vypadající individuální akci. Těsně před pokutovým územím se ji pokusil i zakončit, ale jeho střela postrádala potřebnou přesnost.
     
    32
    Viktoria nyní svému soupeři vůbec nepůjčuje balon a je aktivnějším mužstvem. Stav je ale nadále bezbrankový, uvidíme, jestli se to jednomu z týmů podaří změnit do poločasu.
     
    34
    Tentokráte se dopředu však pustil Lokomotiv Moskva. Po levé straně utíkal Mirančuk, kteérmu se pokoušel pomoci Pejčinović. Ten ale posléze fauloval vracejícího se Michala Ďuriše, který se drží za obličej a klečí na hrací ploše.
     
    35
    Vypadá to však, že slovenský forvard bude moci nadále pokračovat v utkání a pokoušet se ohrozit soupeřovu obranu. Jistě dobrá zpráva pro Plzeňské.
     
    36
    Delvin Ndinga si pohlídal Milana Petrželu a mohl založit útočnou akci pro svůj tým. Ta ale znovu skončila nepřesnou kombinací okolo pokutového území.
     
    36
    Nákop Daniela Koláře měl původně zamířit buď k Ďurišovi, nebo ke Kovaříkovi. Ani jedno z toho ale nevyšlo, pro míč si došel jen Guilherme.
     
    37
    Tým Viktorie Plzeň dostává k dispozici rozehrávku ze středu hřiště, došlo totiž k nedovolenému zákroku na Františka Rajtorala.
     
    38
    Dlouhý centr letěl na levou stranu k Limberskému, který nebyl ale potřebně veliký k tomu, aby si zpracoval balon.
     
    38
    Do rychlé útočné akce se dostal Michal Ďuriš, jehož zakončení však postrádalo razanci. Pro gólmana Marinata Guilhermeho tak nebylo vůbec problémové zakročit.
     
    39
    Lokomotiv Moskva se nyní nebezpečně potuloval okolo šestnáctky a snažil se do ní posílat centry, ani jeden ale nebyl dostatečně kvalitní.
     
    40
    Tomáš Hořava se rozhodl vyrazit rychle napadat Delvina Ndingu. Nechybělo moc k tomu, aby jej obral o balon, ale nakonec se tak nestalo. Uvidíme jen autové vhazování Lokomotivu.
     
    41
    Velice pěknou kombinační akci Lokomotivu Moskva zakončoval střelou zhruba z 20 metrů Alan Kasajev, Matúš Kozáčik se ale dokázal dobře natáhnout a vyrazil míč na rohový kop!
    41. Tvrdá rána Alana Kasajeva
     
    41
    Centr Alexandra Samedova se ale neujal tak, jak ruský celek potřeboval. Krátce nato však došlo k faulu na Denisova, takže Lokomotiv v útoku zůstane.
     
    42
    Nic vážnějšího z toho ale nyní nebylo. Vše totiž skončilo velice nepovedenou přihrávkou Dmitrije Tarasova, který ji poslal jen do protihráčů.
     
    43
    Po další nevydařené kombinaci moskevského týmu skončil míč v prostorách, kde byl pozorný brankář Matúš Kozáčik.
     
    43
    Po delší době vyrazila do útočné akce také plzeňská Viktoria, vše ale skončilo odpískáním útočného faulu. Toho se dopustil Jan Kovařík.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První část zápasu ukončil rozhodčí asi o dvě minuty dříve, hráči už byli evidentně vyčerpaní z velkého vedra, které v rakouském Schwazu panuje a poměrně fotbalisty sužuje.

    Tak jako tak, stav zápasu je po první půli vyrovnaný. Na branku stále čekáme a uvidíme, co nám přinese druhá půle. Zůstaňte s námi!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Viktoriáni provedli čtveřici střídání. Lukáš Hejda, Aleš Matějů, Tomáš Kučera a Jan Kopic nahradili Jana Baránka, Františka Rajtorala, Tomáše Hořavu a Milana Petrželu.

