Plzeň – Lok. Moskva 0:0 (kon.) | Třinec – Trnava 0:0 (zruš.) | Příbram – Hořovicko 3:0 (kon.)
Heidenheim – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | West Ham – Slovácko 2:2 (kon.) | Sparta – Fenerbahce 0:0 (kon.)
konec
1.FC Heidenheim 1846
1:3 (0:2)
FK Mladá Boleslav
Úterý 19.07.2016, 17:45 • Bad Wimsbach • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    FK Mladá Boleslav v rámci soustředění v rakouském městečku Bad Wimsbach porazil druholigový německý celek 1.FC Heidenheim 1846 3:1. Středočeské mužstvo rozhodlo o svém vítězství už v prvním poločase, který ovládlo rozdílem dvou branek. Po změně stran svůj náskok dokonce navýšilo a jediný gól inkasovalo až deset minut před závěrečným hvizdem. (19:34:36)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    89
    Na druhé straně musel spěchat z brány Schnitzler, aby zmenšil střelecký úhel nabíhajícímu hráči z pravé strany. Od gólmana Heidenheimu se míč po střele odrazil za autovou čáru.
     
    87
    Heidenheim uzamkl Mladou Boleslav na její polovině a vytvořil si další střeleckou příležitost. Proti nepřesné ráně z levé strany vápna ale Vejmola zasahovat nemusel.
     
    84
    Německý tým vyprodukoval ránu zpoza šestnáctky. Střílející hráč vypálil ze záklonu, takže jeho pokus skončil nad břevnem.
    81. Ben HALLORAN - 1:3
     
    81
    Heidenheim právě vstřelil branku!
    Celek z Německa se deset minut před závěrečným hvizdem dočkává gólu a snižuje. Vejmola po centru z pravé strany vyrazil míč na kopačku BENA HALLORANA a jeho razantní zakončení zastavila až síť.
     
    80
    Mladoboleslavský celek znovu zaútočil na pravé straně. Odtud byl balon poslán zhruba na hranici šestnáctky a sražená rána znamená další roh. Ten byl neúspěšný.
     
    79
    Rohový kop Mladé Boleslavi. Po centru z něj došlo k hlavičkovému zakončení, které do bezpečného prostoru vytěsnil Schnitzler.
     
    76
    Hráči ve žlutých dresech se zkoušeli prosadit po centru zleva. Na ten si naskakovala hned dvojice útočníků a jeden z nich poslal míč vysoko nad břevno.
     
    74
    Hra je přerušena z důvodu ošetřování mladoboleslavského hráče.
    71. Lukáš HŮLKA - 0:3
     
    71
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeský celek odskakuje svému německému soupeři na rozdíl tří branek! Schnitzler míč po prudkém centru z přímého volného kopu, který se rozehrával v blízkosti levé postranní čáry, vyrazil pouze před sebe a LUKÁŠ HŮLKA ho pak nekompromisním způsobem dorazil k pravé konstrukci brány.
     
    69
    Rohovému kopu se Mladá Boleslav ubránila a nyní je to ona, kdo může spřádat ofenzivní plány.
    68. (HEI)
     
    68
    Německý tým se díky přesnému dlouhému pasu dostal do nebezpečného zakončení. Nabíhající útočník se totiž objevil až za obranou, jenže gólmana Vejmolu propálit nedokázal. Praporek asistenta rozhodčího směřuje opět na rohový čtvrtkruh.
     
    67
    Po jeho rozehrání se nic podstatného nestalo.
     
    66
    Heidenheim rozvinul útočnou akci, z levé strany pak do předbrankového prostoru letěl centr, který byl obráncem odvrácen na roh.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 81. Halloran – 1. Vukadinovič, 20. Rada (pen.), 71. Hůlka


    1.FC Heidenheim 1846: Schnitzler – Becker, Kraus, Beermann, Feick – Morabit, Griesbeck, Theuerkauf, Skarke – Verhoek, Finne.
    II. poločas: Schnitzler – Strauß, Wittek, Hajtic, Guarino – Halloran, Rasner, Titsch-Rivero, Atanga – Morabit, Widemann.

    FK Mladá Boleslav: Diviš – Pauschek, Douglas, Hůlka, Keresteš – Vukadinovič, Rada, Takács, Přikryl – Klobása, Golgol.
    II. poločas: Vejmola – Kúdela, Hůlka, Čmovš, Keresteš – Přikryl, Takács, Valenta, Kalabiška – Golgol, Klobása
    thejrc.org