    Střídal i Lokomotiv Moskva, kapitána Vedrana Ćorluku nahradil Taras Mychalyk.
     
    47
    Útočník Petar Škuletić se dnes poněkolikáté provinil faulem, nyní dokonce rozhodčímu hlasitě vyčetl, že zapískal. A za to také dostal žlutou kartu.
     
    48
    Viktoriáni do druhého poločasu zatím vstoupili o něco aktivněji než soupeř, který se pokouší vyrazit dopředu. Prozatím marně.
     
    49
    Dlouhý nákop měl na levé křídlo doletět k Alanu Kasajevovi, jenomže bránící fotbalisté Plzně ho dokázali dostatečně zbrzdit.
     
    50
    Aleš Matějů se pokusil o kombinaci s Janem Kopicem, ale přihrávka byla poměrně nepřesná.
     
    50
    Dlouhou přihrávku Tomáše Kučery se na levé straně pokoušel zachytit Michal Ďuriš, ale nepodařilo se to. Přesto to nebyla vůbec špatná přihrávka, moc nechybělo.
     
    51
    Po nepříliš povedené rozehrávce Romana Hubníka se pokusili fotbalisté Lokomotivu vyrazit do rychlé útočné akce. Ta ale skončila další špatnou přihrávkou, kterou zachytil vracející se Jan Kopic.
     
    52
    Škuletić se nyní stal obětí faulu, když si v hlavičkovém souboji rukou vypomáhal Jan Kopic. Přesto okamžitě po rozehrávce přišli moskevští hráči o míč.
     
    53
    Po nepřesné hlavičce Dmitrije Tarasova nakopával balon za obranu Roman Hubník. Nechybělo mnoho a do brejku se dostal Michal Ďuriš, ale míč nakonec uskočil do jiných prostor, než útočník Plzně očekával.
     
    54
    Kasajev společně s Ndingou bojoval na levé straně útočné poloviny, proti nim ale stála výborně zorganizovaná obrana Viktorie Plzeň.
     
    55
    Jan Kopic předvedl velkou dávku sebevědomí. Z pravé strany se dostal do středu hřiště díky parádní otočce okolo bránícího hráče, posléze ale vystřelil vecle Guilhermeho branky.
     
    56
    Obrovská šance Viktorie Plzeň! Z levé strany doletěl balon do vápna k Michalu Ďurišovi, který jej zpracoval pro Jana Kovaříka. Ten z bezprostřední blízkosti ale zamířil nad bránu Marinata Guilhermeho!
    56. Střela Jana Kovaříka z bezprostřední blízkosti
     
    56
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michal Ďuriš, přichází Michael Krmenčík.
     
    57
    Lokomotiv Moskva je v této půli pod tlakem. Do útoku se mu vůbec nedaří vyrazit, naopak Viktoria zakládá jednu akci za druhou.
     
    58
    A z této nyní dokázala vybojovat dokonce rohový kop, jehož exekuce se ujme Patrik Hrošovský. Uvidíme, jaký centr slovenský reprezentant do vápna pošle.
     
    58
    Nebyl špatný, nicméně bránící Alexandr Samedov jej dokázal odhlavičkovat daleko od pokutového území.
     
    60
    Nadále sledujeme podobný obrázek hry. Od začátku druhého poločasu je na hřišti královnou Viktoria, trenér ruského týmu rozhodně nemůže být spokojený s tím, co předvádí jeho svěřenci směrem dopředu.
     
    61
    Balon nyní zapadl do prostoru mezi střídačky, kde se ho musí snažit vylovit Vitalij Denisov. Ten se totiž následně ujme autového vhazování z těchto prostor.
     
    62
    Nadějná akce moskevského týmu, poprvé v tomto poločase! Po řadě neúspěšných centrů se k přihrávce dostal Denisov, ale tu nakonec nedokázal poslat ke Škuletićovi, ale jen do náruče brankáře Kozáčika.
     
    63
    Krajního zadáka Aleše Matějů sice vyrazila napadat hned trojice protihráčů, plzeňský bek si ale se situací dokázal poradit. A nyní zakládá útočnou akci.
     
    64
    Daniel Kolář se nabízel v pokutovém území, míč k němu ovšem v rozhodující moment dorazit nedokázal.
     
    64
    Alan Kasajev se snažil o postup z levé strany do středu hřiště, faulem ho ale zastavil Aleš Matějů. Lokomotiv bude zahrávat standardku ze strany.
     
    65
    Centr faulovaného hráče ale nebyl vůbec zdařilý. Mířil na bližší tyč jen do prostor, kde stál pozorně bránící Jan Kopic.
     
    65
    Zleva se nyní nebezpečně snažil poslat míč před branku Aleksej Mirančuk, ale nedokázal najít ideální prostory, kde byli spoluhráči.
     
    66
    Rozehrávajícího brankáře vyrazil velice rychle napadat Krmenčík. A jakoby gólmana Lokomotivu rychlost plzeňského útočníka zaskočila, výkop však na poslední chvíli ruský reprezentační brankář zvládl.
     
    67
    Jan Kopic zprava vybízel k útočné akci Michaela Krmenčíka, ale bránící hráči Lokomotivu ho dokázali dostatečně zpomalit.
     
    68
    Přihrávka Davida Limberského byla zblokována do zámezí. Nařízena je nyní přestávka na občerstvení, hráči obou týmů tak míří ke svým střídačkám.
     
    70
    Po zhruba minutce a půl se již bude pokračovat, autové vhazování má k dispozici Viktoria Plzeň.
     
    70
    Nemanja Pejčinović nedovoleně zastavil Michaela Krmenčíka. Na přátelský zápas poměrně tvrdý zákrok, který byl také potrestán žlutou kartou.
     
    71
    Jan Kovařík se z přímého kopu pokusil všechny překvapit střelou na tyč, ke které měl Guilherme poměrně daleko. Nakonec se ale balon snesl těsně vedle branky.
     
    72
    Delvin Ndinga vyrazil aktivně napadat ve středu hřiště operujícího Tomáše Kučeru. Díky tomu, že ho ale spoluhráči vša upozornili, že mu protihráč přibíhá „na záda“, tak z toho nakonec žádná velká chyba nebyla.
     
    73
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Dmitrij Tarasov, přichází Dmitrij Barinov.
     
    74
    Po nepřesnostech ve středu hřiště se Lokomotiv řítil do rychlého protiútoku! Aleksej Mirančuk vybízel ke střeleckému pokusu Škuletiće, nicméně míč zachytil jen Kozáčik.
     
    75
    Skvěle vedená akce červenomodrých! Zprava poslal nadýchaný centr na Michaela Krmenčíka Jan Kopic, ale plzeňský útočník se hlavičkou nedokázal prosadit. Došlo totiž k teči, která vyústila v rohový kop.
    75. Zakončení Michala Krmenčíka po Kopicově centru
     
    76
    Centr Jana Kovaříka na bližší tyč ale nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal zakončit úplně ideálně.
     
    76
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Nemanja Pejčinović, přichází Renat Janbajev.
     
    77
    Ve středu trávníku byl v souboji zfaulovaný Petar Škuletić, což umožní Lokomotivu poklidnou rozehru.
     
    78
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází David Limberský, přichází Radim Řezník.
     
    79
    Těmito střídáními se hra poměrně rozkouskovala. Nyní jsme však již viděli parádní akci moskevského týmu, kterou po centru Delvina Ndingy zakončoval nebezpečnou ranou Petar Škuletić. Brankář Matúš Kozáčik se ale stačil včas přesunout a míč vyrazil na roh!
    79. Povedená střela Petara Škuletiće
     
    80
    Ten po centru Alexandra Samedova dokázal velice dobře odhlavičkovat Jan Kopic, stav tedy zůstává stále nezměněný.
     
    81
    Vitalij Denisov nechtěně skluzem fauloval Jana Kopice, což nabízí viktoriánům rozehrávku na útočné polovině.
     
    81
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Daniel Kolář, přichází Marek Bakoš.
     
    82
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alexandr Samedov, přichází Vladislav Ignacjev.
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Aleksej Mirančuk, přichází Alexandr Kolomejcev.
     
    83
    Centr Jana Kovaříka se směrem do branky pokoušel prodloužit Michael Krmenčík, ale nepodařilo se to. Balon tak doputoval jen k brankáři.
     
    84
    Marka Bakoše k zemi poměrně nepříjemně přimáčkl Taras Mychalyk, viktoriáni tedy budou rozehrávat standardku.
     
    85
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Patrik Hrošovský, přichází Jakub Hromada.
     
    85
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Alan Kasajev, přichází Ezekiel Henty.
     
    86
    Útočným faulem se po nedobré přihrávce od Vladislava Ignacjeva provinil Ezekiel Henty, akce Lokomotivu tedy byla ukončena.
     
    88
    Na viktoriánech je vidět, že se ještě snaží vstřelit branku a rozhodnout zápas v závěru, podobně jako tomu bylo naposledy s tureckým Basaksehirem. Obrana Lokomotivu Moskva si ale dává pozor, aby neudělala podobnou chybu.
     
    89
    Jana Kopice a Aleše Matějů v postupu do akce po křídle dokázal zastavit Dmitrij Barinov. Ten ale posléze ztratil balon, vadit mu to už ale nemuselo, jelikož Matějů byl nachytán v ofsajdu.
     
    90
    Výkop Marinata Guilhermeho byl velice špatný a zamířil jen mezi střídačky, kde autové vhazování obstará Aleš Matějů.
     
    90
    Druhý poločas skončil.
     
    Zápas je u konce a branku jsme neviděli. Jestliže si viktoriáni přijeli do Rakouska zvykat na nový styl bránění, tak to zvládli perfektně. Ve třech zápasech totiž inkasovali jediný gól a ani jednou neprohráli.

    Dnes byli o něco aktivnějším týmem než ruský Lokomotiv Moskva, brankou to ale nedokázali potrestat. Pár šancí bylo k vidění na obou stranách, jenomže gólmani Marinato Guilherme a Matúš Kozáčik udrželi čisté konto.
     
    Z mé strany to bude všechno. Děkuji Vám za pozornost a příště se na Vás budeme u plzeňských textových přenosů těšit již z třetího předkola Ligy mistrů. Na počtenou! (17:51:52)

    Michal Belšán

    Branky:

    Karty:   47. Škuletić (LMO), 70. Pejčinović (LMO)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Rajtoral (46. Matějů), Baránek (46. Hejda), Hubník (C), Limberský (78. Řezník) – Hořava (46. Kučera), Hrošovský (85. Hromada) – Petržela (46. Kopic), Kolář (81. Bakoš), Kovařík – Ďuriš (56. Krmenčík).
    Náhradníci: Bolek, Šiman – Hejda, Matějů, Řezník, Hromada, Kopic, Kučera, Suchan, Bakoš, Krmenčík, Holenda.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Denisov, Pejčinović (76. Janbajev), Ćorluka (C) (46. Mychalyk), Šiškin – Tarasov (73. Barinov), Ndinga, Samedov (81. Ignacjev), Kasajev (85. Henty), Mirančuk (81. Kolomejcev) – Škuletić.
    Náhradníci: Lobancev, Abajev – Fernandes, Maicon, Logašov, Mychalyk, Kolomejcev, Ignacjev, Barinov, Henty, Janbajev, Machatadze, Rachmonov, Lapšov, Galadžan, Kovaljov.
    thejrc.org